Новини
Останні статті і огляди
Проблема З Вінчестером
-
IvanCh
Member
Допоможіть, согодні продував комп від пилюки, коли включив то вінт в біосі визначався 2 чи навіть 3 хвилини, Це він хоче здохнуть? Модель Seagate 7200.12 ST31000528AS 1T
-
doCENTik85
Advanced Member
Звуков постороних нету? Смарт в порядке. Попробывать заменить шлейф.
-
IvanCh
Member
Шлейф замінив , смарт ніби чистий, запустив тест в вікторії. Звуків постороніх немає.
Добавлено спустя 1 час 38 минут 18 секунд:
Тему можно закрити. Проблема вирішена, просто згорів СД різак от і біос думав довго а я на вінт гріщить почав...
PS Зате навчився Смарт перевірять
Добавлено спустя 1 час 38 минут 18 секунд:
Тему можно закрити. Проблема вирішена, просто згорів СД різак от і біос думав довго а я на вінт гріщить почав...
PS Зате навчився Смарт перевірять
-
viperest1
Member
ПривітюПідкажіть ,як до мамки ASUS P6X58D PREMIUM підключити вінт WD WD1002FAEX 1Tb SATA III? Мені його підключили до синього входу сата 2 0,а на мою думку повинен підключатися до білого сата ІІІ який є на мамці?Може і тому в нього швидкість така мала 30-45мб/сек а має бути до 150(так покрайній мірі на форумах пишуть).Підкажіть будь-ласка,що робити ,щоб все було ОК.
-
Andrey235
Member
viperest1
Обожежмой
Как же трудно погуглить пропускную способность сата2
300МБ/сек!!! В крайнем случае взять да перетыкнуть шлейф, если есть сомнения. Ничего не сказано про условия замера тех "30-45мб/сек", поэтому информации/вопросу грош цена.
Обожежмой
-
viperest1
Member
-
Andrey235
Member
ничего плохого не произойдет. Сата3 совместимо с устройствами сата2 и наоборот.viperest1:а після того,як парекину шлейф настройки не зміняться? гірше не буде?
-
viperest1
Member
Як я писав вище в мене вінт WD WD1002FАЕХ CВlаск,які характеризуються високою швидкість,а також і шумом,скеготом головок.Я вчора взнав,що його шум можна понизити,хоч в незначній мірі,але.За доп.програми НDDSсаn потрібно увімкнути ААМ і поставити рекомендований показник 128.В мене в компі можна сказати є лише один вентилятор на проці,а скрегіт головок псував всю картину,але це вже позаду