Останні статті і огляди
Новини
Автотема: всё из мира авто-мото
-
dimka890
Member
Hells Angels
не знаю зачем все эти заморочки с допиливанием креплений форсунок, гильзовкоймколодцев, вечной проблемы с распредвалами и толкателями. Как по мне это изврат.
А на счёт мотора Т6, там вроде бы немного другой мотор, если сравнивать с CBAB. Намного больше экологии у него. Хотя по железу думаю он не сильно отличается.
не знаю зачем все эти заморочки с допиливанием креплений форсунок, гильзовкоймколодцев, вечной проблемы с распредвалами и толкателями. Как по мне это изврат.
А на счёт мотора Т6, там вроде бы немного другой мотор, если сравнивать с CBAB. Намного больше экологии у него. Хотя по железу думаю он не сильно отличается.
-
Hells Angels
Member
це простій дії щоб підняти надійність двигуна, а не якесь там ізвращєніє.dimka890: ↑ 04.05.2023 14:38зачем все эти заморочки с допиливанием креплений форсунок, гильзовкоймколодцев, вечной проблемы с распредвалами и толкателями. Как по мне это изврат.
зремонтувати мотор, щоб не тарахтів та продати авто мабуть буде простіше чим оці всі заморочки вкинути двигло, пройти сервісний та інші круги пекла.
- спойлер
- на старому т4 була полуторка спереду, її викинули та поставили однушку, при продажі авто сервісний мізки дрючив через сідушку
-
dimka890
Member
Hells Angels
Хех, у меня тоже полторушка стояла. Выкинул эту скамейку, поставил сидухи от bmw 7 f01. Когда сваливали от русских жена не хотела сидеть сзади, я не знаю как она осилила 3500 км на этой лавке. А нам ещё столько же предстоит.
Хех, у меня тоже полторушка стояла. Выкинул эту скамейку, поставил сидухи от bmw 7 f01. Когда сваливали от русских жена не хотела сидеть сзади, я не знаю как она осилила 3500 км на этой лавке. А нам ещё столько же предстоит.
-
Hells Angels
Member
воно може було би зручно при наявності там хоч якоїсь підтримки дупи, а то що не поворот то туди-сюди ковзаєш, а всидіти там 2 особам то взагалі квестdimka890: ↑ 07.05.2023 14:08Выкинул эту скамейку

мабуть сама топова порада відносно бусів, то це задній ряд має бути диваном, ніяких сідушок там .. комфортно поспати в дорозі мастхев, не потрібно шукати якийсь притулок на ніч і нормально виспишся в машині.
-
dimka890
Member
Там ещё не столько проблема в том, что нет поддержки, сколько в том, что оно не регулируется никак. Спинка слишком вертикальная. А у меня ещё и колени в торпедо упираются)Hells Angels: ↑ 07.05.2023 14:24воно може було би зручно при наявності там хоч якоїсь підтримки дупи, а то що не поворот то туди-сюди ковзаєш, а всидіти там 2 особам то взагалі квестdimka890: ↑ 07.05.2023 14:08Выкинул эту скамейку
мабуть сама топова порада відносно бусів, то це задній ряд має бути диваном, ніяких сідушок там .. комфортно поспати в дорозі мастхев, не потрібно шукати якийсь притулок на ніч і нормально виспишся в машині.
А на счёт дивана мне нравится как оно сделано в мультиване, там где задний диван в кровать раскладывается.
Мы кстати прожили неделю в машине, когда сваливали. У меня бывший грузовик переделанный аля Бердичев стайл

-
Mad Dog
Member
Я і в універсалах чудово ночував. Купив самонадувний матрас і взагалі як на ліжку )
-
SergN
Member
Тема притихла в умовах повномасштабної війни, проте нагадаю: з 1 липня повертаються довоєнні ставки оподаткування палива, тож заправляйте повні баки, каністри
або ж навіть паливні картки, хто такими користується, до подорожчання.

