Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Ответить
Автор
Member

Mitax: 05.07.2023 09:33Чи за такий бюджет краще щось на VA дивитись?
Якщо є можливість купити OLED, то дивитись на VA не має жодного сенсу.
snegurrrka
Member

Mitax
Тут непоганий детальний огляд є https://www.avforums.com/reviews/philip ... iew.19272/, в цілому видається дуже навіть непоганим ТВ, можливо лише калібровка з коробки не найкраща, але все фікситься, а також звук не супер - ну тут взагалі все дуже суб'єктивно, проте завжди можна підключити колонки чи саундбар. В сторону VA немає чого дивитися, якщо є можливість взяти OLED.
st17
Junior

Mitax: 05.07.2023 09:33 Вітаю! що скажете за Phillips oled806 https://ek.ua/ua/PHILIPS-48OLED806.htm ? Чи за такий бюджет краще щось на VA дивитись?
Я власник Phillips 806, хороший телевізор. Єдине, що я купував його півтора роки тому, вже рік у продажу серія наступного модельного року (Х07), і нещодавно було і наступну серію 2023 X09 анонсовано. Чому досі телевізори серії 806 на ринку - незрозуміло.

Але якщо говорити про сам телевізор, то все ок. Якість зображення чудова, амбілайт прикольна тема, якість вбудованих колонок теж ок (хоча я використовую з ресивером). Оновлення досі виходять, до речі.

Відправлено через 21 хвилину 34 секунди:
Додам: взагалі не знаю як веде себе з ефіром - типу як перемикає канали і оце все. Може для вас це важливо.
Можливо, не дуже зручний пульт та меню. Але все працює (налаштував звук з PS5 на телевізор, звідти на ресивер через eARC).
Оболонка з андроід ТВ працює досить шустро, плеєри на будь-який смак, все програється, вміє жерти DLNA і тд.
Mitax
Junior

Розходимось :gigi: Ті 806 за 29-30 к грн для китайського ринку з матрицею BOE , а не LG. Добре хороші люди підсказали.
З телевізорами філіпс взагалі якась дичина, не пишуть яка матриця встановлена , може приїхати що завгодно.
st17
Junior

Mitax: 06.07.2023 15:20 Розходимось :gigi: Ті 806 за 29-30 к грн для китайського ринку з матрицею BOE , а не LG. Добре хороші люди підсказали.
З телевізорами філіпс взагалі якась дичина, не пишуть яка матриця встановлена , може приїхати що завгодно.
А звідки інфа? Можливо, це не те щоб погано (вони для еплів, дивлюсь, багато чого роблять), але все одно кіт в мішку, бо ніяких оглядів їх панелей великих ще не було.
Mitax
Junior

Продавець при замавленні cкаазав, бо часто люди повертають, тому одразу попередив. Я б може і ризикнув на ВОЕ але там немає 120 гц, та й невідомо що там з вигоранням.
Maxhope
Member

Mitax: 06.07.2023 15:20Розходимось Ті 806 за 29-30 к грн для китайського ринку з матрицею BOE , а не LG.
Такой инфы вообще нет в интернете, та и не делает BOE матрицы Oled для телевизоров... На данный момент существует только 2 производителя ТВ матриц Oled - LG и Samsung
Даже всякие ноунейм китайцы используют матрицы LG , а кто-то и платформу WebOS , по сути только корпус меняют , а прошивка от LG... Потому что на рынке Oled просто нет альтернативы... Вам какуюто пургу наговорили...
Наверное заманивают ценой , а потом отговаривают и предлагают тоже самое , только дороже, под видом других матриц :lol:
fantomrulezz
Member

Maxhope
Они вроде давно хотят на рынок ТВ-панелей попасть, но я пока не слышал, чтобы OLED панели больших диагоналей от BOE в серию пошли.
Возможно, год-два и наводнят рынок.
В малых диагоналях у них немалая доля рынка, особенно в бюджетных китайских смартфонах.
Но качество там совсем не ровня LG и Samsung, та же Apple отказалась их матрицы ставить.
BOE will soon join LG and Samsung in producing OLED panels for various TV brands
Maxhope
Member

fantomrulezz
Та многие хотят ... И TCL хотят. Но сейчас нет этих панелей и неизвестно когда будут, тем более такая дикая история что в конкретной модели для китайского рынка стоят мифические матрицы BOE , ещё и 60гц :D
А вообще BOE в смартах есть вполне солидные , самые яркие вроде сейчас от них. Я за конкуренцию , пусть пилят панели для ТВ и мониторов, может как с IPS будет, раньше тоже дорогие были , а потом в бюджетниках...
Mitax
Junior

