Останні статті і огляди
Новини
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Востаннє редагувалось 05.03.2015 11:09 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 62 разів.
-
7mindfields
Member
Возять, але ціна тобі не сподобаєтьсяOstin: ↑ 12.07.2023 13:26 А чому до нас не возять ці Hynix?
-
ARomanA
Member
Ostin
Hynix P41 - це Solidigm P44
Hynix P41 - це Solidigm P44
-
Ostin
Member
7mindfields
Маю на увазі, чому їх немає у торгівельних мережах? Розетка, брейн і т.д.
А що з ціною? Он на амазоні Crucial чи WD чи Samsung дорожчі наших, але не кратно. Що з цими не так?
Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
Маю на увазі, чому їх немає у торгівельних мережах? Розетка, брейн і т.д.
А що з ціною? Он на амазоні Crucial чи WD чи Samsung дорожчі наших, але не кратно. Що з цими не так?
Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
2-3 пропозиції на хотлайні цього Solidigm
-
ARomanA
Member
Ostin
І половина із них мої
І половина із них мої
-
lewerlin
Member
По-перше розмова була в принципі в сторону сата2.Alex+: ↑ 12.07.2023 12:34А в порівнянні дорогого ссд та не дуже на старому ноуті? Розмова ж не про порівняння з тормознутим диском
По-друге - настільки "не дуже дорогого"? Бо в таких задачах, як апгрейд ноута для людини у віці, безпроблемність чи не найголовніший чинник.
-
fuksa
Member
на немецком нет скидки на него, на каждом из амазонов разный набор товаров для скидок, да и сами скидки разные7mindfields: ↑ 12.07.2023 13:13Я мав на увазі американський, на цьому не можу бачити акційні пропозиціїiBrute: ↑ 12.07.2023 13:07
Дякую за пораду, замовив https://www.amazon.de/-/en/dp/B09QVD9V7 ... yp_imgToDp - вийшов 49 Евро, в мене там ще й гіфт кард на 50 евро валялась
-
7mindfields
Member
Дивися скрін на попередній сторінці, все там єfuksa: ↑ 12.07.2023 13:40на немецком нет скидки на него, на каждом из амазонов разный набор товаров для скидок, да и сами скидки разные7mindfields: ↑ 12.07.2023 13:13
Я мав на увазі американський, на цьому не можу бачити акційні пропозиції
-
Alex+
Member
MX500 vs Exceria (або приблизний аналогом). Розмова була не про проблемність, а чи буде відчутна різниця в швидкості. А її хіба що з секундоміром виловлювати треба. Тим більше якщо це древній ноутlewerlin: ↑ 12.07.2023 13:36настільки "не дуже дорогого"?
-
7mindfields
Member
Знайшов такий варіант на олх, це той самий оем аналог 860 про, але смарт у нього чогось сумний (01, 05) при мінімальному напрацюванні
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/2-tb-se ... RYwiq.html
-
Alex+
Member
7mindfields
Смарт взагалі цікавий. Може воно прошите було та скинуто
Смарт взагалі цікавий. Може воно прошите було та скинуто
-
7mindfields
Member
У ентерпрайз немає ніякого захисту від подібних прошивань та скидань в нуль?
-
Alex+
Member
7mindfields
Якщо є інструмент для оновлення прошивки, то значить все реально. Для того хто знає та вміє - немає нічого не можливого
Навіть якщо і скинули, то за 150 годин роботи знову з'явились переназначені сектори. Явно з тим диском щось не те. Краще не ризикувати за таку суму, тим більше на олусі. Воно через тиждень гикнеться, а кінці потом фіг знайдеш.
Якщо є інструмент для оновлення прошивки, то значить все реально. Для того хто знає та вміє - немає нічого не можливого
Навіть якщо і скинули, то за 150 годин роботи знову з'явились переназначені сектори. Явно з тим диском щось не те. Краще не ризикувати за таку суму, тим більше на олусі. Воно через тиждень гикнеться, а кінці потом фіг знайдеш.
