Але ж це навпаки неправильно, всі кочки прилітають у хребетМені подобається те, що я можу на своєму велі їхати з практично вертикально рівною спиною
Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
dead_rat
Member
Ramon
-
Ramon
Member
dead_rat
Якщо все робити з розумом, то нічого нікуди не прилітає, бо коли я наїжджаю на якісь "кочки" я вже стою на педалях для зміщення своєї ваги на 2 колеса а не на лише заднє)
Звісно, буває що там щось на дорозі не побачиш і наїдеш, але в такі моменти спині моїй жодних проблем, а от колесо заднє стає шкода
Зрештою, якби мені не було б їздити в кайф на ньому я би це так не описував))
Я ж не продаю свій вєл
Якщо все робити з розумом, то нічого нікуди не прилітає, бо коли я наїжджаю на якісь "кочки" я вже стою на педалях для зміщення своєї ваги на 2 колеса а не на лише заднє)
Звісно, буває що там щось на дорозі не побачиш і наїдеш, але в такі моменти спині моїй жодних проблем, а от колесо заднє стає шкода
Зрештою, якби мені не було б їздити в кайф на ньому я би це так не описував))
Я ж не продаю свій вєл
-
odessitmws
Member
dead_rat
Хребет и рассчитан на удары снизу за счёт изгибов, а не когда он наклонен условно в крайнее положение, а тут ещё и удары
Хребет и рассчитан на удары снизу за счёт изгибов, а не когда он наклонен условно в крайнее положение, а тут ещё и удары
-
phobosse
Member
все можливо, якщо є бажання ) я проїзжджав на сіті байку з планетаркою на 7 швидкостей 200 км. просто необхідно тренувати витривалість.Hotspur: ↑ 26.05.2023 15:21150 км за раз на ашані проїхати за раз неможливо якщо ти не про гонщик
-
dead_rat
Member
Ramon
Це ж добре
Це ж добре
-
Ramon
Member
odessitmws
До речі слушна думка
Правда хребет має s-подібні вигини для "амортизації" під час ходьби, але під час отримання ударів від велосипедного сідла по сідницях суть то доводі таки близька і майже та сама))
Відправлено через 25 секунд:
dead_rat
Авжеж)) кожному своє
До речі слушна думка
Правда хребет має s-подібні вигини для "амортизації" під час ходьби, але під час отримання ударів від велосипедного сідла по сідницях суть то доводі таки близька і майже та сама))
Відправлено через 25 секунд:
dead_rat
Авжеж)) кожному своє
-
Hotspur
Member
це не ашанphobosse: ↑ 26.05.2023 15:46все можливо, якщо є бажання ) я проїзжджав на сіті байку з планетаркою на 7 швидкостей 200 км. просто необхідно тренувати витривалість.
Відправлено через 54 секунди:
дурниці. сходи послухай курс про кістки мавпodessitmws: ↑ 26.05.2023 15:45Хребет и рассчитан на удары снизу за счёт изгибов, а не когда он наклонен условно в крайнее положение, а тут ещё и удары
-
odessitmws
Member
Тебе любой врач по специальности скажет что если есть проблемы со спиной то на велосипеде можно только с вертикальной посадкойHotspur: ↑ 26.05.2023 16:12дурниці
-
dead_rat
Member
Врачі багато що кажуть, але якщо іх занадто слухати, то краще відразу на кладовище. Якщо щось слабке, то його треба полегку тренувати, а не прибирати будь-яке навантаження. Виключенням можуть бути лише важкі травми.odessitmws: ↑ 26.05.2023 16:14Тебе любой врач по специальности скажет что если есть проблемы со спиной то на велосипеде можно только с вертикальной посадкойHotspur: ↑ 26.05.2023 16:12дурниці
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Заздрю вашому терпіннюphobosse: ↑ 26.05.2023 15:46все можливо, якщо є бажання ) я проїзжджав на сіті байку з планетаркою на 7 швидкостей 200 км. просто необхідно тренувати витривалість.Hotspur: ↑ 26.05.2023 15:21150 км за раз на ашані проїхати за раз неможливо якщо ти не про гонщик
-
l-m
Member
Якби це було правдою, людина б ставала помітно нижчою при піднятті важких речей. Цього не відбувається.odessitmws: ↑ 26.05.2023 15:45 dead_rat
Тому з вертикальною посадкою їздити це шлях до травмувань хребта.
