Останні статті і огляди
Новини
Ремейк Red Dead Redemption можуть анонсувати у серпні
-
azimut
Member
Предлагаю обсудить Ремейк Red Dead Redemption можуть анонсувати у серпні
Це було би круто якщо вийшов би ремейк на актуальній версії рушія від Рокстар
-
Re-Volted Zipper
Junior
І ГТА 4. Грі дійсно потрібна краща оптимізація, можна ще й текстури підтягнути, а то половина нормальні, половина не дуже.azimut: ↑ 03.07.2023 14:00 Предлагаю обсудить Ремейк Red Dead Redemption можуть анонсувати у серпні
-
jaydee
Junior
Гарна новина, а тепер вже і не потрібна рос локалізація))
-
Shaolin_Style
Member
F_I_N_A_L_L_Y
спустя 13 лет
спустя 13 лет
-
anyname
Member
Лише якщо буде одночасний реліз на консолях та пк. Бо якщо - та нехай пк підожде , то ну його.azimut: ↑ 03.07.2023 14:00 Предлагаю обсудить Ремейк Red Dead Redemption можуть анонсувати у серпні
-
Cicero
Member
Так не буде. Домовляться. Треба ж вендорам ПК-шні відяхи впарити комусь, останні серії яких вооон як погано почали продаватись ...anyname: ↑ 03.07.2023 15:19Лише якщо буде одночасний реліз на консолях та пк. Бо якщо - та нехай пк підожде , то ну його.azimut: ↑ 03.07.2023 14:00 Предлагаю обсудить Ремейк Red Dead Redemption можуть анонсувати у серпні
-
waryag
Member
На рушії рдр2 теж нормально. Можливо, тоді буде оптимізація не під 5090.azimut: ↑ 03.07.2023 14:00 Це було би круто якщо вийшов би ремейк на актуальній версії рушія від Рокстар
-
AntonyKandaurov
Member
Залюбки би зіграв в першу частину.
Re-Volted Zipper
гта4 можна поганяти нормально із Vulkan модом, дуже файно йде, мікропролаги та статтори як рукою знімає.
Re-Volted Zipper
гта4 можна поганяти нормально із Vulkan модом, дуже файно йде, мікропролаги та статтори як рукою знімає.
-
phobosse
Member
Зараз перша рдр чудово працює на емулі Xbox 360. Але без танців з бубном та з кращою графікою - чом би й ні ?)
-
alexeygalas
Member
Я як не мудрив з патчами і налаштуваннями - в мене далі 10м від героя всі непісі - це очі з шапками. більше не відмальовує xenia в них нічогоphobosse: ↑ 03.07.2023 16:23 Зараз перша рдр чудово працює на емулі Xbox 360. Але без танців з бубном та з кращою графікою - чом би й ні ?)
-
XXXshadyXXX
Member
Было бы файно, но я игру еще в 2010 году прошел . Тогда конечно это был эпик, для тех годов.
-
Mopar
Member
Може колись дочекаюся ремейку GOW2 та GOW3 на РС
-
Hotspur
Member
Я б купив таке
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
я в ГТА 4 онлайн і так граю, нормальноRe-Volted Zipper: ↑ 03.07.2023 14:03І ГТА 4. Грі дійсно потрібна краща оптимізація, можна ще й текстури підтягнути, а то половина нормальні, половина не дуже.
-
DuckRider
Member
Вони всі на рейджі, навіть перший рдрwaryag: ↑ 03.07.2023 15:56На рушії рдр2 теж нормально. Можливо, тоді буде оптимізація не під 5090.azimut: ↑ 03.07.2023 14:00 Це було би круто якщо вийшов би ремейк на актуальній версії рушія від Рокстар
-
Enjthesilence
Member
Це просто супер, рдр 2 один з моїх найулюбленіших проектів, технічно все ще дає просратись усім новим іграм.
-
nochnik89
Member
гта4 проходил когда-то на коре 2 дуо е4500 + гт 9600 . Какая нафиг оптимизация под современное железл ? ))) Избаловались вижу современные геймеры
-
yariksom
Member
Чим?Enjthesilence: ↑ 03.07.2023 19:38 Це просто супер, рдр 2 один з моїх найулюбленіших проектів, технічно все ще дає просратись усім новим іграм.
Я про сингл.
Ти чогось там прагнеш, навіть є деякий прогрес.
Дальше в тебе туберкульоз і неминуча смерть.
С початку гра, а потім симулятор реальності з перестрілками які може пройти навіть новачок.
Реальності мені і в реальності вистачає більш чим по саме горло.
В грі я хочу гру де ти в кінці кінців перемагаєш, здохнути я можу і в реальності без всяких проблем.
-
Enjthesilence
Member
Тобто гра погана, через трагічний та реалістичний фінал? Ну це вкусовщина, це реально крута історія, яку гарно вплели як приквел до першої частини. Хех да майже в кожній грі у нас хеппі енд, ти чого)yariksom: ↑ 03.07.2023 21:30Чим?Enjthesilence: ↑ 03.07.2023 19:38 Це просто супер, рдр 2 один з моїх найулюбленіших проектів, технічно все ще дає просратись усім новим іграм.
Я про сингл.
Ти чогось там прагнеш, навіть є деякий прогрес.
Дальше в тебе туберкульоз і неминуча смерть.
С початку гра, а потім симулятор реальності з перестрілками які може пройти навіть новачок.
Реальності мені і в реальності вистачає більш чим по саме горло.
В грі я хочу гру де ти в кінці кінців перемагаєш, здохнути я можу і в реальності без всяких проблем.
Востаннє редагувалось 03.07.2023 22:16 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
-
zaqik
Member
спустя 13 лет
А спустя ещё сколько лет до ПК доберётся...
-
Dremjke
Member
Это мы ждём, на движке от рдр2 было бы шик
Кстати, а кто проходил оригинал на х360? Там сильно в лучшую сторону графика отличается от ps3 версии? Я давно прошел её на ps3 и даже тогда она мне показалась мылом мыльным.
Кстати, а кто проходил оригинал на х360? Там сильно в лучшую сторону графика отличается от ps3 версии? Я давно прошел её на ps3 и даже тогда она мне показалась мылом мыльным.