Т.е получается я лоханулся сfantomrulezz: ↑ 03.06.2023 11:59Продлевают, если оплаченная заканчивается.
?Prescott: ↑ 03.06.2023 10:22подписка в год (Экстра) 2200 грн
Т.е получается я лоханулся сfantomrulezz: ↑ 03.06.2023 11:59Продлевают, если оплаченная заканчивается.
?Prescott: ↑ 03.06.2023 10:22подписка в год (Экстра) 2200 грн
Дякую))VovaII: ↑ 02.06.2023 15:35 Miasma Chronicles
Метро ніколи не були іграми про відкриті світи. Там більше про лініний сюжет.Ainger: ↑ 03.06.2023 17:08И на кой нужен такой открытый мир?
Не играл ни в то, ни в это - как оно, сюжет норм?Eduard1980: ↑ 03.06.2023 15:20Дякую))VovaII: ↑ 02.06.2023 15:35 Miasma Chronicles
По відео гра схожа на Mutant Year Zero, колись з захватом ковинув і не помітив))
Не звертаю в іграх уваги на сюжет, слідкую хіба щоб щось не пропустити. Головне щоб атмосферно було. В Mutant Year Zero це було. А от XCOM свого часу не зайшов, хоча досить відома гра. Miasma Chronicles - зараз пробую, здається непогано._FYA_EXel: ↑ 04.06.2023 17:58Не играл ни в то, ни в это - как оно, сюжет норм?Eduard1980: ↑ 03.06.2023 15:20
Дякую))
По відео гра схожа на Mutant Year Zero, колись з захватом ковинув і не помітив))
ладно, Тайга и Мертвый город (включая длс Два полковника) тронули меня конкретно, ради них стоило потерпеть Каспий и баги. Это было очень увлекательное путешествие. Много чего запало в душу.Ainger: ↑ 03.06.2023 17:08 Прохожу Метро Exodus, и после первых двух частей, что-то как-то не то. Визуал конечно подкрутили, уникальные модельки для персонажей, крафт, транспорт и тд.
Но атмосфера совсем не та, много лишней болтовни стало, лишней беготни, мир открытый, но во многие места нельзя забраться до определенного момента, или можно легко пропустить локацию, без возможности туда вернуться, подходишь, а пройти тупо нельзя в проход или лестница/дверь просто испарилась. И на кой нужен такой открытый мир?
Ну а про количество багов я вообще молчу. В первых двух я прошел без единой проблемы, а тут иногда целые танцы с бубном нужно устраивать, чтобы пройти на маяк или на кран со снайпером. Постоянно съезжающая камера в буханке, сам собой включающийся свет в стелс-миссиях после быстрой загрузки и тд.
Только дошел до финала на Каспии, а уже как-то через силу идёт, обидно.
Каспий - самая унылая и душная локация. Хотя нет, за звание самой унылой и душной с ней соревнуется Волга. Тайга и Мёртвый город очень хорошие получились. DLCшки достойнешиеAinger: ↑ 05.06.2023 23:30 ради них стоило потерпеть Каспий и баги.
Ainger: ↑ 05.06.2023 23:30а это моя родня обнаружила меня после прохождения залпом всех трёх частей на 100% ачив
+1, беготня ради беготни по унылым пескам.Dremjke: ↑ 06.06.2023 00:50Каспий - самая унылая и душная локация.
10 из 10, очень трогательно.Ainger: ↑ 05.06.2023 23:30(включая длс Два полковника)
Першу пройшов, норм боєвічок, але додаткові місіїї здебільшого якась фігня. Почав другу частину, ііі якась фігня. Разраби нормальної гри пількуються про юзерфрендлі інтерфейс і керування, і роблять якісь підказки, що нажати. А тут ігрок повинен сам лупити по клавіатурі, щоб зрозуміти що чим активувати, де і що перемкнути, нормальний інвентар відсутній. Діалоги писав якийсь душніла, для якого є тільки чорне і біле. Що перша, була слаба сюжетно, що початок другої не викликає емоцій. Третю навіть починати не буду, треба дивитися щось інше.Ainger: ↑ 09.05.2023 14:33 Прошел вчера Mass Effect 2, держу в курсе. Это действительно лучшее, во что я вообще когда-либо играл.
Эмоций полный вагон! Не отпускает до сих пор, сразу начал третью часть. И чувствую, что мимо Андромеды тоже не пройду, хоть многие её недолюбливают, и говорят, что это совсем другая игра.
Може просто не твоє?XAMCTBO: ↑ 08.06.2023 21:49якась фігня
ну так а якщо в грі прижок буде на правий шифт, а атака на j і не можна буде перебіндити то це буде теж покоління не таке?) це як трейд в поє, всі користуються але в кор гри добавити не можна, занадно "казуально"
я так в дмк4 гравParadox1306: ↑ 08.06.2023 23:49ну так а якщо в грі прижок буде на правий шифт, а атака на j і не можна буде перебіндити то це буде теж покоління не таке?) це як трейд в поє, всі користуються але в кор гри добавити не можна, занадно "казуально"
З останнього, що пройшов - Days Gone. Відьмак3 і кіберпанк дуже зайшли. dying light 2 також норм, перша частина в принципі також норм, але проходити всі активності бажання не було. Від ТЛОУ2 полихало, вкрай тупий світ, який створили не менш тупі гейдизайнери.Васильович: ↑ 08.06.2023 23:08Може просто не твоє?XAMCTBO: ↑ 08.06.2023 21:49якась фігня
А перечисли пару ігор, які тобі найбільше сподобалися.
В мене полихнуло, коли треба було взламати якийсь термінал, з підказок - підбирай однакові картинки із однаковим кодом - що логічно нажати щоб активувати? Для мене Enter, але там альтернатівні люди робили керування. Окрім того той типу "код" страшенно поганої якості, мутні картинки, які ще й двигаються.
Як мінімум, можу "прописати" оминати ігри з 2000х (якими вся оригінальна трилогія ME, по суті, є), в тому числі ремастери.XAMCTBO: ↑ 10.06.2023 09:42З останнього, що пройшов - Days Gone. Відьмак3 і кіберпанк дуже зайшли. dying light 2 також норм, перша частина в принципі також норм, але проходити всі активності бажання не було. Від ТЛОУ2 полихало, вкрай тупий світ, який створили не менш тупі гейдизайнери.
Думаю слідуючою грою буде РДР2, колись починав, дуже сподобалася, мені її на декілька місяців вистачить.
Згадав.Alexsandre93: ↑ 10.06.2023 15:38 Всім привіт, шукав що ю зіграти, та згадав про одну давню гру, но назву не пам'ятаю... Може хтось нагадати?
2 команди стінка на стінку, або захват точок. Вибір героїв Орк з булавою, орк з щитом, гном що турель будує, та бафи розставляє, людина інквізитор з 2 мечами, та 2 жінки лисі (одна маг вогню а друга не пам'ятаю).
В свій час рубився в цю гру но її задушив неймовірний донат... Захотів глянути як воно там, но назва на язику крутиться но згадати не можу.