Останні статті і огляди
Новини
Обсуждение Укрпочты и всё с ней связанное
-
murzik
Member
Alex+
то до першого теракту
то до першого теракту
-
moonlight49
Member
Любителям шари: лампи - лайно бо гудять дроселя.
-
murzik
Member
moonlight49
філіпси? ЄС браковану партію нам продали через фонди?
та я в під'їзді замінив би. якраз 5 штук треба. собі я Максус беру, найбільше живуть, і ціна 50 грн всього на розетці було 10 Вт
філіпси? ЄС браковану партію нам продали через фонди?
та я в під'їзді замінив би. якраз 5 штук треба. собі я Максус беру, найбільше живуть, і ціна 50 грн всього на розетці було 10 Вт
-
movi
Member
Та ніби нічого. Ті що з великим цоколем і світять добре і не гудуть. А малі теж не гудуть але світла малувато.moonlight49: ↑ 07.06.2023 20:51 Любителям шари: лампи - лайно бо гудять дроселя.
Сьгодні моя посилка зрушила з місця. Це після простоя з 31-го числа.
-
Бумик
Member
Как-то на НП принес посылку на отправку в коробке Укрпошты,сказали нельзя.Пошел в машину,взял серый скотч(типа армированный),залепил полосками надписи Укрпошты,так и приняли с полосами серого скотча по всей коробкеNuclear World: ↑ 04.06.2023 00:54 Хотя они там многие с «приколами», помню ко мне стали докапываться за «присутствие старого цветного скотча на коробке»... это полный...
Отправлено спустя 6 минут 52 секунды:
Какой-то треш.Посылка че,назад в Киев поехала?Терминал-это так показывает наше сортировочное отделение. 7 числа уже у нас посылка,вчера ,восьмого,вроде как на отделении должна быть,ждал СМС.Сегодня,девятого,поехала в Киев?
- спойлер
-
movi
Member
посилка попала у просторову петлю).Бумик: ↑ 09.06.2023 06:10Посылка че,назад в Киев поехала?
-
NFS-Racer
Member
Бумик
про коробку Укрпочты это они прогнали, упаковано в коробку, все, а все что на ней написано не их дело
по треку нормально, ждите, у меня тоже так было, когда-то доедет
Мне выдали лампы какие-то турецкие, тусклые, светят слабо, одна сразу сгорела лампы, которые принес не сильно рассматривали, менял через Дию
про коробку Укрпочты это они прогнали, упаковано в коробку, все, а все что на ней написано не их дело
по треку нормально, ждите, у меня тоже так было, когда-то доедет
Мне выдали лампы какие-то турецкие, тусклые, светят слабо, одна сразу сгорела лампы, которые принес не сильно рассматривали, менял через Дию
-
_clawfinger_
Member
Привіт народ, маю питання:
Отже їде посилка з алі через Укрпошту. Вартість відправлення не вкладається в безмитний ліміт. В курсі, що може повести й проскочить, тоді мито платити не доведеться. Але якщо ні?
Цікавить як це реалізовано у Укрпошти?
Отже їде посилка з алі через Укрпошту. Вартість відправлення не вкладається в безмитний ліміт. В курсі, що може повести й проскочить, тоді мито платити не доведеться. Але якщо ні?
Цікавить як це реалізовано у Укрпошти?
-
moonlight49
Member
Якщо ні вам подзвонять або надійшлють смс з рахунком та вартістю. Митниця загальна для всієї країни. Вона не якась особлива у Укрпошти
-
XXXshadyXXX
Member
moonlight49
Так сразу доки попросят на посылку. Выписки с банка, ссылку на товар и т.д.
Так сразу доки попросят на посылку. Выписки с банка, ссылку на товар и т.д.
-
_clawfinger_
Member
Зрозумів, дякую.moonlight49: ↑ 30.06.2023 15:53Якщо ні вам подзвонять або надійшлють смс з рахунком та вартістю. Митниця загальна для всієї країни.
Загальню процедуру знаю. Неодноразово замовляв через нп, або інших форвардерів на амазоні то що.XXXshadyXXX: ↑ 30.06.2023 15:55Так сразу доки попросят на посылку. Выписки с банка, ссылку на товар и т.д.
-
Dezmond993
Junior
а можливий такий варіант коли посилка буде затримана на митниці для запиту додаткової інформації але мене жодним чином про це не проінформують? Я ніби чув, що таке можливо, як тоді бути?
