Блок питания AP-550A не запускается

Корпуса и источники питания
Відповісти
Автор
Повідомлення
Серый Бриз
Junior

Повідомлення

Добрый день, собственно проблемка с блоком питания, как говорится ни с того ни с сего перестал тащить комп, при подключении к материнке включается на пару секунд

ставлю перемычку и он так же,

какие будут соображения, возможен ли ремонт?
Vovk_Z
Member

Повідомлення

Відео не дивився, але осуждаю.
А чому вирішили, що проблема саме в БЖ?
Напишіть у профілі, хоч, з якого ви міста?
Ремонт можливий у всіх випадках. Питання лише у вартості, яка стає зрозумілою після діагностики (треба розібрати і подивитися).
З відео зрозуміло, що черговий блок живлення - справний, або як мінімум, у якомусь мінімально справному стані, щоб пускати основний силових БЖ.
Востаннє редагувалось 17.06.2023 13:17 користувачем Vovk_Z, всього редагувалось 1 раз.
Alex+
Member

Повідомлення

Ремонт завжди можливий. Інше питання чи є в ньому сенс. Якщо самі розумієтесь на цьому, то зазвичай є сенс ремонтувати. Якщо ж здавати в майстерню, то беручи до уваги вартість такого виробу, ремонт може вийди дорожче купівлі справного або навіть нового

Відправлено через 42 секунди:
Vovk_Z: 17.06.2023 13:14що проблема саме в БЖ?
перемичкою ж запускав наче :shuffle:
Vovk_Z
Member

Повідомлення

Alex+: 17.06.2023 13:16 перемичкою ж запускав наче :shuffle:
На другому відео - немає ніяких коментарів, тому, я не впевнений, що там і чим запускається.
По симптомах першого відео - проблема може бути і в материнській платі.

Відправлено через 4 хвилини 32 секунди:
Alex+: 17.06.2023 13:16 Якщо ж здавати в майстерню, то беручи до уваги вартість такого виробу, ремонт може вийди дорожче купівлі справного або навіть нового
Якщо що - я не майстерня, люблю, коли є час, копирсатися в старих БЖ (таке в мене хоббі, одне з них). Тому можу глянути що там, занедорого.
Високовольтна частина там явно справна (як мінімум - не містить серйозних дорогих проблем), тому якщо проблема в БЖ - то десь в низьковольтні частині, а це не повинне вийти сильно дорого (крім потраченого часу).
bes
Member

Повідомлення

выкинь его на помойку это бп уже минимум 10 лет там по ходу кондеры все умерли
Серый Бриз
Junior

Повідомлення

Одесса, одни симптомы на всех материнках, через перемычку он включается и выключается и так по кругу, на материнках он вырубается и тухнет на секунду индикатор питания на материнке и снова надо нажимать кнопку включения, ему что то не хватает, или что то мешает,
bes: 17.06.2023 14:10 выкинь его на помойку это бп уже минимум 10 лет там по ходу кондеры все умерли
зачем же так кардинально, мне он вполне подходил,
Vovk_Z: 17.06.2023 13:23 Якщо що - я не майстерня, люблю, коли є час, копирсатися в старих БЖ (таке в мене хоббі, одне з них). Тому можу глянути що там, занедорого.
Високовольтна частина там явно справна (як мінімум - не містить серйозних дорогих проблем), тому якщо проблема в БЖ - то десь в низьковольтні частині, а це не повинне вийти сильно дорого (крім потраченого часу).
буду весьма признателен
bes
Member

Повідомлення

Серый Бриз: 17.06.2023 14:55
зачем же так кардинально, мне он вполне подходил
ну купите новый и положите этот под подушку так как он уже навряд что то запустить под нагрузкой

Отправлено спустя 4 минуты 38 секунд:
Я знаю один способ чтоб его запустить но для него надо электрическая грелка :lol: :laugh:
slv
Member

Повідомлення

Тому можу глянути що там, занедорого

Давайте підрахуєм : відправка , « глянути» , розвести руцями, відправка назад . Потім ще пару любитилів покопирсатися через « хобі» , потім клиент созреет, плюне тай прідбає новиї БЖ :D
Серый Бриз
Junior

Повідомлення

:D :D :D
тема закрыта, иду за новым
Vovk_Z
Member

Повідомлення

bes: 17.06.2023 15:01 ну купите новый и положите этот под подушку так как он уже навряд что то запуст
Чому так категорично? Більшість БЖ - відновлюються недорого, особливо у випадку, коли високовольтна частина ще не мертва, бо тоді ремонт стає дійсно дорогуватим.
Зараз доступні радіокомпоненти такої ж і вищої якості від того, що ставиться виробником.
Наприклад, якщо стояли чисто китайські електроліти - можна ставити у т.ч. японські, і сумарна якість роботи БЖ навіть виростає. І після профілактики воно працюватиме ще довго.
Batton
Junior

Повідомлення

Серый Бриз: 17.06.2023 12:34 какие будут соображения, возможен ли ремонт?
Для начала укажите модель блока.
bes
Member

Повідомлення

Vovk_Z: 17.06.2023 19:31
bes: 17.06.2023 15:01 ну купите новый и положите этот под подушку так как он уже навряд что то запуст
Чому так категорично? Більшість БЖ - відновлюються недорого, особливо у випадку, коли високовольтна частина ще не мертва, бо тоді ремонт стає дійсно дорогуватим.
Зараз доступні радіокомпоненти такої ж і вищої якості від того, що ставиться виробником.
Наприклад, якщо стояли чисто китайські електроліти - можна ставити у т.ч. японські, і сумарна якість роботи БЖ навіть виростає. І після профілактики воно працюватиме ще довго.
зачем если блок примерно такого же качества можно купить за те же деньги что он потратит на ремонт + пересылку ? Ну или по крайней мере ненамного дороже
Серый Бриз
Junior

Повідомлення

Batton: 17.06.2023 22:05
Серый Бриз: 17.06.2023 12:34 какие будут соображения, возможен ли ремонт?
Для начала укажите модель блока.
iCute AP-550A 550W
Vovk_Z
Member

Повідомлення

bes: 17.06.2023 22:13 зачем если блок примерно такого же качества можно купить за те же деньги что он потратит на ремонт + пересылку ? Ну или по крайней мере ненамного дороже
Дуже сумніваюся.
А скільки зараз НП Одеса-Київ, мінімальна? Все ще 80 грн, чи вже більше? Звісно, простіше ТС було б знайти хто йому поміняє електроліти (саме ймовірне) безпосередньо в Одесі. Там має бути багато людей з паяльниками, і прямими руками.
Відповісти