SSD. Выбор накопителя, результаты тестов

SSD, HDD, Flash и прочие носители информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
almazmusic
Король клавиатуры

Повідомлення

Востаннє редагувалось 05.03.2015 11:09 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 62 разів.
Ostin
Member

Повідомлення

7mindfields
То я не зрозумів, мова йде про якісний продукт чи про ринок б\в?) І все це буде ставитись в старе гівно)
Щодо старого гівна. Читав, що чим слабше залізо та лінії передачі, тим більше сенсу мати саме буферний накопичувач. Це як аналог із відеокартами та лініями. Якщо швидкі лінії, то і 8х тягне, а на старому залізі тільки 16х. Тут не перевіряв, але ніби переконливо. Звісно, максимальні швидкості будуть не заявлені, але стабільні.
Востаннє редагувалось 12.07.2023 11:53 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
Alex+
Member

Повідомлення

Ostin: 12.07.2023 11:49Читав, що чим слабше залізо та лінії передачі, тим більше сенсу мати саме буферний накопичувач
Який сенс в швидкому ссд, якщо усе інше (проц, пам'ять) - тормознуте? Приросту від цього буде 0.....01%
Ostin
Member

Повідомлення

Alex+
Окрім кіоксії дешевше нічого все одно пристойного не було. Плюс вона з доставкою, що трішки + до витрат. А MX\Evo в місцевому магазині.
7mindfields
Member

Повідомлення

Ostin: 12.07.2023 11:49 7mindfields Звісно, максимальні швидкості будуть не заявлені, але стабільні.
Як ти сам можеш переконатися, зараз б/в і якісне ще й як корелює в розрізі сата накопичувачів
З приводу максимальних швидкостей на сата2 - успіху :lol:
Востаннє редагувалось 12.07.2023 11:57 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 2 разів.
Alex+
Member

Повідомлення

Ну купили, то й годі. Після мордобою кулаками не махають :rotate:
Ostin
Member

Повідомлення

Alex+
Та я можу все ще його здати в будь-який момент. То ж немає на що поміняти) От буде на руках 1240 грн, що за них купити краще і дешевше? Ну кіоксія, економія 200 грн вийде. Ну таке...
Щодо сата 2, я не впевнений, що там воно. Може бути і сата 3 насправді. Але суть навряд чи міняється, бо залізо старе.
7mindfields
Member

Повідомлення

Ostin: 12.07.2023 11:57 Alex+
Та я можу все ще його здати в будь-який момент. То ж немає на що поміняти) От буде на руках 1240 грн, що за них купити краще і дешевше? Ну кіоксія, економія 200 грн вийде. Ну таке...
Щодо сата 2, я не впевнений, що там воно. Може бути і сата 3 насправді. Але суть навряд чи міняється, бо залізо старе.
ще й як міняється, різниця в пропускній швидкості може бути двохкратна
lewerlin
Member

Повідомлення

Alex+: 12.07.2023 11:52Який сенс в швидкому ссд, якщо усе інше (проц, пам'ять) - тормознуте? Приросту від цього буде 0.....01%
Буст х200 десь по дрібноблочці, в порівнянні зі старими хардами. Якщо машина може в 8 оперативи - ссд+він10=нове життя.
7mindfields: 12.07.2023 11:55З приводу максимальних швидкостей на сата2 - успіху :lol:
Вони там не треба. В мене зараз, в режимі "браузинг", макс затребувані швидкості по моніторингу десь 200-250. При переїзді з 1366(сата2) на АМ4, мх500 видимої різниці не показав. Взагалі.
Ну коли вже народ перестане дивитись на"лінійку", а?
Alex+
Member

Повідомлення

lewerlin: 12.07.2023 12:31в порівнянні зі старими хардами
А в порівнянні дорогого ссд та не дуже на старому ноуті? Розмова ж не про порівняння з тормознутим диском
7mindfields
Member

Повідомлення

lewerlin: 12.07.2023 12:31
Alex+: 12.07.2023 11:52Який сенс в швидкому ссд, якщо усе інше (проц, пам'ять) - тормознуте? Приросту від цього буде 0.....01%
Буст х200 десь по дрібноблочці, в порівнянні зі старими хардами. Якщо машина може в 8 оперативи - ссд+він10=нове життя.
7mindfields: 12.07.2023 11:55З приводу максимальних швидкостей на сата2 - успіху :lol:
Вони там не треба. В мене зараз, в режимі "браузинг", макс затребувані швидкості по моніторингу десь 200-250. При переїзді з 1366(сата2) на АМ4, мх500 видимої різниці не показав. Взагалі.
Ну коли вже народ перестане дивитись на"лінійку", а?
Він акцентував увагу на 870 ево, нащо йому один з кращих актуальних серійних сата (якщо не зважати на прошивку) по ціні його всратого ноутбука?
Востаннє редагувалось 12.07.2023 12:35 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
Ostin
Member

