Огляд бездротової клавіатури Logitech MX Keys S

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд бездротової клавіатури Logitech MX Keys S

Думаю, що по такій ціні успіхи в продажі її не ждуть.
Polybius
Member

Повідомлення

О, маю таку клаву на робочому місці, точніше попередню версію - дууууже приємний тактильно девайс
7mindfields
Member

Повідомлення

Офісна - 5к :lol:
The_Rusik
Member

Повідомлення

Чем она отличается от моей a4tech fstyler за 500 грн? Тоже тонкая и тоже беспроводная.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Низькопрофільна мембранка за 5к. Або я щось не розумію, або світ втратив здоровий глузд.

Отправлено спустя 55 секунд:
The_Rusik
Я думаю зараз нам розкажуть які ми бовдури і не шаримо.
waryag
Member

Повідомлення

The_Rusik: 20.06.2023 14:46Чем она отличается от моей a4tech fstyler за 500 грн? Тоже тонкая и тоже беспроводная.
Представь, насколько на ней экономили, что она вдвое дешевле старой доброй проводной кв300н от той же компании? :gigi:
terminahtor
Member

Повідомлення

Перепис нитіків, що 5к - «ета дораха, за щіто такіє дєньги, у меня такая же за 15капейек» почався?
yupi
Member

Повідомлення

7mindfields: 20.06.2023 14:37 Офісна - 5к :lol:
бізнес-офісна :gigi:
big_bang
Member

Повідомлення

terminahtor: 20.06.2023 16:06 Перепис нитіків, що 5к - «ета дораха, за щіто такіє дєньги, у меня такая же за 15капейек» почався?
like bro)
unique-neon
Member

Повідомлення

Щось і справді переборщили, недавно брав Keychron K3 Pro низькопрофільну механічну на гетеронах на funkeys за 3800. Мінус тільки батарея не так довго тримає, то через хаб монітора підключив дротом.

Відправлено через 8 хвилин 49 секунд:
А ще логітек наплодив ресіверів, так мені і не потрапляли два сумісних прилади на один ресівер
zaqik
Member

Повідомлення

Пласкі кнопки всередині мають кругле заглиблення, що надає цікаві тактильні відчуття.
Вот не понимаю я этой фигни. Это типа раз палец округлый, то сделаем округлый вырез, чтоб в брошюре писать "вашы пальци сливаются с клавишомы как инь и ян"? Или это для махинаций с высотой хода, но ведь тогда проще клавишу просто ниже сделать...
Martix
Member

Повідомлення

Так и не понял, что в ней необычного, кроме цены. Также остался вопрос - сборщики этой клавы живут в общаге по 4 человека в комнате или по 8?
150$ =за мембранку.... :insane:
WalkMan
Member

Повідомлення

Цікаво, що вони будуть поставляти в Україну клавіатури зі стандартом ANSI, а не ISO?

Відправлено через 16 хвилин 33 секунди:
The_Rusik: 20.06.2023 14:46Чем она отличается от моей a4tech fstyler за 500 грн? Тоже тонкая и тоже беспроводная.
якість матеріалів, дизайн, наявність BT, три комірки для збереження підлючень (до різних девайсів), тактильні відчуття клавіш та від «непотрібних» виямок

І ще, old but gold
спойлер
Стара, дешева, мембранка – все як ви любите, для мене це найкраща клавіатура якою я користувався.
Зображення
Nutbar
Member

Повідомлення

Вже давно користуюсь оригінальною версіює KX Keys. Тільки позитивні враження :up:
Розкладка в даній моделі виконана по ANSI стандарту з довгими однорядними Shift та Enter.
У вас на огляді "сіра" клавіатура, офіційна розкладка має виглядати десь так. З рівномірно підсвіченою кирилицею не в куточку.
спойлер
Зображення
daesz: 20.06.2023 14:11 Думаю, що по такій ціні успіхи в продажі її не ждуть.
Запропонуйте альтернативи. Мінімальні вимоги: бездротова, з підсвіткою. Про якість, стабільність зв'язку, живучість/автономність навіть не згадую.
Paradox1306
Member

Повідомлення

випустили фігню за 6к випустять і за 5
waryag
Member

Повідомлення

Martix: 20.06.2023 16:57Так и не понял, что в ней необычного, кроме цены. Также остался вопрос - сборщики этой клавы живут в общаге по 4 человека в комнате или по 8?
150$ =за мембранку.... :insane:
З підключенням!
https://www.apple.com/uk/shop/mac/acces ... ard&page=1 :popcorn:
Nutbar: 20.06.2023 17:23 У вас на огляді "сіра" клавіатура, офіційна розкладка має виглядати десь так. З рівномірно підсвіченою кирилицею не в куточку.
"Біла" клава в Україні з чисто російською локализацією? :facepalm:
Nutbar
Member

Повідомлення

waryag: 20.06.2023 17:38 "Біла" клава в Україні з чисто російською локализацією? :facepalm:
Не зміг швидко знайти фото саме з українською, тому навів приклад.
Ось вам з українською. Мінусуйте далі і користуйтесь клавіатурою з на колінці вигравійованими дрібними символами в куточку з буквою ґ не в тому місці.
спойлер
Зображення
vortice
Member

Повідомлення

Юзаю цей бренд виключно через зручність їх екосистеми. Миша й клава зручно працюють одночасно з декількома компами в тому числі якщо серед них є Мак, можна робити копі/паст між компами і багато інших маленьких але таких вже звичних і зручних фішок.

Хто в курсі, що краще, ця що в огляді чи їх нова Logitech MX Mechanical?
yupi
Member

Повідомлення

Martix: 20.06.2023 16:57Так и не понял, что в ней необычного
Материалы, качество изготовления, подсветка разноуровневая, датчики движения, освещения, топовый беспровод, долгая работа от аккума, функция "изи свич" для переключения между 3 устройствами, ножничковый механизм, классный отклик клавиш при печати, одновременное нажатие десятка кнопок (xз зачем оно на самом деле :gigi:)
Это то, чего нет у "аналогов" по 500грн. Но цена бредовая все равно, согласен :D

Відправлено через 47 секунд:
vortice: 20.06.2023 19:49Хто в курсі, що краще, ця що в огляді чи їх нова Logitech MX Mechanical?
механика намного шумнее, пару дней попользовался и вернулся на обычную :)
dead_rat
Member

Повідомлення

Ну от, спокусили :(

Заказав mx keys mini, як прийде - напишу наскільки хороша чи погана
Відповісти