Якщо є можливість купити OLED, то дивитись на VA не має жодного сенсу.Mitax: ↑ 05.07.2023 09:33Чи за такий бюджет краще щось на VA дивитись?
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор телевизора
-
fantomrulezz
Member
-
snegurrrka
Member
Mitax
Тут непоганий детальний огляд є https://www.avforums.com/reviews/philip ... iew.19272/, в цілому видається дуже навіть непоганим ТВ, можливо лише калібровка з коробки не найкраща, але все фікситься, а також звук не супер - ну тут взагалі все дуже суб'єктивно, проте завжди можна підключити колонки чи саундбар. В сторону VA немає чого дивитися, якщо є можливість взяти OLED.
Тут непоганий детальний огляд є https://www.avforums.com/reviews/philip ... iew.19272/, в цілому видається дуже навіть непоганим ТВ, можливо лише калібровка з коробки не найкраща, але все фікситься, а також звук не супер - ну тут взагалі все дуже суб'єктивно, проте завжди можна підключити колонки чи саундбар. В сторону VA немає чого дивитися, якщо є можливість взяти OLED.
-
st17
Junior
Я власник Phillips 806, хороший телевізор. Єдине, що я купував його півтора роки тому, вже рік у продажу серія наступного модельного року (Х07), і нещодавно було і наступну серію 2023 X09 анонсовано. Чому досі телевізори серії 806 на ринку - незрозуміло.Mitax: ↑ 05.07.2023 09:33 Вітаю! що скажете за Phillips oled806 https://ek.ua/ua/PHILIPS-48OLED806.htm ? Чи за такий бюджет краще щось на VA дивитись?
Але якщо говорити про сам телевізор, то все ок. Якість зображення чудова, амбілайт прикольна тема, якість вбудованих колонок теж ок (хоча я використовую з ресивером). Оновлення досі виходять, до речі.
Відправлено через 21 хвилину 34 секунди:
Додам: взагалі не знаю як веде себе з ефіром - типу як перемикає канали і оце все. Може для вас це важливо.
Можливо, не дуже зручний пульт та меню. Але все працює (налаштував звук з PS5 на телевізор, звідти на ресивер через eARC).
Оболонка з андроід ТВ працює досить шустро, плеєри на будь-який смак, все програється, вміє жерти DLNA і тд.
-
Mitax
Junior
Розходимось Ті 806 за 29-30 к грн для китайського ринку з матрицею BOE , а не LG. Добре хороші люди підсказали.
З телевізорами філіпс взагалі якась дичина, не пишуть яка матриця встановлена , може приїхати що завгодно.
З телевізорами філіпс взагалі якась дичина, не пишуть яка матриця встановлена , може приїхати що завгодно.
-
st17
Junior
А звідки інфа? Можливо, це не те щоб погано (вони для еплів, дивлюсь, багато чого роблять), але все одно кіт в мішку, бо ніяких оглядів їх панелей великих ще не було.Mitax: ↑ 06.07.2023 15:20 Розходимось Ті 806 за 29-30 к грн для китайського ринку з матрицею BOE , а не LG. Добре хороші люди підсказали.
-
Mitax
Junior
Продавець при замавленні cкаазав, бо часто люди повертають, тому одразу попередив. Я б може і ризикнув на ВОЕ але там немає 120 гц, та й невідомо що там з вигоранням.
-
Maxhope
Member
Такой инфы вообще нет в интернете, та и не делает BOE матрицы Oled для телевизоров... На данный момент существует только 2 производителя ТВ матриц Oled - LG и SamsungMitax: ↑ 06.07.2023 15:20Розходимось Ті 806 за 29-30 к грн для китайського ринку з матрицею BOE , а не LG.
Даже всякие ноунейм китайцы используют матрицы LG , а кто-то и платформу WebOS , по сути только корпус меняют , а прошивка от LG... Потому что на рынке Oled просто нет альтернативы... Вам какуюто пургу наговорили...