-
XXXshadyXXX
Member
Dezmond993
По трек номеру отслеживания будет видно, если посылку задержали. Если ответа привета не будет, то тогда долбить поддержку почт. Но по идее, должна будет смс прийти.
По трек номеру отслеживания будет видно, если посылку задержали. Если ответа привета не будет, то тогда долбить поддержку почт. Но по идее, должна будет смс прийти.
-
Adamantium
Ghost
Это не почта, а какая-то адская клоака...
6 дней на почте лежала посылка с Али, а они не могли ее обработать, потому что...
2 похода в отделение, где куча народу, работает лишь 1 окно и в тревогу все закрывается...
И в рабочее время вдруг приезжает машина, водила вываливает кучу коробок, и все почтальонши начинают их носить, забив на клиентов от слова совсем
Какой человек в нормальном уме вообще пойдет туда?
Жаль, китайцы всю мелочь отправляют через эту ублюдопошту...
6 дней на почте лежала посылка с Али, а они не могли ее обработать, потому что...
2 похода в отделение, где куча народу, работает лишь 1 окно и в тревогу все закрывается...
И в рабочее время вдруг приезжает машина, водила вываливает кучу коробок, и все почтальонши начинают их носить, забив на клиентов от слова совсем
Какой человек в нормальном уме вообще пойдет туда?
Жаль, китайцы всю мелочь отправляют через эту ублюдопошту...
-
Alex_Lviv
Junior
- при своєму розумі ніхто не піде звісно!,,, але,,, жага зекономити чи халяву зловити була і будеAdamantium: ↑ 30.06.2023 21:46 Какой человек в нормальном уме вообще пойдет туда?
по алішці, в більшості лотів можна вибрати Standart Shipping - тоді при оформленні можна примусово вказати НП , трек буде типу AEPD000ХХХХХХХ
на дрібязку по 50центів - переважно опція недоступна
-
Adamantium
Ghost
Alex_Lviv
выбирал принудительно Standart Shipping - до войны ездило НП, трек вида AENM, а щас все еще через Литву и далее на г@внопочту.
хотя принудительно ни разу не указывал НП, разве не китайские логистические компании этот вопрос между собой решают?
выбирал принудительно Standart Shipping - до войны ездило НП, трек вида AENM, а щас все еще через Литву и далее на г@внопочту.
хотя принудительно ни разу не указывал НП, разве не китайские логистические компании этот вопрос между собой решают?
-
Dezmond993
Junior
Мені 3 посилки їхало, одна з чохлами інші дві смартфон та клава, усі 3 посилки одночасно виїхали з Латвії (буквально в один день та майже однаково по хвилинам) в результаті чохли, які доставлялись новою поштою, вже у мене, а смартфон та клава - укрпошта, тільки сьогодні зайшли на митний контроль. Читав, що на укр пошті зараз запари дикі і от зараз думаю, чи була вартою та примарна можливість зекономити на розмитненні чи краще було одразу пробувати переадресувати це все на нову пошту, так би хоч вже сидів з обновками
-
Alex_Lviv
Junior
не знаю як там китайцці в себе то сортують, но коли примусово вибрана НП - туди і їдеAdamantium: ↑ 30.06.2023 22:00 Alex_Lviv
просто на дрібязок немає можливості вибору, або писати продавцю - вони можуть виставляти потрібний сервіс, раніше точно могли
в ордері вибрати Self Pick up
далі вибрати конкретне відділення НП
! - якщо вказати свою адресу а не відділення, то 90% поїде укрпоштою...
-
Dezmond993
Junior
До речі, коли зайшла мова про розмитнення то хотів би задати наступне запитання, як саме відбувається розмитнення - за фактично сплаченною за товар суммою? Чи відповідно вартості на сторінці продавця?
-
Alex_Lviv
Junior
за фактично сплаченною сумую, БЕЗ вартості доставки - так має бутиDezmond993: ↑ 30.06.2023 22:30 До речі, коли зайшла мова про розмитнення то хотів би задати наступне запитання, як саме відбувається розмитнення - за фактично сплаченною за товар суммою? Чи відповідно вартості на сторінці продавця?
а в реаліях - може бути по різному, можуть порахувати і по ціні Розетки наприклад