Останні статті і огляди
Новини
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Востаннє редагувалось 05.03.2015 11:09 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 62 разів.
-
z_mashine
Member
причина известна давно. он который месяц не мог скачать правильную версию с оф сайта.XXXshadyXXX: ↑ 01.07.2023 15:09 Он про Аиду давно говорил, что с ней что то не так и вот нашел причину на днях.
-
ck_ua
Member
Alex+: ↑ 01.07.2023 15:52Як видно контролерів більше ніж два - 2262, 2262EN, 2262ENG, 2262G.
Хоча на сайті SMI згадується тільки EN
G це корпус, в який 2262 упаковується (з теплорозподільчою металевою платиною). В інших корпусах 2262 я не бачив. Погугліть по картинках, на всіх контроллерах SMI є якась буква в маркуванні. Кристали на заводі тестуються по частоі, і ті, що можуть працювати на частоті 650 МГц, маркуються як 2262EN. Ті, що не можуть, - як просто 2262.Alex+: ↑ 01.07.2023 15:52Якщо "G" це сповільнена версія "EN", то що ж означає літера "G" в ревізії "ENG"? Щось мені підказує, що її ж явно не просто так домалювали, хоча і пишуть що воно одне і теж
Е12? Дійсно загадкаAlex+: ↑ 01.07.2023 15:52Що там по контролеру, нагріву, швидкостям залишаться загадкою.
-
Alex+
Member
Є тест на саме цю модель? Давайте в студію його!ck_ua: ↑ 01.07.2023 16:51Е12? Дійсно загадка
Дивно що на сайті smi про це ні слова. Ну хай такck_ua: ↑ 01.07.2023 16:51Кристали на заводі тестуються по частоі, і ті, що можуть працювати на частоті 650 МГц, маркуються як 2262EN. Ті, що не можуть, - як просто 2262
Відправлено через 42 хвилини 57 секунд:
Якщо точніше, щоб вже не плутатись, то 2262G, бо:ck_ua: ↑ 01.07.2023 16:51Ті, що не можуть, - як просто 2262
І це дійсно такck_ua: ↑ 01.07.2023 16:51 на всіх контроллерах SMI є якась буква в маркуванні
Востаннє редагувалось 01.07.2023 17:42 користувачем Alex+, всього редагувалось 1 раз.
-
Melofon
Member
Я и имел ввиду что с радиком без троттлинга будет запись не падать а не то что вы подумали что радиатор увеличивает буфер , может я просто не так написал.z_mashine: ↑ 01.07.2023 14:44то что вы выдаете за slc кеш во весь объем на деле был троттлинг.
Отправлено спустя 1 минуту 52 секунды:
Я и имел ввиду что с радиком без троттлинга будет запись не падать а не то что вы подумали что радиатор увеличивает буфер , может я просто не так написал.z_mashine: ↑ 01.07.2023 14:44то что вы выдаете за slc кеш во весь объем на деле был троттлинг.
В чем проблема купить и проверить начинку, если поменяют то вернуть и все дела.luckygamerks: ↑ 01.07.2023 15:00адата з часом міняється начинка і часта бувають відгуки про вихід з ладу ссд даного виробника
-
XXXshadyXXX
Member
Всмысле вернуть? Мы шо в Америке?) Только с заводской упаковкой, блистере и пломбами можно вернуть, а то что там чипы памяти\котроллер будут другие - это не гарантийный случай.Melofon: ↑ 01.07.2023 17:43В чем проблема купить и проверить начинку, если поменяют то вернуть и все дела
-
0trog0
Member
Замовив п'ятисотку SN570 за 1250 в брейні, було там трохи бонусів. Щодо ігрового диску, ще трохи поспостерігаю, може дійсно ціна трохи впаде на 2Тб, щоб вже надовше вистачило.
За обговорення вдячний
За обговорення вдячний
-
Alex+
Member
На зараз не існує ссд, на якому з часом не змінюється начинка, особливо якщо це не модель-одноденка, а така, що випускається декілька років.
