Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Filabatya
Member

Повідомлення

недавно матрікc писав
PreSonus Eris, KRK, Adam AV4 - це ті в яких фазік спереду можна до стінки впритул поставити, але ціни піднялися норм від того часу коли я брав
er[socrates]
Member

Повідомлення

Edifier R1000T4 или Edifier R1280Ts? Что скажете?
Alex+
Member

Повідомлення

У 1280 фазік спереду, керування зручне збоку, пульт та і вдвічі потужніша вона. Що тут думати?
er[socrates]
Member

Повідомлення

Alex+: 27.06.2023 19:53 У 1280 фазік спереду
Что это значит и что это даёт?
tablestikus
Member

Повідомлення

er[socrates]: 28.06.2023 00:05
Alex+: 27.06.2023 19:53 У 1280 фазік спереду
Что это значит и что это даёт?
Фазік = Фазоінвертор. Можна ближче до стіни чи перешкоди ставити колонки.
MobileLord
Member

Повідомлення

Есть смысл брать витринные колонки, у них вообще есть какой износ? Пишут что состояние новых, полный комплект.
Alex+
Member

Повідомлення

MobileLord: 10.07.2023 23:00 у них вообще есть какой износ?
Якщо вони стояли собі десь на вітрині, та не гучно грали - то це ще може і краще - типа "прогріті" динаміки будуть.
Але якщо співробітники магазина, по вихідних собі корпоративи їми озвучували, на гучності до хрипоти, то це вже кепсько.

Що саме з ними робили вам ніхто не скаже, а якщо і скаже, то перевірити це не вийде, тільки на довіру
Radio Bay
Member

Повідомлення

MobileLord: 10.07.2023 23:00Есть смысл брать витринные колонки, у них вообще есть какой износ? Пишут что состояние новых, полный комплект.
Конечно, без проблем, но включить, проверить, осмотреть. Да, в колонках могут подсохнуть электолиты в кроссоверах, но это десятки лет, так что смело можно брать, абы изделие было рабочим
Alex+: 10.07.2023 23:05то це ще може і краще - типа "прогріті" динаміки будуть
В точку
anyname
Member

Повідомлення

Alex+: 10.07.2023 23:05
MobileLord: 10.07.2023 23:00 у них вообще есть какой износ?
Якщо вони стояли собі десь на вітрині, та не гучно грали - то це ще може і краще - типа "прогріті" динаміки будуть.
Але якщо співробітники магазина, по вихідних собі корпоративи їми озвучували, на гучності до хрипоти, то це вже кепсько.

Що саме з ними робили вам ніхто не скаже, а якщо і скаже, то перевірити це не вийде, тільки на довіру
Легко перевіряється.якщо морди співробітників сині , й вони глухі - точно корпоративи. :eek:
Volodimir
Member

Повідомлення

MobileLord: 10.07.2023 23:00Есть смысл брать витринные колонки, у них вообще есть какой износ? Пишут что состояние новых, полный комплект.
Есть вероятность, что они играли по 12 часов в день на громкости близкой к максимальной как подзвучка торгового зала. Тогда, возможно, катушки динамиков, особо твитеров, уже слегка подгорели. И вообще...
MobileLord
Member

Повідомлення

Volodimir: 16.07.2023 13:59
Есть вероятность, что они играли по 12 часов в день на громкости близкой к максимальной как подзвучка торгового зала. Тогда, возможно, катушки динамиков, особо твитеров, уже слегка подгорели. И вообще...
Да уже передумал брать. Продавец игнорирует мой вопрос сколько они в работе. Я уже понял что с такими проблем будет больше.
Hotspur
Member

Повідомлення

MobileLord: 16.07.2023 16:32Да уже передумал брать. Продавец игнорирует мой вопрос сколько они в работе. Я уже понял что с такими проблем будет больше.
правильно
snegurrrka
Member

Повідомлення

Вітаю!
Підкажіть будь ласка можливо хто собі брав або гарно розбирається в саундбарах?
Хочу апгрейднутись і не слухати все з динаміків LG OLED C2 42", старенька система Edifier S330D 2.1, яка підключена до ПК дружини звучить значно цікавіше, але її не так зручно використовувати в моїх сценаріях з ПК/Playstation 5, особливо розвертати коли хочу не сидіти перед ПК, а з дивану подивитися фільм
спойлер
https://drive.google.com/file/d/1ONu9Wd ... WDNMQ/view
https://hotline.ua/ua/av-akusticheskie- ... 20aiom2bl/ - бачу такий варіант ніби непоганий, мені як раз за розмірами підходить (ширина стола 80 см, а цей саундбар 61.4 см).

