Непогані вуха, але треба слухати, сподобаються вони вам чи ні невідомо. Не знаю як ці але деякі iem планарам потрібен більш менш потужний підсилювач.Cherry Schnapps: ↑ 28.05.2023 11:06Letshuoer S12 Pro
Останні статті і огляди
Новини
Выбор наушников
-
Podyrio
Member
-
Cherry Schnapps
Member
Вийшло взяти за 97$Podyrio: ↑ 28.05.2023 12:19Непогані вуха, але треба слухати, сподобаються вони вам чи ні невідомо. Не знаю як ці але деякі iem планарам потрібен більш менш потужний підсилювач.Cherry Schnapps: ↑ 28.05.2023 11:06Letshuoer S12 Pro
Маю ЦАПоУСь Schiit Hel , повинно хватити , тепер думаю чи не пожалкую , брав з розрахунком як що не сподобаються продам
-
Podyrio
Member
Непогано, враховуючи те що у нас вони мінімум 4 тисячі коштують.Cherry Schnapps: ↑ 28.05.2023 12:54Вийшло взяти за 97$
-
AndP
Member
Кто подскажет. Есть в Киеве оф сервис Marshall, на наушниках облезла кожа, надо заменить. Дайте контакты, можно не оф, но рукастых парней.
-
er[socrates]
Member
в ITS позвоните, спроситеAndP: ↑ 01.06.2023 23:40 Кто подскажет. Есть в Киеве оф сервис Marshall, на наушниках облезла кожа, надо заменить. Дайте контакты, можно не оф, но рукастых парней.
-
AndP
Member
Звонил. Marshall не их тема.er[socrates]: ↑ 02.06.2023 17:43в ITS позвоните, спроситеAndP: ↑ 01.06.2023 23:40 Кто подскажет. Есть в Киеве оф сервис Marshall, на наушниках облезла кожа, надо заменить. Дайте контакты, можно не оф, но рукастых парней.
-
Piter Cantrope
Member
Порадьте безпровідні Bluetooth навушники з хорошим мікрофоном для роботи + всього іншого. Бажано до 150$, щоб можна було замовити і не думати про розмитення. Або в нас до ~8к.
Мікрофон потрібно хороший, навушниками буду користуватись щодня для розмови з колегами і партнерами. Я бачив є такі де мікрофон виїжджає, і такі де є окремий мікрофон який можна знімати коли в ньому потреби нема. Чи потрібно для хороших дзвінків щоб був такий мікрофон, чи є моделі де вбудований в корпус цілком хороший? Також буде потреба деколи говорити по цих навушниках не в тихій кімнаті, а десь на вулиці, бо робота така що подзвонити можуть в будь-який момент. І потрібно щоб мікрофон гарно ловив голос, а зовнішні шуми відсіював. Або коли я митиму посуд і говоритиму з дівчиною, щоб не було чути аж так сильно шум води і брязкіт тарілок.
В мого друга є Plantronics BackBeat Pro. Добре сидять, можна увесь робочий день в них просидіти і не втомитись. Гарний звук, дуже великий радіус дії, можна вийти на вулицю на сонечко і бути впевненим, що не пропустиш звукову нотифікацію від робочих прог на компі за 20м через 2 стіни.
І живуть кілька днів від батареї. Вони в нього вже десь 7 років, і цілком добре тримаються. Є ANC, кнопки щоб підняти трубку і переключити пісню. Звук хороший, хоча мені здається за такі гроші жахливого звуку не буде, а супер топ звуку мені не треба. І їх можна використовувати для всього: і коли бавитись на компі, і слухати музику на вулиці, і в поїзді щоб не чути зовнішні шуми. Отакі мене всім влаштовують, окрім якості мікрофона, він там жахливий.
Мені рекомендували Edifier WH950NB. Є щось цікавіше за такі гроші? Зараз користуюсь дротовою usb гарнітурою Koss sb42 usb.
Мікрофон потрібно хороший, навушниками буду користуватись щодня для розмови з колегами і партнерами. Я бачив є такі де мікрофон виїжджає, і такі де є окремий мікрофон який можна знімати коли в ньому потреби нема. Чи потрібно для хороших дзвінків щоб був такий мікрофон, чи є моделі де вбудований в корпус цілком хороший? Також буде потреба деколи говорити по цих навушниках не в тихій кімнаті, а десь на вулиці, бо робота така що подзвонити можуть в будь-який момент. І потрібно щоб мікрофон гарно ловив голос, а зовнішні шуми відсіював. Або коли я митиму посуд і говоритиму з дівчиною, щоб не було чути аж так сильно шум води і брязкіт тарілок.
В мого друга є Plantronics BackBeat Pro. Добре сидять, можна увесь робочий день в них просидіти і не втомитись. Гарний звук, дуже великий радіус дії, можна вийти на вулицю на сонечко і бути впевненим, що не пропустиш звукову нотифікацію від робочих прог на компі за 20м через 2 стіни.
І живуть кілька днів від батареї. Вони в нього вже десь 7 років, і цілком добре тримаються. Є ANC, кнопки щоб підняти трубку і переключити пісню. Звук хороший, хоча мені здається за такі гроші жахливого звуку не буде, а супер топ звуку мені не треба. І їх можна використовувати для всього: і коли бавитись на компі, і слухати музику на вулиці, і в поїзді щоб не чути зовнішні шуми. Отакі мене всім влаштовують, окрім якості мікрофона, він там жахливий.
