Нова пошта: все, що пов'язано з цією службою доставки

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

Все вопросы по НП - в этой теме

ПРАВИЛА конференции действуют в полной мере
seraphic
Member

Повідомлення

daesz
безопасно почти также как и дышать воздухом, консультируйся по телефонам

ТЕЛЕФОНИ ЦЕНТРУ ПІДТРИМКИ КЛІЄНТІВ
+38 098 4 500 609
+38 050 4 500 609
+38 044 4 500 609
+38 093 4 500 609
daesz
Member

Повідомлення

Shpoker: 06.07.2023 19:53 daesz
ну я заказывал вещицу за 140к недавно из львова и нормально новая почта довезла
XXXshadyXXX: 06.07.2023 19:52 daesz
Если товар на пломбах, то не дадут вскрыть. Как пример.
Мова поки що про дошку+ОП+проц (і можливо корпус).
super37
Member

Повідомлення

я вам скажу так (оскільки користуюсь одним відділеням більше 2ох років ) любу посилку можу забрати навіть без сплати наложки чи ще чогось , додому і перевірити як мені заманеться, думаю все дуже залежить від людского фактору і самих робітників окремо взятого відділення
daesz
Member

Повідомлення

super37: 06.07.2023 20:20 я вам скажу так (оскільки користуюсь одним відділеням більше 2ох років ) любу посилку можу забрати навіть без сплати наложки чи ще чогось , додому і перевірити як мені заманеться, думаю все дуже залежить від людского фактору і самих робітників окремо взятого відділення
Думаю, для такого потрібно бути, як мінімум, в знайомстві / хороших відносинах із кимось із працівників :shuffle:
super37
Member

Повідомлення

так, але це тілки одне відділення , на інших все зовсім по іншому і паспорт просят і все інше, тобто все залежить від людського фактора
shatun
Member

Повідомлення

daesz: 06.07.2023 19:48 Брав би й дальше з КомпВсесвіту, ціни там дещо вищі ніж середні по Україні, але асортимент у них сильно попаскуднів останні місяці
Бо більша частина товару з Польші через Львів. Зате доставка до їх же місцевих магазів безкоштовна.
super37: 06.07.2023 20:20 ...любу посилку можу забрати навіть без сплати наложки чи ще чогось , додому і перевірити як мені заманеться...
Мова про ТВ який коштує біля 20-30 тис. Навіть родич при здоровому глузді не дасть такого винести без попередньої оплати.
Бо це тягне на шахрайство з попередньою змовою. Скоріше дозволять ретельно перевірити в тихую ніж таке...
super37
Member

Повідомлення

ну небуду я здорово воду каламутити але я забирав і на більшу суму посилки і нічого через день оплачував а деякі повертав , але ж кажу я на цьому відділенні більше двох років по роботі по два три рази на день бігаю
daesz
Member

Повідомлення

shatun: 06.07.2023 20:46
daesz: 06.07.2023 19:48 Брав би й дальше з КомпВсесвіту, ціни там дещо вищі ніж середні по Україні, але асортимент у них сильно попаскуднів останні місяці
Бо більша частина товару з Польші через Львів. Зате доставка до їх же місцевих магазів безкоштовна.
Це якраз радувало, замовив у них декілька місяців тому вінгу голдову, потім передумав відмінив замовлення і взяв сісонік, але відмінив запізно і вінгу доставили також, за доставку обох не взяли плати; раніше також брав у них МП, тавер, ВК і всякі дрібнички по типу термоінтерфейсу і вентилів, і доставка була завжди безплатна + нормальний сервіс імхо. З іншої сторони - у них не завжди й не все було в асортименті навіть до початку війни.
Shpoker
Member

Повідомлення

daesz: 06.07.2023 20:08Мова поки що про дошку+ОП+проц (і можливо корпус).
с компами тоже никаких проблем небыло, всё доезжало при толковой упаковке

Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:
выводы с дискуссии - super37 ничего не продаём, а то сломает втихую и скажет шо так и было :gigi:
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

daesz: 06.07.2023 19:48Ніколи не замовляв нічого цінного НП по Україні
Если так сильно параноите - закажите адресную доставку домой. На осмотр пять минут, ну а вообще с секундомером курьер не заходит. Посмотрите что Вас интересует, спокойно. Если что не так - откажетесь.
Ну а вообще-то говоря - "с подключением" :gigi: Как можно в 2023 только лишь познакомиться с НП? :-/ (риторический)
daesz
Member