Наверное заманивают ценой , а потом отговаривают и предлагают тоже самое , только дороже, под видом других матриц
-
fantomrulezz
Member
Maxhope
Они вроде давно хотят на рынок ТВ-панелей попасть, но я пока не слышал, чтобы OLED панели больших диагоналей от BOE в серию пошли.
Возможно, год-два и наводнят рынок.
В малых диагоналях у них немалая доля рынка, особенно в бюджетных китайских смартфонах.
Но качество там совсем не ровня LG и Samsung, та же Apple отказалась их матрицы ставить.
BOE will soon join LG and Samsung in producing OLED panels for various TV brands
Они вроде давно хотят на рынок ТВ-панелей попасть, но я пока не слышал, чтобы OLED панели больших диагоналей от BOE в серию пошли.
Возможно, год-два и наводнят рынок.
В малых диагоналях у них немалая доля рынка, особенно в бюджетных китайских смартфонах.
Но качество там совсем не ровня LG и Samsung, та же Apple отказалась их матрицы ставить.
BOE will soon join LG and Samsung in producing OLED panels for various TV brands
-
Maxhope
Member
fantomrulezz
Та многие хотят ... И TCL хотят. Но сейчас нет этих панелей и неизвестно когда будут, тем более такая дикая история что в конкретной модели для китайского рынка стоят мифические матрицы BOE , ещё и 60гц
А вообще BOE в смартах есть вполне солидные , самые яркие вроде сейчас от них. Я за конкуренцию , пусть пилят панели для ТВ и мониторов, может как с IPS будет, раньше тоже дорогие были , а потом в бюджетниках...
Та многие хотят ... И TCL хотят. Но сейчас нет этих панелей и неизвестно когда будут, тем более такая дикая история что в конкретной модели для китайского рынка стоят мифические матрицы BOE , ещё и 60гц
А вообще BOE в смартах есть вполне солидные , самые яркие вроде сейчас от них. Я за конкуренцию , пусть пилят панели для ТВ и мониторов, может как с IPS будет, раньше тоже дорогие были , а потом в бюджетниках...
-
Mitax
Junior
Maxhope
Порыл бегло https://www.avreport.ru/news/article/ar ... protiv-lg/ все таки китайцы чтото штампують.
Порыл бегло https://www.avreport.ru/news/article/ar ... protiv-lg/ все таки китайцы чтото штампують.
-
Maxhope
Member
Mitax
Не вижу ни одного подтверждения... Показали на выставке 95" 8к ... Так много кто показывает. Уже бы давно профильные ресурсы тестировали эти BOE панели , а я слежу за ними. Их просто нет
Тем более там же и написано что если и будут выпускать то не бюджетные масс маркет , а ультра хай энд... Как раз таки те 100500" и 8к скорей всего
А не 60гц панель в телевизор Филипс меньше 1000$
Не вижу ни одного подтверждения... Показали на выставке 95" 8к ... Так много кто показывает. Уже бы давно профильные ресурсы тестировали эти BOE панели , а я слежу за ними. Их просто нет
Тем более там же и написано что если и будут выпускать то не бюджетные масс маркет , а ультра хай энд... Как раз таки те 100500" и 8к скорей всего
А не 60гц панель в телевизор Филипс меньше 1000$
-
Mitax
Junior
Maxhope
Ну не знаю , может и нае-ли. Но два разных продавана одно и то же сказали, только один назвал это "подделкой". Может кто рискнет купить проверить ? )
Ну не знаю , может и нае-ли. Но два разных продавана одно и то же сказали, только один назвал это "подделкой". Может кто рискнет купить проверить ? )
-
odessitmws
Member
слышал про Oled Haier в котором 120гц работает только в фулшд, может тут так же что позволяет им писать в характеристиках 120гц
-
Maxhope
Member
odessitmws
Это касается любого телевизора с HDMI 2.0 , у lg до 20года так же было , матрица 120гц , работает в 120 только 1080/1440р , а 4к 60гц
Хаеры на LG матрицах как и Хайсенс
Это касается любого телевизора с HDMI 2.0 , у lg до 20года так же было , матрица 120гц , работает в 120 только 1080/1440р , а 4к 60гц
Хаеры на LG матрицах как и Хайсенс
-
RazR
Member
2All, хтось мав діло з покупкою "сірих" Samsung в Stylus? Як зараз справи з геоблоком SmartHub'а?..
