Останні статті і огляди
Новини
MSI дарує кіловатний блок живлення до відеокарт GeForce RTX 4090
-
mr-enic
Member
Пропоную обговорити MSI дарує кіловатний блок живлення до відеокарт GeForce RTX 4090
не підказуйте куртці! бо наступне покоління буде продаватися тільки бандлом!
не підказуйте куртці! бо наступне покоління буде продаватися тільки бандлом!
-
Vermeer
Member
O_o
на оверах новый автор?)
на оверах новый автор?)
-
ackstarvinta
Member
Це ж той мусасай, що не вийшов з ринку рф, чи я щось плутаю? 

-
Paradox1306
Member
ackstarvinta
ніхто не виходив
ніхто не виходив
-
Vpupkin
Member
Интересная акция, но уже не актуально, ну и это как не крути масясяй, а им денег давать нельзя.
-
daesz
Member
Знаючи наш рітейл - всі акційні відеомапи уже "розпродали".
-
Kashtan
Member
5090 називається бо щось знають про 5090 блеквелл і його споживання? Кіловат?
-
Artem_K
Member
Дивно чому Paradox1306 замінусили, бо більшість й не виходила з ринку на болотах, хто явним чином, хто неявним, а Гігабайт навіть завод спільний добудовує. Та ж Apple з одного боку щось звернула, а з іншого продовжила аренду офісів, чим поповнює бюджет.
Щодо теми, виходячи з цін на карту та БЖ, то фактично знижка 10%.
-
n6407
Member
там ссылки на магазины - во всех есть в наличии акционные карты ...daesz: ↑ 21.06.2023 12:30 Знаючи наш рітейл - всі акційні відеомапи уже "розпродали".
-
Shaolin_Style
Member
Раздача слонов прям
Ventus брал в марте за 60к, везде "по акции" цена от 70+

Ventus брал в марте за 60к, везде "по акции" цена от 70+
-
daesz
Member
А ви попробуйте замовити, а потім розкажете як пройшло з "акційним бонусом"n6407: ↑ 21.06.2023 13:01там ссылки на магазины - во всех есть в наличии акционные карты ...daesz: ↑ 21.06.2023 12:30 Знаючи наш рітейл - всі акційні відеомапи уже "розпродали".

-
Alligator
Member
На правах реклами
Мы проти компаній які продовжують поставляти продукцію в РФію, а MSI Afterburner взагалі робиться росіянами, НО О_о - вони ж заплатили за рекламу!
-
Filya12
Member
В мене саме такий БЖ, працює, але після сісоніку виглядає та відчувається дешевим. Корпус не відчувається преміум, коннектори не мають характерного клацання, оплітки, жорсткі та дещо короткі. Жаль, не було сісоніку з коннектором для відеокарти
-
Prescott
Member
Та не, всё есть в телемарте, даже в наличии по месту..В целом акция интересная, если скинуть старый видик + БП вообще получается выгодно.daesz: ↑ 21.06.2023 12:30Знаючи наш рітейл - всі акційні відеомапи уже "розпродали".
Отправлено спустя 41 секунду:
4090? В местном ритейле? Такие цены на 4080 сейчас, чёт слабо верится.Shaolin_Style: ↑ 21.06.2023 13:24Ventus брал в марте за 60к

-
Gelonyrum
Member
З відомих мені виробників відеокарт то вийшов ASUS, решта зашкварні чмоні та продовжують там працювати.
-
Paradox1306
Member
ой, а шо це я бачуGelonyrum: ↑ 21.06.2023 14:41З відомих мені виробників відеокарт то вийшов ASUS, решта зашкварні чмоні та продовжують там працювати.
- спойлер
-
Gelonyrum
Member
Їх так званий "Паралельний імпорт", тут претензії швидше до казахстану, китаю, грузії, Туреччини і т.д., які мразотно допомагають русні обходити санкції та поставляють сіряк щоб набити собі кармани.Paradox1306: ↑ 21.06.2023 14:43ой, а шо це я бачуGelonyrum: ↑ 21.06.2023 14:41
З відомих мені виробників відеокарт то вийшов ASUS, решта зашкварні чмоні та продовжують там працювати.
- спойлер
- asus.jpg
-
Satael
Junior
А виглядає як маркетингове промо, котре скоріш за все асусом і спонсорованоGelonyrum: ↑ 21.06.2023 14:47Їх так званий "Паралельний імпорт", тут претензії швидше до казахстану, китаю, грузії, Туреччини і т.д., які мразотно допомагають русні обходити санкції та поставляють сіряк щоб набити собі кармани.
-
fuksa
Member
Shaolin_Style: ↑ 21.06.2023 13:24Ventus брал в марте за 60к
рефабы в телемарте проскакивали по около 60к цене.4090? В местном ритейле? Такие цены на 4080 сейчас, чёт слабо верится.![]()
-
Artem_K
Member
fuksa
Телемарт последенее время начал активно продвигать рефабы, коих навез порядочно. В целом не очень мне эта тема, т.к. в наших реалиях не очевидно рефабы это заводские или паяные в сервисном центре за углом.
А еще стал проталкивать что залежалось и рекламы их назаказывал. На этой теме, после аргументов с цифрами и их цитат из ролика, Gecid начал удалять мои комментарии )) Был хороший канал и прогнулся.
Телемарт последенее время начал активно продвигать рефабы, коих навез порядочно. В целом не очень мне эта тема, т.к. в наших реалиях не очевидно рефабы это заводские или паяные в сервисном центре за углом.
А еще стал проталкивать что залежалось и рекламы их назаказывал. На этой теме, после аргументов с цифрами и их цитат из ролика, Gecid начал удалять мои комментарии )) Был хороший канал и прогнулся.