оно нужно исключительно для вкрутки в норм горкуwigar: ↑ 12.06.2023 23:023) нема блокування амортизації на рулі, хоча не впевнений, що не зможу перевчитись - до того щоб руками при русі їх перемикати.
Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
odessitmws
Member
-
Hotspur
Member
Катнув в вихідні мокрим лісом - майже впав 3 рази. ужас. кошмар. глина. все як я люблю. слава богу розуму хватило не брати гревел бо шось би таки зламав собі
-
alfredhaos
Member
Hotspur
дякую, ця в мене перший пріоритет йде, але на всякий хочу якусь альтернативу
Alex+
да, нажаль в Іспанії вже як рік
дякую, ця в мене перший пріоритет йде, але на всякий хочу якусь альтернативу
Alex+
да, нажаль в Іспанії вже як рік
-
dead_rat
Member
Hotspur
Вася ж давно вже повернувся до Київа
Вася ж давно вже повернувся до Київа
-
Hotspur
Member
пропустив цеdead_rat: ↑ 12.06.2023 23:37Вася ж давно вже повернувся до Київа
Відправлено через 25 секунд:
пропустивAlex+: ↑ 12.06.2023 23:37Каже що повернувся, та співпрацює з велопланетою
Відправлено через 33 секунди:
Іван Швидко. гарний механік і робить за потреби дуже складні ремонтиalfredhaos: ↑ 12.06.2023 23:36дякую, ця в мене перший пріоритет йде, але на всякий хочу якусь альтернативу
-
alfredhaos
Member
Дякую всім, буде тоді велоплента як запасний варіант.
-
wigar
Member
Ну не знаю, коли я на попередньому хартейлі їздив 60 км в одну сторону, то блокування вилки мені допомагало при їзді (відчувалось як ставало більш жорстко) так як не по абсолютно горизонтпльній дорозі їхав, то завжди були підйоми та спуски. Інколи і круті підйоми.odessitmws: ↑ 12.06.2023 23:31оно нужно исключительно для вкрутки в норм горкуwigar: ↑ 12.06.2023 23:023) нема блокування амортизації на рулі, хоча не впевнений, що не зможу перевчитись - до того щоб руками при русі їх перемикати.
Майже 1600$, з урахуванням комісій та доставки. Розраховував, що буду брати дешевше на 200$ але як склалось то склалось. Та все одно трохи мені скинули.Hotspur: ↑ 12.06.2023 23:30 Відправлено через 25 секунд:скікі грошей став ? мої вітання, вел гарнийwigar: ↑ 12.06.2023 23:02Взяв я цей вельчік, нова пошта сама розпакувала бокс без мене і тупо в руках принесли
-
murzik
Member
ну всмислі. а обкакати вилку ФОКС?Hotspur: ↑ 12.06.2023 23:30вел гарний
Відправлено через 22 секунди:
wigar
тут питання - де будеш катати то?
-
Ramon
Member
Вітаю з покупкою, солідний апаратусwigar: ↑ 12.06.2023 23:02Взяв я цей вельчік, нова пошта сама розпахувала бокс без мене і тупо в руках принесли
1) без коліс, рама дуже легка - дуже не звично.
2) пневмо підсиділ (дропер чи як там) - прикольна штука, але я собі за космічні гроші його окремо не брав би (трохи не зручно, що треба як на офісному кріслі, його проживати жопою до низу, а не просто він сідає до низу)
3) нема блокування амортизації на рулі, хоча не впевнений, що не зможу перевчитись - до того щоб руками при русі їх перемикати.
4) тільки задній переключатель, мозок то прийняв залюбки - начебто так завжди було. Хоча в мене на попередньому при 10х2 , швидкості перемикались на багато тихіше дворі, а тут срам хо1. Але ще не звик, що швидкості перемикаються в одну сторону, а не як на шиманці - від себе і на себе.
5) гальма занадто легко прожимаються та дуже ефективно гальмують, навіть трохи стрьомно, що не я саме краще гальмо на цьому ровері. На попередньому велі в мене теж діорки були, але діаметром по менше.