Про Адату багато розмов було, бо на той час то було чи не найперше помічене тасування начинки, проте по нинішнім міркам воно не виглядає якимось радикальним. Зараз он можуть замінити буферний контролер на безбуферний, або tlc флеш на qlc і нікому нічого не казати, як наче все в порядку. На фоні них адата виглядає взагалі янголом, бо за більше 5 років поки вона випускає ту ж 8200 модель, до такого вона не скотилась (поки-що)
Про Адату багато розмов було, бо на той час то було чи не найперше помічене тасування начинки, проте по нинішнім міркам воно не виглядає якимось радикальним. Зараз он можуть замінити буферний контролер на безбуферний, або tlc флеш на qlc і нікому нічого не казати, як наче все в порядку. На фоні них адата виглядає взагалі янголом, бо за більше 5 років поки вона випускає ту ж 8200 модель, до такого вона не скотилась (поки-що)
-
ck_ua
Member
Це якраз "щоб плутатись"Alex+: ↑ 01.07.2023 17:37Якщо точніше, щоб вже не плутатись, то 2262G
Тут пару сторінок назад був відеоогляд ADATA LEGEND 960 MAX (або огляд на хоботі). Так чомусь ніхто не каже, що там стоїть 2264F
А, там мова про XG7? То ОЕМ-на модель. Може дйсно з ноутбуків понавитягали. Ціна, звичайно, цікава.Alex+: ↑ 01.07.2023 17:37Є тест на саме цю модель?
-
Alex+
Member
Та що ж таке! розмова тільки про 2262ck_ua: ↑ 01.07.2023 18:35Це якраз "щоб плутатись"
Навіть гугл нічого не знає окрім цих двох:
Не знайшов жодного фото живого 2262 без жодних буков або 2262EN без G.
Якщо ви кажете, що G це тип теплорозподільної кришки\корпусу, то виходить що F це теж воно.
Виходить так, що є серія - 2262. Вона включає в себе дві варіації - повільну 2262G (якщо забути про G, то це і вихорить просто 2262) і більш швидку 2262ENG (знов таки якщо забути про G, то це виходить 2262EN). В такому разі все збігається з заміткою з томсхардваре:
Хай йому грець, не хочу більше на цю тему. Вони там намутили з тим маркуванням гірше ніж в турецькому серіалі.SM2262EN = SM2262ENG, and SM2262G is an updated version of the SM2262EN
-
z_mashine
Member
вы таки не поняли. у него небольшой кеш и прямая запись в tlc ~3.5 гига. проводнику этого за глаза. а потом юзеры вроде вас пишут, что "скорость записи не падает."Melofon: ↑ 01.07.2023 17:43 Я и имел ввиду что с радиком без троттлинга будет запись не падать а не то что вы подумали что радиатор увеличивает буфер , может я просто не так написал.
-
Melofon
Member
Всмысле нельзя вернуть, пломбы на самом ссд, блистер то такэ, и при чем здесь гарантия, вы не должны ссылаться на гарантийный случай т.к. в течении 14 дней вы можете вернуть товар безо всякойXXXshadyXXX: ↑ 01.07.2023 17:45Всмысле вернуть? Мы шо в Америке?) Только с заводской упаковкой, блистере и пломбами можно вернуть, а то что там чипы памяти\котроллер будут другие - это не гарантийный случай.
на то причины, вы даже не обязаны обьяснять причину, не понравилось и всё.
-
0trog0
Member
Melofon
Вперше про таке чую. Не товарний вигляд - усе пропало. Ви особисто купили б дорогий товар тисяч за 5, у якого порізаний блістер?
Вперше про таке чую. Не товарний вигляд - усе пропало. Ви особисто купили б дорогий товар тисяч за 5, у якого порізаний блістер?