Ціни в них дуже приємні, але от вагаюсь на рахунок геоблока.
Планується до купівлі — Samsung QE65Q80B.
-
RazR
Member
Всё мертвО здесь)
-
Евгений King
Member
При купівлі телевізора за 35к, котрий офіційно коштує вдвічі дорожче вас турбує вірогідність якогось блоку? Ніяких гарантій вам ніхто не дасть, може через пів року-рік заблокують, а може і ні. Наче останні новини стосовно подібних блокувань були пару років тому, але хто зна яка там політика у Самасунга сьогодні.RazR: ↑ 12.07.2023 12:44 2All, хтось мав діло з покупкою "сірих" Samsung в Stylus? Як зараз справи з геоблоком SmartHub'а?..
Просто купіть приставку за 2к і живіть спокійно, якщо думка блокування вас мучить, всеодно ви економите гарну суму.
Ви б краще турбувались де хочете купувати, бо Stylus це відвертий скам, якщо з телевізором виявиться щось не так, або биті пікселі чи ще який брак, то боюсь що ви з цим нічого не зробите, варіант 14 днів повернення не проканає і Stylus залюбки проігнорує вас, і буде дуже важко довести щось. Ну а про гарантію я мовчу, її немає )
-
Lighthugger
Junior
При покупке серяка такая ситуация с гарантией в 99% магазинов, так что тут особо выбирать не приходится.Евгений King: ↑ 20.07.2023 04:01При купівлі телевізора за 35к, котрий офіційно коштує вдвічі дорожче вас турбує вірогідність якогось блоку? Ніяких гарантій вам ніхто не дасть, може через пів року-рік заблокують, а може і ні. Наче останні новини стосовно подібних блокувань були пару років тому, але хто зна яка там політика у Самасунга сьогодні.RazR: ↑ 12.07.2023 12:44 2All, хтось мав діло з покупкою "сірих" Samsung в Stylus? Як зараз справи з геоблоком SmartHub'а?..
Просто купіть приставку за 2к і живіть спокійно, якщо думка блокування вас мучить, всеодно ви економите гарну суму.
Ви б краще турбувались де хочете купувати, бо Stylus це відвертий скам, якщо з телевізором виявиться щось не так, або биті пікселі чи ще який брак, то боюсь що ви з цим нічого не зробите, варіант 14 днів повернення не проканає і Stylus залюбки проігнорує вас, і буде дуже важко довести щось. Ну а про гарантію я мовчу, її немає )
В Таче даже не дают вскрыть товар до оплаты (для проверки), к примеру, насколько я знаю
-
guchixa
Junior
Помогите выбрать телевизор до 43 дюймов ! Здесь https://cenakachestvo.com/luchshie-tele ... goda.html нашли описание
модели Samsung UE-43CU7172 (других бюджетников в рейтинге авторы почему-то не указали...), и вроде бы хороший ТВ, но все почему-то рекламируют Xiaomi. Кто в курсе, какая модель будет лучше от Самсунг или P1 43 от Xiaomi.
модели Samsung UE-43CU7172 (других бюджетников в рейтинге авторы почему-то не указали...), и вроде бы хороший ТВ, но все почему-то рекламируют Xiaomi. Кто в курсе, какая модель будет лучше от Самсунг или P1 43 от Xiaomi.
-
strang
Member
guchixa
я б смотрел в стороону китайцев: новых киви и хайсенс
я б смотрел в стороону китайцев: новых киви и хайсенс