6) тримача для фляги в комплекті немає , бонки присутні.
7) якісь речі більш зручні до вела треба взяти + шолом та окуляри. Ліхтарик та задній габарит, поки не знаю, та чи брати якісь маленькі крила.
8) попередній вел у мене проходив щорічно ТО та і забрав я його з майстерні. А цей тупо з нової пошти і навіть знайомий його зібрав без єдиної змазки(хоча б різьбу на тапталках, я взяв з собою...). А тут маленьке містечко то стрьомно місцевим Майстрам його довірити.
9) те що колеса різного діаметри, цікаво - я колись хотів поміняти свій попередній 29" на 27.5", бо здавалось, що не вистачає керованості.
10) у цього вела я поки не відчув харизми, їде куди направиш. А от попередній мій мати на це, трохи іншу думку (прям як в гоночках з більш легким рівнем складності, трохи вмикав асистента) я просто нещодавно купив собі руль до компа/приставки от і порівнюю
11) можливо десь загубилась заглушка на колеса там де вісь.12) поки не відчув супер переваги двух підвісу але цей динаміку має гарну, краще ніж мені раніше пропонували у двохпідвіса за 30т при покупці попереднього хардтейлу.
- спойлер
- PXL_20230612_180144703.jpg
13) сідло зручне почав ходити в зал і там велотренажер з гігантським сідлом з якого я сповзаю та не зручно сидіти
14) знов місця мало в квартирі, бо тримати вел нема більш ніде в 1 кімнатній, біля ліжка.15) замок не ланцюгу є, треба щось придумати про придбання ще декількох ланцюгів для методи в використання в 3 ланцюги та їх змащення.
- спойлер
- PXL_20230612_180022004.jpg
Вже не дочекаюсь коли мій майстер звільниться і таки нарешті замінить каретку. Каже що це може зайняти багато часу, але я глянув на ютубі що це справа +-20хвилин (тим більше шатуни вже зняті)
-
3-14
Member
Це якщо стара викрутиться без пригод; якщо ж ні, то розваг там може бути на цілий деньRamon: ↑ 13.06.2023 15:30глянув на ютубі що це справа +-20хвилин
-
Alex+
Member
Поки чекайте майстра, залийте вдхою різьби на каретці, хай відкисає
-
Hotspur
Member
ну не дешевоwigar: ↑ 13.06.2023 11:32Майже 1600$,
Відправлено через 37 секунд:
їх робити ТО 3 раза і рік. можна 4. і нормmurzik: ↑ 13.06.2023 13:07ну всмислі. а обкакати вилку ФОКС?
-
alfredhaos
Member
Обидві майстерні без запису, по черзі, а це чекати днів 4-5, можливо щось ще є на приметі?
-
Alex+
Member
4 дні це хіба так багато?
-
alfredhaos
Member
Alex+
обставини так склались, що є лише 2 дні, навіть півтора
якщо нічого немає на приметі то не біда, вже по новому місцю знайду когось
обставини так склались, що є лише 2 дні, навіть півтора
якщо нічого немає на приметі то не біда, вже по новому місцю знайду когось
-
Hotspur
Member
іван швидкоalfredhaos: ↑ 14.06.2023 17:25можливо щось ще є на приметі?
-
waryag
Member
У випадку НТ2 маємо багато витків тонкої різьби, в яку мастило ззовні заходить дуже неохоче.Alex+: ↑ 13.06.2023 17:20Поки чекайте майстра, залийте вдхою різьби на каретці, хай відкисає
-
Alex+
Member
waryag
Він вже тиждень чекає, поки суперзанятий майстер звільниться і ще невідомо скільки чекати буде, може до кінця сезону .
За цей час воно б вже наскрізь просочилося
Він вже тиждень чекає, поки суперзанятий майстер звільниться і ще невідомо скільки чекати буде, може до кінця сезону .
За цей час воно б вже наскрізь просочилося
-
WalkMan
Member
за півтора роки, що не заглядував сюди, тут і досі купують крадені вели