Останні статті і огляди
Новини
Выбор звуковой карты
-
LevkoMorj
Member
Asus xonar AE норм ? Намного лучше, чем xonar se ?
-
lewerlin
Member
Там Сябра . В цілому карта классом вище, алеLevkoMorj: ↑ 26.06.2023 00:10Asus xonar AE норм
залежить від ціни, що на одну, що на іншу.LevkoMorj: ↑ 26.06.2023 00:10Намного лучше, чем xonar se ?
Так, як часто, в ціну АЕ, вже можна брати не самий всратий ЮСБ ЦАП, на тій же Сябрі.
-
SERGBILL
Member
se - один рівень з інтегрованою на нормальній материнкі.LevkoMorj: ↑ 26.06.2023 00:10 Asus xonar AE норм ? Намного лучше, чем xonar se ?
-
LevkoMorj
Member
SERGBILL , alc897 на msi b560m pro vdh wifi. Это нормальная или хуже, чем xonar se ?
-
feson
Member
На этот вопрос уже отвечали.LevkoMorj: ↑ 26.06.2023 14:43 SERGBILL , alc897 на msi b560m pro vdh wifi. Это нормальная или хуже, чем xonar se ?
Чукча не читатель - чукча видимо писатель....
alc897 - хуже чем xonar se.
xonar Аe - лучше чем xonar se.
Asus Strix Soar - лучше чем xonar Аe
Примерно так....
Отправлено спустя 1 минуту 47 секунд:
А намного или намало лучше - каждый решает сам.....
-
LevkoMorj
Member
Для киношек на дешёвой 2.0 акустике думаю xonar se наверное хватит. От 897 у меня уже чуть ли не кровь из ушей
-
feson
Member
Да - хватит.LevkoMorj: ↑ 26.06.2023 16:18 Для киношек на дешёвой 2.0 акустике думаю xonar se наверное хватит. От 897 у меня уже чуть ли не кровь из ушей
Но например если захочется послушать что либо в наушниках любых - даже игровых- то в xonar se некуда будет их втыкать и незачем
так как на этой ультра-бюджетной плате нет даже оу или хоть какого то усилителя после цапа 1220.
Например у xonar аe - есть оу.
А у Strix Soar - есть неплохой усилитель для наушников на тпа6120.
Так сказать на вырост.
Отправлено спустя 2 минуты 26 секунд:
Вот можно почитать. https://ru.gecid.com/mmedia/obzor_asus_xonar_se/?s=2
Отправлено спустя 2 минуты 46 секунд:
И вот. https://ru.gecid.com/mmedia/asus_strix_soar/?s=all
-
LevkoMorj
Member
feson что такое оу ? В se нет усилителя ?
-
lewerlin
Member
Обидві пари профільних вух нормально себе почувають з 1200. Фобос з підсилювачем, звісно дають різницю, але такого, як восьмисотими кодеками, котрі урівнюють сенхи з дефендерами за 200грн(особистий досвід), на 1200му нема.feson: ↑ 26.06.2023 20:07Но например если захочется послушать что либо в наушниках любых - даже игровых- то в xonar se некуда будет их втыкать и незачем
Я ж вище писав - різниця є, але вуха не в'януть(якщо 1200 адекватно реалізований).
Людину влаштовувала вбудованка на його колишній материнці. SE дасть йому не гірше і закриє питання. Ну і фактор ціни звістно. Я б дивився чисто барахолку, ЗК не ВК, їх хто попало не купує і вмирати там особливо нічому.
-
Ostin
Member
Свого часу мав таку карту. Мені подобалось. З сучасними, в тому числі із зовнішніми, не порівнював. Щодо вбудованої карти якоїсь там 887 чи 888 чи щось таке було прямо сильно краще.LevkoMorj: ↑ 28.06.2023 13:56Creative Audigy Rx
-
LevkoMorj
Member
На почте лежит две карточки: Xonar se и Xonar ae. Предположим, на цену пофиг. Какую взять ?
-
lewerlin
Member
АЕ звичайно. Карта классом вище. Але умова дивна .LevkoMorj: ↑ 29.06.2023 08:17 На почте лежит две карточки: Xonar se и Xonar ae. Предположим, на цену пофиг. Какую взять ?
-
LevkoMorj
Member
Меня смутило слово АЛЕlewerlin: ↑ 26.06.2023 11:31Там Сябра . В цілому карта классом вище, алеLevkoMorj: ↑ 26.06.2023 00:10Asus xonar AE норм
-
lewerlin
Member
Я виходжу з логіки середньостатистичних цін на цін карти. В ціну АЕ вже можна взяти USB ЦАП на Алі, що буде в принципі краще.LevkoMorj: ↑ 29.06.2023 09:48Меня смутило слово АЛЕ
Якщо АЕ віддають за пів ціни - питань нема, беріть АЕ .
Аби було краще зрозуміло - за однакового співвідношення ціна/якість, USB ЦАП принципово краще внутрішньої карти. І якщо вже бюджет підіймається до відповідної величини, то краще брати цап.
-
LevkoMorj
Member
lewerlin, ну допустим у меня бюджет до 3к грн. Я смотрел юсб цапы. Из приличного нашел Fiio 10k, но там цена 4к
Відправлено через 32 секунди:
lewerlin, алик не вариант. Мне бы сейчас что-то из того, что в Украине есть
Відправлено через 32 секунди:
lewerlin, алик не вариант. Мне бы сейчас что-то из того, что в Украине есть
-
lewerlin
Member
Якщо
Поставив і забув.
іLevkoMorj: ↑ 29.06.2023 10:11бюджет до 3к грн
На форумній барахолці лежить X-Fi Titanium за 1400.LevkoMorj: ↑ 29.06.2023 10:11алик не вариант
Поставив і забув.
-
LevkoMorj
Member
lewerlin, что вы думаете про FiiO D03K
-
krolaka
Junior
дарма викинуті кошти такий самий аналог на алі 150грн) там точно такий ж цап CS4344. Ресивер краще і виконання. Раджу трохи докласти і розглянути шось типу Topping D10LevkoMorj: ↑ 29.06.2023 11:20 lewerlin, что вы думаете про FiiO D03K
-
LevkoMorj
Member
lewerlin, взял xonar se. Заметно лучше встройки 897. Звук чище
Відправлено через 26 хвилин 16 секунд:
Кондеры некоторые перекошены. Выравнивать не надо ?
Відправлено через 26 хвилин 16 секунд:
Кондеры некоторые перекошены. Выравнивать не надо ?