-
Alex+
Member
Під наліпкою начинку не видно, а якщо запускати його, то по смарту вже будуть часи роботи та якісь гігабайти запису, кількість ввімкнень. Це вже по суті БВ товар.Melofon: ↑ 01.07.2023 19:16не понравилось и всё
-
Melofon
Member
0trog0
Этот блистер легко восстановить, для этого не нужно иметь конвейер как на фабрике, там достаточно аппарата специального который не так уж и много стоит. А вы думали вы вернуть ссд не сможете если вы его вскрыли и протестировали? Хорошо если это так просто шляпа и это печаль.
Этот блистер легко восстановить, для этого не нужно иметь конвейер как на фабрике, там достаточно аппарата специального который не так уж и много стоит. А вы думали вы вернуть ссд не сможете если вы его вскрыли и протестировали? Хорошо если это так просто шляпа и это печаль.
-
0trog0
Member
Melofon
Якщо він не відповідної якості або несправний - поверну без проблем. Якщо я його відкрив, вмикав і з ним все гаразд - то з якого дива я можу його повернути? Це ж товар бв з усіма наслідками. Хто захоче купувати товар під виглядом нового, якщо хтось його вмикав і днів 10 ганяв тестами терабайтів на десять?
Якщо він не відповідної якості або несправний - поверну без проблем. Якщо я його відкрив, вмикав і з ним все гаразд - то з якого дива я можу його повернути? Це ж товар бв з усіма наслідками. Хто захоче купувати товар під виглядом нового, якщо хтось його вмикав і днів 10 ганяв тестами терабайтів на десять?
-
Melofon
Member
0trog0
Всё короче я спорить не буду, это просто нужно проверять, никто не знает как оно в реальности
Всё короче я спорить не буду, это просто нужно проверять, никто не знает как оно в реальности
-
7mindfields
Member
Замість 970го краще почекай знижок на Hynix p31 gold/solidigm p44 pro, вони на амазоні/яйцях зі знижкою бувають по 4200грн десьMelofon: ↑ 01.07.2023 13:31 heidfeld
Естественно что ты ещё мог посоветовать кроме каоксии но это не топчик
Отправлено спустя 6 минут 1 секунду:
Я вот думаю взять Samsung 970 EVO Plus 2 TB или на будущий апгрейд (пока что проц без pci-e 4.0, но будет потом 5800х3d) уже сразу ADATA LEGEND 960 MAX 2 TB, у него лучше чем у самсунга скорость записи на на протяжении всего объёма, даже удивительно на сколько она там хорошая, SLC-буфер кончается где-то в конце объёма, но он выйдет на 1200 грн дороже чем самсунг. Оба примерно одинаково горяченькие но радиатор на мамке с ними справиться, хотя у адата есть родной.
- спойлер
Відправлено через 4 хвилини 13 секунд:
Та це фанат японської культури, весь його досвід - обзори на ютубі, нічого з цього він в руках не тримавAlex+: ↑ 01.07.2023 13:51 heidfeld
А у вас є якійсь досвід по саме тій моделі? Хоча б огляд якийсь адекватний. Це нова чи БВ? По фото це щось зняте з ноута, бо ретейлове має інший вигляд
-
XXXshadyXXX
Member
Ага и число включений, записи\чтения восстановить? И ссд в основном в картоне запаяном идут, без последствий не открыть. Или выбирать модель, которая идет в коробке, феном аккуратно отклеить пломбу, вставить ссд, если что не так, обратно ссд в коробку и заклеить пломбой или своей пломбой. Уже попахивает рефаундом .(Я как то так наказывал продаванов на Али рефом ). Не майтесь дурью. вскрыли коробку, все, 14 дней пропадают. Это вам не Америка.Melofon: ↑ 01.07.2023 19:40Этот блистер легко восстановить
-
heidfeld
Member
клоун, у тебя по ссд есть замечания? предложи лучше за 1к по месту. или только кукарекать всякий бред способен?7mindfields: ↑ 01.07.2023 21:18 Та це фанат японської культури, весь його досвід - обзори на ютубі, нічого з цього він в руках не тримав
-
Ostin
Member
Якщо взяти старий Kingston A2000, то з чим сучасним його можна порівняти? В плані загальної швидкодії маю на увазі, а не по параметрам типу "буфер - пам'ять - контролер".