Maxhope
Порыл бегло https://www.avreport.ru/news/article/ar ... protiv-lg/ все таки китайцы чтото штампують.
Maxhope
Member

Mitax
Не вижу ни одного подтверждения... Показали на выставке 95" 8к ... Так много кто показывает. Уже бы давно профильные ресурсы тестировали эти BOE панели , а я слежу за ними. Их просто нет
Тем более там же и написано что если и будут выпускать то не бюджетные масс маркет , а ультра хай энд... Как раз таки те 100500" и 8к скорей всего
А не 60гц панель в телевизор Филипс меньше 1000$
Mitax
Junior

Maxhope
Ну не знаю , может и нае-ли. Но два разных продавана одно и то же сказали, только один назвал это "подделкой". Может кто рискнет купить проверить ? )
odessitmws
Member

слышал про Oled Haier в котором 120гц работает только в фулшд, может тут так же что позволяет им писать в характеристиках 120гц
Maxhope
Member

odessitmws
Это касается любого телевизора с HDMI 2.0 , у lg до 20года так же было , матрица 120гц , работает в 120 только 1080/1440р , а 4к 60гц
Хаеры на LG матрицах как и Хайсенс
RazR
Member

2All, хтось мав діло з покупкою "сірих" Samsung в Stylus? Як зараз справи з геоблоком SmartHub'а?.. :shuffle:
Ціни в них дуже приємні, але от вагаюсь на рахунок геоблока.
Планується до купівлі — Samsung QE65Q80B.
RazR
Member

Всё мертвО здесь) :(
Евгений King
Member

RazR: 12.07.2023 12:44 2All, хтось мав діло з покупкою "сірих" Samsung в Stylus? Як зараз справи з геоблоком SmartHub'а?.. :shuffle:
При купівлі телевізора за 35к, котрий офіційно коштує вдвічі дорожче вас турбує вірогідність якогось блоку? Ніяких гарантій вам ніхто не дасть, може через пів року-рік заблокують, а може і ні. Наче останні новини стосовно подібних блокувань були пару років тому, але хто зна яка там політика у Самасунга сьогодні.
Просто купіть приставку за 2к і живіть спокійно, якщо думка блокування вас мучить, всеодно ви економите гарну суму.
Ви б краще турбувались де хочете купувати, бо Stylus це відвертий скам, якщо з телевізором виявиться щось не так, або биті пікселі чи ще який брак, то боюсь що ви з цим нічого не зробите, варіант 14 днів повернення не проканає і Stylus залюбки проігнорує вас, і буде дуже важко довести щось. Ну а про гарантію я мовчу, її немає )
Lighthugger
Junior

Евгений King: 20.07.2023 04:01
RazR: 12.07.2023 12:44 2All, хтось мав діло з покупкою "сірих" Samsung в Stylus? Як зараз справи з геоблоком SmartHub'а?.. :shuffle:
При купівлі телевізора за 35к, котрий офіційно коштує вдвічі дорожче вас турбує вірогідність якогось блоку? Ніяких гарантій вам ніхто не дасть, може через пів року-рік заблокують, а може і ні. Наче останні новини стосовно подібних блокувань були пару років тому, але хто зна яка там політика у Самасунга сьогодні.
Просто купіть приставку за 2к і живіть спокійно, якщо думка блокування вас мучить, всеодно ви економите гарну суму.
Ви б краще турбувались де хочете купувати, бо Stylus це відвертий скам, якщо з телевізором виявиться щось не так, або биті пікселі чи ще який брак, то боюсь що ви з цим нічого не зробите, варіант 14 днів повернення не проканає і Stylus залюбки проігнорує вас, і буде дуже важко довести щось. Ну а про гарантію я мовчу, її немає )
При покупке серяка такая ситуация с гарантией в 99% магазинов, так что тут особо выбирать не приходится.
В Таче даже не дают вскрыть товар до оплаты (для проверки), к примеру, насколько я знаю :laugh:
guchixa
Junior

Помогите выбрать телевизор до 43 дюймов :rolleyes: ! Здесь https://cenakachestvo.com/luchshie-tele ... goda.html нашли описание
модели Samsung UE-43CU7172 (других бюджетников в рейтинге авторы почему-то не указали...), и вроде бы хороший ТВ, но все почему-то рекламируют Xiaomi. Кто в курсе, какая модель будет лучше от Самсунг или P1 43 от Xiaomi.
strang
Member

guchixa
я б смотрел в стороону китайцев: новых киви и хайсенс
Ответить