-
Engineer_1988
Member

Не панікуй , не буде такого здорожчання і якщо помітив , окко, вог вже підняли поступово ....SergN: ↑ 27.06.2023 20:20 Тема притихла в умовах повномасштабної війни, проте нагадаю: з 1 липня повертаються довоєнні ставки оподаткування палива, тож заправляйте повні баки, каністриабо ж навіть паливні картки, хто такими користується, до подорожчання.
-
SergN
Member
Дивно, коли за цим попередженням людина паніку помітила. А на те, чи буде, чи ні, можемо публічно забитися на 1000 грн. Я стверджую, що буде.Engineer_1988: ↑ 28.06.2023 07:08Не панікуй , не буде такого здорожчання
-
Engineer_1988
Member
SergN: ↑ 28.06.2023 10:33
Дивно, коли за цим попередженням людина паніку помітила. А на те, чи буде, чи ні, можемо публічно забитися на 1000 грн. Я стверджую, що буде.
Знайди найближчу стінку і бийся скільки потрібно

-
SergN
Member
Дубінушка, де ти бачив, що попередження було про паніку чи недостачу? Проснися чи прохмелися, або ж зав'язуй битися в стінку. Мова була лише про зростання ціни. Тож швидко вже зливаєшся, прив'язуючи свої підзаборні бочки до обговорення, чи ж гуртові ціни.Engineer_1988: ↑ 28.06.2023 10:39Знайди найближчу стінку і бийся скільки потрібно .. Якщо і підніметься на грн 5-6 бензин - ніякої паніки чи недостачі палива не створить
-
The_Rusik
Member
Engineer_1988
А что за азс по 37 грн? А то смотрю типа флеш и еще какая-то, там есть ниже 40 грн за литр. Но боюсь заливать. По 33 или сколько там спиртовой.
Кто вообще заливает спирт (типа брсм премиум)? А то последнее время много нужно ездить, а газ ставить что-то нет желания, по 43 грн не дешево, если в месяц нужно проезжать 3000 км.
А что за азс по 37 грн? А то смотрю типа флеш и еще какая-то, там есть ниже 40 грн за литр. Но боюсь заливать. По 33 или сколько там спиртовой.
Кто вообще заливает спирт (типа брсм премиум)? А то последнее время много нужно ездить, а газ ставить что-то нет желания, по 43 грн не дешево, если в месяц нужно проезжать 3000 км.
-
Hum
Member
The_Rusik
Это надо весь двигатель перебирать и менять все прокладки, патрубки и шланги на спиртоустойчивые.
Это надо весь двигатель перебирать и менять все прокладки, патрубки и шланги на спиртоустойчивые.
-
Engineer_1988
Member
SergN: ↑ 28.06.2023 10:56 Дубінушка, де ти бачив, що попередження було про паніку чи недостачу? Проснися чи прохмелися, або ж зав'язуй битися в стінку. Мова була лише про зростання ціни. Тож швидко вже зливаєшся, прив'язуючи свої підзаборні бочки до обговорення, чи ж гуртові ціни.
З тобою зрозуміло, можу порадити психіатра. Якби ти хоч раз був в місці( не буду уточнювати) де приходить морем паливо і куди його зливають, тобто кому з операторів ринку, ти б змінив своє ставлення в цьому питанні. Але кому я тут розказую...Скажу одне, все наразі залив. з 1 місця.))
Отправлено спустя 10 минут 3 секунды:
Ти ж не місцевий, який тоді смисл пояснювати?. Немає назви в неї....Везуть люди з одного місця, де і заливають хвалені Вог та ОККО. Таких 3 в місці з норм. ціною.The_Rusik: ↑ 28.06.2023 11:00 А что за азс по 37 грн?
а причому тут АЗС з Київської обл до Одеси)))? Вартість звістно різна буде - логістика...The_Rusik: ↑ 28.06.2023 11:00 А то смотрю типа флеш и еще какая-то, там есть ниже 40 грн за литр. Но боюсь заливать.
Якщо авто дозволяє (виробником передбачено) в % відношенні, то лийте. Я знаю що деякі заливають навіть в звич. авто з метал баком, щоб трішки прочистити паливну і тощо...Нічого страшного не сталось)))...Особисто я лью іноді для прочистки чистий ацетон, 25мл на 20л ( беру з лабораторії), отримуєм вище октан. число та чудово чистить свічки, дросель тощо...The_Rusik: ↑ 28.06.2023 11:00По 33 или сколько там спиртовой.
Кто вообще заливает спирт (типа брсм премиум)?
Це страшилки, які потрібно перестати слухати та ставити. Головне, як каже знайомий моторист, для прикладу: 4 дні газ, 2 дні бензин... А то форсунки бензину досить засираються, я бачив зразок, як начебто мох на нійThe_Rusik: ↑ 28.06.2023 11:00 А то последнее время много нужно ездить, а газ ставить что-то нет желания,