Повідомлення

7mindfields
То що, перевірити, чи там хоча б сата 3, і якщо ні - то брати апасера чи як? Типу раціональніше буде? Економія буде гривень 300 чи більше.
7mindfields
Member

Повідомлення

Ostin: 12.07.2023 12:34 7mindfields
То що, перевірити, чи там хоча б сата 3, і якщо ні - то брати апасера чи як? Типу раціональніше буде? Економія буде гривень 300 чи більше.
Ну зайвим не буде, але я все ще не бачу сенсу інвестувати багато грошей в цей ноут, користуйся мх500 (якщо він з гарантією) або поміняй на кіоксію, раз ти не розглядаєш б/в варіанти
Ostin
Member

Повідомлення

7mindfields
Це ноут батьків дружини, тому бв не дивлюсь.
Погляну, що там по кіоксії вийде. Чи вийде хоча б в 1000 вкластись. Бо цей заважив на 1240, тому економія в 100-200 сенсу не дуже має, ще й ходити за ним.

P.S. все, тему закрито :D Тільки розсмішив дружину з такою економією та бажанням йти на пошту) Бюджет одобрено, будуть користуватись МХ500) Тільки прошию його, звісно.
Alex+
Member

Повідомлення

DuckRider: 08.07.2023 14:11WDBAPZ0010BNC-WRSN.
Прилетіла відповідь від сапорту:
Hello Alex,

Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support. My name is Omar H..

We would like to inform you that the older model of the SN850 is no longer available for purchase from us. However, it appears that some distributors may still have stock of this product.

We would like to bring to your attention that the current model of the SN850 is the SN850X. This model offers improved features and performance compared to the older variant.

We encourage you to consider purchasing the SN850X as it is the latest and most advanced version of the SN850 series.

WD_BLACK SN850X NVMe™ SSD
https://www.westerndigital.com/products ... DS100T2X0E

I hope the above helps!
Перекладу: ми і самі не знаємо що то таке і не хочемо знати, тож купуйте 850х
Фантастичний сапорт :)

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Ostin: 12.07.2023 12:45Тільки розсмішив дружину

Для улюбленої тещі нічого не шкода! :)
DuckRider
Member

Повідомлення

Alex+: 12.07.2023 12:57
DuckRider: 08.07.2023 14:11WDBAPZ0010BNC-WRSN.
Прилетіла відповідь від сапорту:
Hello Alex,

Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support. My name is Omar H..

We would like to inform you that the older model of the SN850 is no longer available for purchase from us. However, it appears that some distributors may still have stock of this product.

We would like to bring to your attention that the current model of the SN850 is the SN850X. This model offers improved features and performance compared to the older variant.

We encourage you to consider purchasing the SN850X as it is the latest and most advanced version of the SN850 series.

WD_BLACK SN850X NVMe™ SSD
https://www.westerndigital.com/products ... DS100T2X0E

I hope the above helps!
Перекладу: ми і самі не знаємо що то таке і не хочемо знати, тож купуйте 850х
Фантастичний сапорт :)
Ахахаха, дивовижна контора :lol: дякую
iBrute
Junior

Повідомлення

7mindfields: 12.07.2023 11:29 там на амазоне сейчас прайм день, цены на ссд ниже плинтуса
Дякую за пораду, замовив https://www.amazon.de/-/en/dp/B09QVD9V7 ... yp_imgToDp - вийшов 49 Евро, в мене там ще й гіфт кард на 50 евро валялась :beer:
7mindfields
Member

Повідомлення

iBrute: 12.07.2023 13:07
7mindfields: 12.07.2023 11:29 там на амазоне сейчас прайм день, цены на ссд ниже плинтуса
Дякую за пораду, замовив https://www.amazon.de/-/en/dp/B09QVD9V7 ... yp_imgToDp - вийшов 49 Евро, в мене там ще й гіфт кард на 50 евро валялась :beer:
Я мав на увазі американський, на цьому не можу бачити акційні пропозиції :gigi:
iBrute
Junior

Повідомлення

7mindfields: 12.07.2023 13:13
iBrute: 12.07.2023 13:07
отака пропозиція :beer: просто на німецькому амазоні бонусні гроші були :shuffle:
Вкладення
SSD order.JPG
7mindfields
Member

Повідомлення

iBrute: 12.07.2023 13:19
7mindfields: 12.07.2023 13:13
отака пропозиція :beer: просто на німецькому амазоні бонусні гроші були :shuffle:
Тоді так, все добре :up:
Ostin
Member

Повідомлення

А чому до нас не возять ці Hynix?
Відповісти