Новости
Последние статьи и обзоры
Охлаждение SSD
-
helish
Member
Мужики ноут lenovo legion 5 15ach6h , получится ли втыкнуть охлаждение на SSD? 
-
seraphic
Member
-
Klon
CG graphikos fan
helish
якщо ви про NVMe - то щось з висотою 2-3мм, десь бачив, що "бутерброд" з всім повинен бути десь 6мм.
Люди колхозят просту мідну пластину і термопрокладки.
Якщо будете брати - дивиться дуже низкопрофільне , або звичайне і дороблювати напилком
якщо ви про NVMe - то щось з висотою 2-3мм, десь бачив, що "бутерброд" з всім повинен бути десь 6мм.
Люди колхозят просту мідну пластину і термопрокладки.
Якщо будете брати - дивиться дуже низкопрофільне , або звичайне і дороблювати напилком
-
KimRomik
Member
helish
навряд чи, бо тепло все ж кудись дівати треба
мідними чи алюмінієвими пластинами ви лише збільшите час нагрівання ссд до тієї самої температури, що і без них
навряд чи, бо тепло все ж кудись дівати треба
мідними чи алюмінієвими пластинами ви лише збільшите час нагрівання ссд до тієї самої температури, що і без них
-
Alex+
Member
Я може щось не так зрозумів, але там же все під радіаторами пластинками:
- спойлер

-
Klon
CG graphikos fan
Alex+
та, но там стільки модифікацій що може і не бути, або бути тільки праворуч
Треба розбирати і дивиться, але один фіг там влізе тільки низкопрофільний радіатор (сам дивився цю тему для своїх Легіонів і забив).
та, но там стільки модифікацій що може і не бути, або бути тільки праворуч
Треба розбирати і дивиться, але один фіг там влізе тільки низкопрофільний радіатор (сам дивився цю тему для своїх Легіонів і забив).
-
helish
Member
буду посмотреть) но вообще похоже на то , спасибоAlex+: ↑ 21.06.2023 12:39 Я може щось не так зрозумів, але там же все під радіаторами пластинками:https://www.ifixit.com/Guide/Lenovo+Leg ... ent/153526
- спойлер
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
Це звісно не Легіон, але задумка непогана
- спойлер