Востаннє редагувалось 28.06.2023 11:22 користувачем Engineer_1988, всього редагувалось 2 разів.
-
SergN
Member
Engineer_1988: ↑ 28.06.2023 11:09SergN: ↑ 28.06.2023 10:56 Дубінушка, де ти бачив, що попередження було про паніку чи недостачу? Проснися чи прохмелися, або ж зав'язуй битися в стінку. Мова була лише про зростання ціни. Тож швидко вже зливаєшся, прив'язуючи свої підзаборні бочки до обговорення, чи ж гуртові ціни.
З тобою зрозуміло, можу порадити психіатра
Та і відразу було зрозуміло, клієнтом якого лікаря ти є

-
Engineer_1988
Member
тут навіть не знаю, можна ще поговорити)), знайомий на жигулях 21099 льє вже років 5 брсм спирт, він таксист. Ще жодної шланги не змінив... Поки все добре...Hum: ↑ 28.06.2023 11:05 The_Rusik
Коли купуєшь авто, ти ж не знаєшь що до тебе лили)))....Зараз нема грошей, тому льють що дешевше і на що кошти є..І треба буде - я теж буду лити...
-
Hum
Member
Engineer_1988
Да можно лить что угодно но нужно понимать риски. Спирт очень агрессивная жидкость и обычную резину просто разъедает. Она набухает и разлазится. Тронеш и на руках останется.
Да можно лить что угодно но нужно понимать риски. Спирт очень агрессивная жидкость и обычную резину просто разъедает. Она набухает и разлазится. Тронеш и на руках останется.
-
The_Rusik
Member
Hum
Тут и обычный бензин у нас сомнительного качества. И может кого-то обижу, но так послушать, то люди в кусок железа льют типа хорошее масло и бензин, а в себя дешевый шмурдяк и еду сомнительного качества с неизвестным составом. То есть кусок железа больше ценят чем себя.
Так что типа что-то будет, я и спросил, кто лил, и есть ли реальная статистика или просто предположения? А то я не вижу жалоб что именно из-за спирта сломалось авто. Везде только слухи.
Тут и обычный бензин у нас сомнительного качества. И может кого-то обижу, но так послушать, то люди в кусок железа льют типа хорошее масло и бензин, а в себя дешевый шмурдяк и еду сомнительного качества с неизвестным составом. То есть кусок железа больше ценят чем себя.
Так что типа что-то будет, я и спросил, кто лил, и есть ли реальная статистика или просто предположения? А то я не вижу жалоб что именно из-за спирта сломалось авто. Везде только слухи.
-
Scoffer
Member
The_Rusik
Спирт розчиняє деякі види резин і пласмас, котрі не розчиняються бензином, а ще не надто гарно дружить з міддю. Тому якщо не хочеш щоб двигло засралось продуктами горіння пластику, то варто з'ясувати можна в твою машину лити спиртові бензи чи ні.
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
А ще ніякої вигоди від типу дешевизни немає, бо розхід буде вище і по грошам те на те і вийде.
Спирт розчиняє деякі види резин і пласмас, котрі не розчиняються бензином, а ще не надто гарно дружить з міддю. Тому якщо не хочеш щоб двигло засралось продуктами горіння пластику, то варто з'ясувати можна в твою машину лити спиртові бензи чи ні.
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
А ще ніякої вигоди від типу дешевизни немає, бо розхід буде вище і по грошам те на те і вийде.
-
Mad Dog
Member
на UPG в Коростені 38 грн ДП, по інших їх заправках здебільшого під 42. Так що з маржою у АЗС все ок.The_Rusik: ↑ 28.06.2023 11:00 А что за азс по 37 грн?