Останні статті і огляди
Новини
Наступне покоління відеокарт GeForce RTX вийде у 2025 році
-
dret09
Member
Пропоную обговорити Наступне покоління відеокарт GeForce RTX вийде у 2025 році
Хуаніта буде морити відеокартним голодом, але фіг я йому занесу за 40хх. З такими кінськими цінниками нехай пхає це покоління назад в духовку...
Хуаніта буде морити відеокартним голодом, але фіг я йому занесу за 40хх. З такими кінськими цінниками нехай пхає це покоління назад в духовку...
-
Wolfdale08
Junior
Тобто масових рішень слід по факту очікувати не раніше 2026 року? З такою затримкою вони просто зобов'язані підняти швидкодію щонайменше вдвоє і припинити те безладдя з вузькими шинами і пам'яттю яким вони зараз займаються. Інакше це також буде повний треш.
-
AntonyKandaurov
Member
4060(50) вистачить всім
-
Shaolin_Style
Member
Я слышу эту историю буквально каждое поколение начиная где-то с 2018 годаdret09: ↑ 28.06.2023 09:33 Пропоную обговорити Наступне покоління відеокарт GeForce RTX вийде у 2025 році
-
Ostin
Member
Ну хоч на пару років можна буде забути про цей хлам 

-
bombeybox
Member
Поки АМД продовжує випускати карти актуального покоління за штуку $, які в рейтрейсінгу програють минулому поколінню конкурента - Нвідіа навіть не поворухнеться.Wolfdale08: ↑ 28.06.2023 09:38З такою затримкою вони просто зобов'язані підняти швидкодію щонайменше вдвоє і припинити те безладдя з вузькими шинами і пам'яттю яким вони зараз займаються.
АМД не демпінгує ціною, а Інтел не виходить в міддл та хай-енд. В Нвідії 90% ринку, вони ні під кого підлаштовуватись не будуть. Їм в себе зараз ще краще, ніж Епплу в світі смартфонів\планшетів, а Хуанг дуже хоче бути як Тім Кук.
-
n6407
Member
Дай Бог физически дожить до 2025
, а 30хх не плохие карты, можно пересидеть.

-
kalakawa
Member
Я писав що ігрових відеокарт більше не буде.
Скоріш за все це буде остання лінійка. І то її випустять лише через те що вже витрачені ресурси на дослідження та проєктування архітектури. А затримка мабуть через те, що хуангу потрібно час придумати як зробити так щоб пересадити всіх на користування H100
Скоріш за все це буде остання лінійка. І то її випустять лише через те що вже витрачені ресурси на дослідження та проєктування архітектури. А затримка мабуть через те, що хуангу потрібно час придумати як зробити так щоб пересадити всіх на користування H100
-
Firebrand
Member
да ладно, где этот голод, куча 3ххх серии как новые так и б/у.dret09: ↑ 28.06.2023 09:33Хуаніта буде морити відеокартним голодом

-
Балтазар
Member
Почему же до 2026? Rtx 4000 они выкатилиWolfdale08: ↑ 28.06.2023 09:38 Тобто масових рішень слід по факту очікувати не раніше 2026 року? З такою затримкою вони просто зобов'язані підняти швидкодію щонайменше вдвоє і припинити те безладдя з вузькими шинами і пам'яттю яким вони зараз займаються. Інакше це також буде повний треш.
В течении 1го календарного года.
П.С. Амд, где 7800 ХТ?
-
Firebrand
Member
-
erazel
Member
Ну от я і сиджу на 1070Shaolin_Style: ↑ 28.06.2023 09:57 Я слышу эту историю буквально каждое поколение начиная где-то с 2018 года

-
Leeman
Member
Майже так і будет, тільки для 5090.Wolfdale08: ↑ 28.06.2023 09:38 Тобто масових рішень слід по факту очікувати не раніше 2026 року? З такою затримкою вони просто зобов'язані підняти швидкодію щонайменше вдвоє і припинити те безладдя з вузькими шинами і пам'яттю яким вони зараз займаються. Інакше це також буде повний треш.

Як зараз 4090 на ~90% швидше 3090. Але вся інша лінейка вже не настільки вражаюча.
Пройшло 2.5 роки між 4000 і 3000.
Востаннє редагувалось 28.06.2023 10:27 користувачем Leeman, всього редагувалось 1 раз.
-
erazel
Member
В рейтрейсингу ЖОДНА відеокарта не дає прийнятної швидкодії без всяких ДЛССbombeybox: ↑ 28.06.2023 10:03 які в рейтрейсінгу...

-
Leeman
Member
А ну так, геніальний мув лишити себе більше 30% заробітку.kalakawa: ↑ 28.06.2023 10:07 Я писав що ігрових відеокарт більше не буде.

-
Vpupkin
Member
Можно и не выключать, пусть каждый сам решает что для него лучше. Вот лично мне больше нравятся хорошие тени при 150фпс чем карявые тени при 200фпс.erazel: ↑ 28.06.2023 10:23А поки що це так, приємна фішка щоб включити. подивитися на картику і виключити бо високий фпс все ж краще.
-
Krovatka
Member
И будет еще унылей и дороже, но с длсс4?
-
Spiryt
Member
Все свелось, к тому, что владельцы паскалей рассказывают, как им не нужны новые карты
-
Геральт
Member
5 років то якось дуже оптимістично. 10 років, мінімумerazel: ↑ 28.06.2023 10:23 Ще років 5 рейтресинг буде маркетинговою фічею.
-
bombeybox
Member
А мінуси будуть? Я зараз граю в Кіберпанк з проривним Трасуванням шляху і маю 100+ фпс (чи це ще не високий фпс?).erazel: ↑ 28.06.2023 10:23В рейтрейсингу ЖОДНА відеокарта не дає прийнятної швидкодії без всяких ДЛСС
І так, це Ультра + DLSS 2 Quality + Frame Generation. На виході картинка дуже плавна, інпут-лагу немає, артефакти зображення мінімальні (так, вони є, але якщо реальний фпс десь 60 - вони непомітні за моушн-блюром) і неймовірна графіка. Рейтресйнг не через 5 років, він Вже тут, просто не для АМД.
Чи, по твоєму, DLSS 2 це теж скам? Чому тоді розробники відмовляються від TAA на консолях і переходять на АМД'шний відкритий FSR2?