Мені рекомендували Edifier WH950NB. Є щось цікавіше за такі гроші? Зараз користуюсь дротовою usb гарнітурою Koss sb42 usb.
-
Hotspur
Member
нічого. бюджет множимо на 5-10. дякуюPiter Cantrope: ↑ 03.06.2023 18:44Порадьте безпровідні Bluetooth навушники з хорошим мікрофоном для роботи + всього іншого. Бажано до 150$, щоб можна було замовити і не думати про розмитення. Або в нас до ~8к.
-
Bender911
Member
Piter Cantrope
У вас дуже багато вимог, тому бюджет точно треба більше. За тестами непоганий мікро в Bose 700.
https://www.youtube.com/watch?v=K0quCkc_uQU
У вас дуже багато вимог, тому бюджет точно треба більше. За тестами непоганий мікро в Bose 700.
https://www.youtube.com/watch?v=K0quCkc_uQU
-
Podyrio
Member
Теж зараз обираю навушники, з претендентів:Piter Cantrope: ↑ 03.06.2023 18:44Порадьте безпровідні Bluetooth навушники з хорошим мікрофоном для роботи + всього іншого. Бажано до 150$
Anker q45
Sony-wh1000xm4
Bose qc45
Sennheiser momentum 4
Technics eah-a800
Shure aonic 50
-
Hotspur
Member
оце сидить нормально . мікрофон дноPodyrio: ↑ 03.06.2023 22:48Sennheiser momentum 4
-
Podyrio
Member
Судячи з відгуків там і додаток не дуже і шумодав так собі. Більш за все схиляюсь або до Sony або Technics, ще непогано виглядають anker як найбільш доступний і доволі непогано зібраний варіант.Hotspur: ↑ 03.06.2023 22:50мікрофон дно
-
Piter Cantrope
Member
Ну окей, я вас почув)
Поставлю питання по-іншому.
Ось тест мікрофона навушників Edifier WH950NB: Як би порівняли цей запис з мікрофоном своїх навушників? Може хтось знає щось що звучить не гірше або краще за 200$? Чи треба платити більше?
З явно кращих є Sony WH-1000XM5, вони вдвічі дорожчі.
Поставлю питання по-іншому.
Ось тест мікрофона навушників Edifier WH950NB: Як би порівняли цей запис з мікрофоном своїх навушників? Може хтось знає щось що звучить не гірше або краще за 200$? Чи треба платити більше?
З явно кращих є Sony WH-1000XM5, вони вдвічі дорожчі.
- спойлер
-
Podyrio
Member
Є дешевша альтернатива у вигляді xm4, не набагато гірше, у відео є порівняння xm4 та xm5Piter Cantrope: ↑ 04.06.2023 12:40З явно кращих є Sony WH-1000XM5
- спойлер
-
Hotspur
Member
оце. і мікрофон бажано окремо і професійний . в мене китайская копія 800, проводна. я задоволений, краще всього що дешевше 600 доларів в гарнітурахPiter Cantrope: ↑ 04.06.2023 12:40треба платити більше?
-
Stray
Member
Piter Cantrope
для робочого дня і якщо зідзвонів багато - мені дуже подобаються airpods pro 1/2 - режим проникності і можна то у одному усі сидіти то у іншому, або на вулиці з шумодавом
для музики/ігор вдома - у мене інші вуха, провідні. взагалі, як на мене, ідея універсального рішення не дуже життєздатна)
а так вам вище вже наводили приклад непоганих sony WH-1000XM4 - будуть дешевші за 5 і +- універсальні, хоча як великі вуха для дома я обирав би навушники відкритого типу (якщо дома не шумно )
для робочого дня і якщо зідзвонів багато - мені дуже подобаються airpods pro 1/2 - режим проникності і можна то у одному усі сидіти то у іншому, або на вулиці з шумодавом
для музики/ігор вдома - у мене інші вуха, провідні. взагалі, як на мене, ідея універсального рішення не дуже життєздатна)
а так вам вище вже наводили приклад непоганих sony WH-1000XM4 - будуть дешевші за 5 і +- універсальні, хоча як великі вуха для дома я обирав би навушники відкритого типу (якщо дома не шумно )
-
Hotspur
Member
і отримати глухоту через рік два. чудово я рахуюStray: ↑ 04.06.2023 17:19для робочого дня і якщо зідзвонів багато - мені дуже подобаються airpods pro 1/2 - режим проникності і можна то у одному усі сидіти то у іншому, або на вулиці з шумодавом
-
Stray
Member
ну, давай поговоримо про це - в чому на вашу думку може бути проблема?Hotspur: ↑ 04.06.2023 18:40і отримати глухоту через рік два. чудово я рахуюStray: ↑ 04.06.2023 17:19для робочого дня і якщо зідзвонів багато - мені дуже подобаються airpods pro 1/2 - режим проникності і можна то у одному усі сидіти то у іншому, або на вулиці з шумодавом
-
tablestikus
Member
Чому?Hotspur: ↑ 04.06.2023 18:40і отримати глухоту через рік два. чудово я рахуюStray: ↑ 04.06.2023 17:19для робочого дня і якщо зідзвонів багато - мені дуже подобаються airpods pro 1/2 - режим проникності і можна то у одному усі сидіти то у іншому, або на вулиці з шумодавом
-
Hotspur
Member
жодні затички не можна носити більше 2 годин підряд. чому - сходи до лікаря все розкажутьStray: ↑ 04.06.2023 20:48ну, давай поговоримо про це - в чому на вашу думку може бути проблема?