Повідомлення

acm_fan: 06.07.2023 22:45
daesz: 06.07.2023 19:48Ніколи не замовляв нічого цінного НП по Україні
Если так сильно параноите - закажите адресную доставку домой. На осмотр пять минут, ну а вообще с секундомером курьер не заходит. Посмотрите что Вас интересует, спокойно. Если что не так - откажетесь.
Ну а вообще-то говоря - "с подключением" :gigi: Как можно в 2023 только лишь познакомиться с НП? :-/ (риторический)
Новою почтою користувався і до цього, але знову ж таки - нічого цінного не купляв, тому й досвіду немає :) Маю знайому, яка працювала керівником відділення і надивилась на посилки з цвяхами чи піском замість товару, от тому й питаю :shuffle:
LiquidStorm
Member

Повідомлення

daesz: 06.07.2023 19:48АйТіБокс/КейТіСі
Норм :super:
Бує :insane:

daesz: 06.07.2023 19:48вартує брати з (умовної) розетки
Якщо продавець - саме Розетка, а не інший постачальник :super:
Sa
Junior

Повідомлення

Новая почта прислала такое: -30% на доставку посилок по промокоду KED3869681 діє до 31.08.23
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Промокоди НП - персональні, присилають усім, хто давніше не юзав їх.
NP_code.jpg
dicer46
Member

Повідомлення

Купив в itbox скло, чохол, смартфон через нп. На пошті посилку не відкривалась (не я її забирав), вдома відкрили а смартфона нема. Я :censoured: чи ще щось можна зробити?
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

dicer46: 15.08.2023 17:08 Купив в itbox скло, чохол, смартфон через нп. На пошті посилку не відкривалась (не я її забирав), вдома відкрили а смартфона нема. Я :censoured: чи ще щось можна зробити?
Питайте в магазина, може забули покласти.
Далі телефонуйте в підтримку НП. Пробувати реєструвати звернення, нехай по камерам перевіряють
Або у вашого знайомого хто забирав посилку є новий телефон ;)
dicer46
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 15.08.2023 17:12
dicer46: 15.08.2023 17:08 Купив в itbox скло, чохол, смартфон через нп. На пошті посилку не відкривалась (не я її забирав), вдома відкрили а смартфона нема. Я :censoured: чи ще щось можна зробити?
Питайте в магазина, може забули покласти.
Далі телефонуйте в підтримку НП. Пробувати реєструвати звернення, нехай по камерам перевіряють
Або у вашого знайомого хто забирав посилку є новий телефон ;)
Мама забирала -_- буду стукатись в суппорт. На квитанції смарт є. Я навіть не подумав сказати щоб перевірила на місці..
NFS-Racer
Member

Повідомлення

dicer46
Скоріше за все хтось на НП поцупив, itbox нормальний магазин, навмисне таке не зробить. звертайтесь до їх служби безпеки, пишіть у Фейсбук, намагайтесь дати розголос, можливо НП звернеться до вас і запропонує компенсацію, а з нечистим на руку співробітником будуть самі розбиратись.
І у них же магазини у Львові є, чому не замовили туди?
dicer46
Member

Повідомлення

NFS-Racer: 15.08.2023 17:41 dicer46
Скоріше за все хтось на НП поцупив, itbox нормальний магазин, навмисне таке не зробить. звертайтесь до їх служби безпеки, пишіть у Фейсбук, намагайтесь дати розголос, можливо НП звернеться до вас і запропонує компенсацію, а з нечистим на руку ком будуть самі розбиратись.
Нп ближче-_-це єдина причина чому я напряму не замовив
Мерзавчик
Member

Повідомлення

NFS-Racer: 15.08.2023 17:41 dicer46
Скоріше за все хтось на НП поцупив, itbox нормальний магазин, навмисне таке не зробить. звертайтесь до їх служби безпеки, пишіть у Фейсбук, намагайтесь дати розголос, можливо НП звернеться до вас і запропонує компенсацію, а з нечистим на руку співробітником будуть самі розбиратись.
там не вдасться вкрасти :gigi:
Відповісти