Буду вдячний, якщо накидаєте декілька варіантів з шириною до 80 см, можна із сабвуфером також, проте не за всі гроші світу. Хотілося б вкластися максимум в 10-12к. Планую використовувати його при підключенні як до ПК, так і до Playstation 5. Чим менше проводів буде, тим краще також, можливо навіть по bluetooth приєднував би.
feson
Member

Повідомлення

Вражає бажання витратити 10-12к на .....саунбар.
Візьміть краще - DALI Spektor 2 за 11к https://portativ.ua/ua/product_28789.ht ... t0QAvD_BwE
Це вже буде не тільки телевізор та плейстейшн - а і музику можна послухати.

Отправлено спустя 2 минуты 23 секунды:
Чи Magnat Monitor Supreme 102 - за 3.5к.....це все одно буде краще саундбара.

Отправлено спустя 2 минуты 16 секунд:
До колонок любу Ямаху чи Onkyo з ОЛХ за 2-3к.....та саундбар віддихає та курить в стороні...
Hotspur
Member

Повідомлення

feson: 31.07.2023 16:34Візьміть краще - DALI Spektor 2 за 11к https://portativ.ua/ua/product_28789.ht ... t0QAvD_BwE
згоден

Відправлено через 52 секунди:
snegurrrka: 31.07.2023 13:12Буду вдячний, якщо накидаєте декілька варіантів з шириною до 80 см, можна із сабвуфером також, проте не за всі гроші світу. Хотілося б вкластися максимум в 10-12к.
нормальний саундбар від ямахи чи ще когось це 1000-2000 доларів.
tablestikus
Member

Повідомлення

feson: 31.07.2023 16:34 Вражає бажання витратити 10-12к на .....саунбар.
Ну я спілкувався з людьми що і за 40-50к брали саундбари собі під ТВ. І слухав їх ) Там основна лінія - мені купити - підключити кабелем к тв, кабелем в розетку і не паритися і щоб гарно було.

Загалом мені саундбари від Sonos сподобались по якості, але звістно до звичайної 2.0 в +- ті ж гроші не дотягують) Хоча там не все так однозначно враховуючи який підсилювач.
l-m
Member

Повідомлення

feson: 31.07.2023 16:34 Вражає бажання витратити 10-12к на .....саунбар.
Візьміть краще - DALI Spektor 2 за 11к https://portativ.ua/ua/product_28789.ht ... t0QAvD_BwE
Це вже буде не тільки телевізор та плейстейшн - а і музику можна послухати.
Я сам обома руками за нормальну акустику, але сумніваюсь що у snegurrrka десь випадково завалявся підсилювач.
А отже бюджет одразу треба збільшувати як мінімум вдвічі - https://portativ.ua/ua/product_31686.html (не знаю чи гарний AXA25, а от AXA35 у своєму ціновому діапазоні класний)

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
та й по фото місця там на все це немає
snegurrrka
Member

Повідомлення

l-m
Саме так, в мене дійсно немає місця під повноцінні великі колонки + це дуже не зручно в моїй моделі використання порівняно із саундбаром, який простіше на столі розвернути в потрібну сторону коли я змінюю місце дислокації відносно телевізора, а це ледь не щодня відбувається і по декілька разів. Якщо він ще й буде по bluetooth працювати без кабеля, то взагалі топ.

Hotspur
"нормальний саундбар від ямахи чи ще когось це 1000-2000 доларів." - ну це вже поради в стилі "Хочеш пограти в відеоігри? Тоді тобі мінімум RTX 4090, не менше треба брати" :laugh:

Якщо якось останні років 8 слухав звук з динаміків телевізорів за 10-16к грн і вижив, то мабуть звук із саундбара за 10-12к має бути величезним покращенням за замовчанням для мого слуху... Я на аудіофіла не претендую точно :)
Hotspur
Member

Повідомлення

snegurrrka: 31.07.2023 17:44Якщо якось останні років 8 слухав звук з динаміків телевізорів за 10-16к грн і вижив, то мабуть звук із саундбара за 10-12к має бути величезним покращенням за замовчанням
помилка. не буде покращення

Відправлено через 35 секунд:
snegurrrka: 31.07.2023 17:44Тоді тобі мінімум RTX 4090, не менше треба брати"
3060. ага.
tablestikus
Member

Повідомлення

Hotspur: 31.07.2023 19:29
snegurrrka: 31.07.2023 17:44Якщо якось останні років 8 слухав звук з динаміків телевізорів за 10-16к грн і вижив, то мабуть звук із саундбара за 10-12к має бути величезним покращенням за замовчанням
помилка. не буде покращення
Трохи буде, але зовсім не рівнозначна вкладеним грошам.
Відповісти