Водночас рухливість хребта у попереку при нормальній посадці, коли нахилений вперед, є абсолютно природною. Врешті-решт такими рухами люди розмножились до 8 млрд
-
3-14
Member
Лол, скажи це тим, у кого були компресійні травми хребта.odessitmws: ↑ 26.05.2023 15:45Хребет и рассчитан на удары снизу за счёт изгибов
Щойно запитав -- відповідь була, що ти кажеш фігню. Для тих у кого зі спиною проблеми взагалі лігеради придумалиodessitmws: ↑ 26.05.2023 16:14Тебе любой врач по специальности скажет что если есть проблемы со спиной то на велосипеде можно только с вертикальной посадкой
-
Hotspur
Member
ніodessitmws: ↑ 26.05.2023 16:14Тебе любой врач по специальности скажет что если есть проблемы со спиной то на велосипеде можно только с вертикальной посадкой
Відправлено через 24 секунди:
такl-m: ↑ 26.05.2023 17:19Водночас рухливість хребта у попереку при нормальній посадці, коли нахилений вперед, є абсолютно природною. Врешті-решт такими рухами люди розмножились до 8 млрд
-
odessitmws
Member
ну пускай пруфанет ибо они получают инфу из всяких справочников и т.д. ибо гугл говорит обратное3-14: ↑ 26.05.2023 17:31Щойно запитав -- відповідь була, що ти кажеш фігню
Все гоночные велосипеды сконструированы так, чтобы корпус человека оказывал как можно меньшее сопротивление воздушному потоку. Поэтому ездок вынужден низко нагибаться. Однако эта аэродинамика, изобретенная для велосипедных гонок, не только не разгружает, но, напротив, нагружает наш позвоночник. Чтобы иметь возможность смотреть прямо, голова должна быть втянута в плечи. Изгиб шеи поэтому резко усиливается. В области грудного и поясничного отделов позвоночника мы вынуждены сильно округлять спину, для того чтобы сильнее нажимать на педали. При продолжительном пребывании в сгорбленном состоянии за рулем возникающие в шее и в спине боли не редкость.
Велосипедист-любитель, должен следить за тем, чтоб во время езды, по возможности, держать прямо верхнюю частя корпуса. Для этого руль должен быть расположен выше седла. Голова должна смотреть прямо, ее не нужно втягивать в плечи (рис. 41)
Правильное положение руля относительно сиденья, прямая позиция позвоночника, массаж таза, осуществляемый попеременным нажимом ног на педали, превращают велосипедные прогулки в идеальное упражнение, которое благодарив ритмичной смене нагрузок обеспечивает хорошее питание межпозвоночных дисков.
-
l-m
Member
odessitmws
прямо це не вертикально
прямо це не вертикально
-
dead_rat
Member
odessitmws
Корпус, нахилений вперед це абсолютно зручне положення тіла, навіть зручніше за вертикальне в якому уся маса тіла давить на сідло.
Не треба копіювати тексти з радянських підручників, тоді не дуже вміли думати головою
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
Ніхто з пересічних не сидить на шоссері як профік, тож все це нерелевантні казки.Все гоночные велосипеды сконструированы так, чтобы корпус человека оказывал как можно меньшее сопротивление воздушному потоку. Поэтому ездок вынужден низко нагибаться. Однако эта аэродинамика, изобретенная для велосипедных гонок, не только не разгружает, но, напротив, нагружает наш позвоночник. Чтобы иметь возможность смотреть прямо, голова должна быть втянута в плечи. Изгиб шеи поэтому резко усиливается. В области грудного и поясничного отделов позвоночника мы вынуждены сильно округлять спину, для того чтобы сильнее нажимать на педали. При продолжительном пребывании в сгорбленном состоянии за рулем возникающие в шее и в спине боли не редкость.
Корпус, нахилений вперед це абсолютно зручне положення тіла, навіть зручніше за вертикальне в якому уся маса тіла давить на сідло.
Не треба копіювати тексти з радянських підручників, тоді не дуже вміли думати головою
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
Ще раз дивимося на фото і кажемо мені де тут зігнута спина, при тому що до горизонту десь 45-50 градусів у неї майже ідеально пряма спина і шия лише трішечки зігнута наверх
-
saturnvp
Junior
Не потрібно так про ашан 143км при середній швидкості біля 20 км/г, а загалом 27к проїхав. Мтб 3*7 тріскачка і тілька зараз купив ашан гревел.
-
Hotspur
Member
лінк страви або скрін покатушки ?saturnvp: ↑ 26.05.2023 23:17Не потрібно так про ашан 143км при середній швидкості біля 20 км/г
-
Ramon
Member
а bergamont це "ашанбайк"?)Hotspur: ↑ 26.05.2023 15:21200 км я не їздив, але 150 км за раз на ашані проїхати за раз неможливо якщо ти не про гонщик саме тому всі наші ашановоди не їздять на такі дистанціїdead_rat: ↑ 26.05.2023 15:01Ви неправильно розумієте аеродинаміку, ніякої скрученості при нормальній посадці нема. Саме щоб нічого не нило і не боліло і є ті відео про байк фіт. Перевірено поїздками по 150-200 км
-
mumu
Member
Рулі-метелики є різної ширини, його можна/треба підбирати. В мене був велосипед з таким рулем, їздити дуже навіть ок цілий день. Інколи хочеться просто чілити на велосипеді насолоджуючись краєвидом, так от сидячи в аеродинамічній посадці з "баранчиком" чи палкою у вас так взагалі не вийде.
На мтб поставив невеликі гумові рожки в торці руля, краще ніж просто палка, але до варіативності посадки як з метеликом не дотягує.
На мтб поставив невеликі гумові рожки в торці руля, краще ніж просто палка, але до варіативності посадки як з метеликом не дотягує.
-
Hotspur
Member
ніRamon: ↑ 27.05.2023 09:09а bergamont це "ашанбайк"?)