Ну я от граю мало, кампанію не пройшов. Перемикався туди-сюди з першого рівня складності на другий і назад, прогрес кампанії залишається, як і рівень розвіданості світу. Власне як у третій дьяблі можна було спокійно змінювати рівень складності хоч по кілька разів щодня, так і тут. У четвертій дьяблі навіть спростили до того, що не обов'язково в меню гри виходити, а просто в місті клацнути на статую. Але й в третій знижувати рівень можна було без виходу в меню. Ну от якщо виконав якийсь квест наполовину, чи пройшов підземелля частково, то не знаю чи не доведеться в четвертій проходити з початку, не пробував, але на мій погляд то дрібниці.Varzek: ↑ 13.06.2023 19:10 А подскажите плиз по поводу прохождения на более высокой сложности. Вот я прошёл игру на легкой сложности. Что нужно делать дальше? Переключать сложность на Ветеран в Киовашаде? Нужно ли заново проходить основную компанию или только те сайд квесты, которые я не прошёл ранее?
Наприклад основну частину кампанії зручно проходити на конкретному рівні складності, а певного боса ніяк не в силах пройти. Тоді після кількох смертей від цього боса просто переходиш на менший рівень складності, перемагаєш боса й знову переходиш на вищий рівень складності, щоб гріндити більше. Я так в третій Дьяблі трьох босів: Беліала, Урзаеля та Малтаеля завжди міг проходити тільки на менших рівнях складності, ніж усе інше. Тут теж щось подібне має бути, але я зараз ледве-ледве на першому рівні не все витягую.