-
z_mashine
Member
у таких накопителей нет поддержки devsleep и в простое постоянно кушают ~1.5вт. для ноутов не самый оптимальный вариант.7mindfields: ↑ 12.07.2023 14:42 Знайшов такий варіант на олх, це той самий оем аналог 860 про, але смарт у нього чогось сумний (01, 05) при мінімальному напрацюванні
если есть явные дефекты по флешу так они сразу и вылезут.Alex+: ↑ 12.07.2023 15:03 Навіть якщо і скинули, то за 150 годин роботи знову з'явились переназначені сектори. Явно з тим тиском щось не те.
-
vmsolver
Member
Хм, а я большую ошибку сделал, заказав platinum P41 2 ТБ за $108 вместо Р31 2 ТБ за $93? Амазон какой-то хитрый, когда я собрался заказывать Р31 на него исчезла скидка и я решил взять Р41, а когда заказал, увидел, что скидка на Р31 вернулась (не подгрузилась видимо)?
Сейчас SSD будет в ноуте, позже наверное перекочует в десктоп (не знаю когда, после войны). По идее ещё можно перезаказать. Разница в цене в целом не важна, а вот температура SSD важна, в общем, кто-то такой SSD ставил в Legion 5, не перегревается?
Сейчас SSD будет в ноуте, позже наверное перекочует в десктоп (не знаю когда, после войны). По идее ещё можно перезаказать. Разница в цене в целом не важна, а вот температура SSD важна, в общем, кто-то такой SSD ставил в Legion 5, не перегревается?
-
7mindfields
Member
Для ноута краще p31, для десктопа - p41 (більш гарячий)vmsolver: ↑ 12.07.2023 19:16 Хм, а я большую ошибку сделал, заказав platinum P41 2 ТБ за $108 вместо Р31 2 ТБ за $93? Амазон какой-то хитрый, когда я собрался заказывать Р31 на него исчезла скидка и я решил взять Р41, а когда заказал, увидел, что скидка на Р31 вернулась (не подгрузилась видимо)?
-
Alex+
Member
а там не має якоїсь бляшки-радіатора?vmsolver: ↑ 12.07.2023 19:16SSD ставил в Legion 5,
-
vmsolver
Member
Есть, внутри два места, оба имеют сверху типа металлического кожуха. В любом случае, один из них pcie 3.0, а другой pcie 4.0 (где какой пока не знаю, надеюсь что ОС можно загружать с любого).Alex+: ↑ 12.07.2023 19:23а там не має якоїсь бляшки-радіатора?vmsolver: ↑ 12.07.2023 19:16SSD ставил в Legion 5,
Відправлено через 55 секунд:
Чёрт, это плохо.7mindfields: ↑ 12.07.2023 19:18Для ноута краще p31, для десктопа - p41 (більш гарячий)
-
Alex+
Member
Ну і все тоді. Ви ж не будете одразу 2тб беззупинну писати? А для звичайних навантажень її вистачить.
Також можна його в 3.0 слот вставить - це трохи знизить швидкості, але і нагрів теж. Точно не буде повільніше ніж р31
-
vmsolver
Member
Неа, 2 ТБ сразу нет конечно, он на замену 512 ГБ Самсунгу пойдёт для общих дел, в ноуте оба слота заняты и пока хватает, но расширить один не помешает и первое время он работать будет не много.Alex+: ↑ 12.07.2023 19:35Ну і все тоді. Ви ж не будете одразу 2тб беззупинну писати? А для звичайних навантажень її вистачить.
Також можна його в 3.0 слот вставить - це трохи знизить швидкості, але і нагрів теж. Точно не буде повільніше ніж р31
Відправлено через 4 хвилини 58 секунд:
Смотрю таблички с anandtech (P41, P31):
SK hynix Platinum P41 SSD Specifications:Power Active 7.5 W
Idle < 50 mW
L1.2 Idle < 5 mW
И как-то не похоже это на ужас и катастрофу, 7.5 Вт и 6.3 Вт как бы не разница, в простое одинаково. Если верить этим числам, то вопрос вообще выеденного яйца не стоит. Но верны ли числа?SK Hynix Gold P31 SSD Specifications:Power Active 6.3 W
Idle < 50 mW
L1.2 Idle < 5 mW
В общем, похоже, можно не париться и юзать платину.
-
Alex+
Member
vmsolver
P41:
P31:
P41:
P31: