Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Skoda
Junior

Повідомлення

Crong
Так а сенс продавцю відправляти може єдиний товар просто так- де у покупця навіть мотивації прийти на відділення немає?

Дописав на лоти- що олх доставкою Укрпоштою, Нова пошта- передоплата повна (лоти не дорогі). Вибір є, тож нікого не ущімлюю в правах.
Востаннє редагувалось 23.05.2023 09:16 користувачем Skoda, всього редагувалось 1 раз.
7mindfields
Member

Повідомлення

Crong: 23.05.2023 03:55
7mindfields: 23.05.2023 02:59Не хоче морозити гроші - хай шукає інший варіант, все просто
Навіщо мені як покупцю, платити OLX доставку online, якщо це виходить ± так само, або дороще ніж оплата у відділенні, і мати шанс попасти на доставку, якщо с товаром щось не так?

Я нещодавно замовляв на OLX, і продавець відправив не ту модель. Я був дуже щасливий, що не оплатив online як збирався, бо попав би на 109грн доставки.
Я теж так попадав на доставку, коли продавець брехливим лайном опинявся, які є ще інструменти мотивувати прийти на відділення? Не подобається - не купуй.

Відправлено через 13 хвилин 10 секунд:
TombRaider: 23.05.2023 04:01
Може мені краще знати?
Чушь не пишите, вон Бульдозер продает ПК или в магазине покупая будете просить разбор готового Пк, и он будет разбирать его для отправки? Какая гарантия что отправит тот ПК что в объявлении? Указать можно что угодно, и при разборе уверены что доедет целое? Не хочешь отправить в другой город искать покупателя в своем городе
То це і є твої залізобетонні аргументи на користь того, що пк в зборі безпечно відправляти поштою? :lol: Якщо ти не змозі самостійно домовитись, хто там і що саме тобі буде відправляти, то це не проблеми перевізника :facepalm: І так, я впевнений, що шанс доїхати цілим хіба що у корпуса (без свого короба) менший, ніж все везти в зборі, це логічно
mainoper33
Member

Повідомлення

Господи, напихайте внутрь за крышку/стекло поролона или пленки что б видяшка плотно стояла и отправляйте, ноль проблем за 10 месяцев отправок игровых компов...
OC Falcon
Member

Повідомлення

7mindfields: 23.05.2023 09:28 Я теж так попадав на доставку, коли продавець брехливим лайном опинявся, які є ще інструменти мотивувати прийти на відділення?
А если на месте оплачивать, стоимость доставки такая же получается?

Тоже попал сегодня на 130 грн., вместо идеального состояния (как в описании) увидел кучу косяков, отказался.
Видимо, мне D15 не нужен, раз уже второй обратно едет))

С первым вообще жесть, отправка укрпочтой, продавец запаковал по-дебильному, без внутренней упаковки для радиатора. Зачем-то снял вентиль и запихнул их рядом с радиатором, без картонок или чего-либо, просто все в кучу затолкал. И оно видимо гоцало своим весом на боку всю дорогу, две башни радиатора практически сомкнулись :banghead: Естественно, продаван гонит на укрпочту, а не на свои кривые руки :lol:
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

OC Falcon
пересилати комп зібраний УП -... :facepalm:
+ продаван - теж "обдарований" раз згодився, і упакував так само...
7mindfields
Member

Повідомлення

OC Falcon: 23.05.2023 16:39
7mindfields: 23.05.2023 09:28 Я теж так попадав на доставку, коли продавець брехливим лайном опинявся, які є ще інструменти мотивувати прийти на відділення?
А если на месте оплачивать, стоимость доставки такая же получается?
На невеликій вартості майже однакова, якщо мова йде про 8-9 тис, наприклад, то там різниця вже близько 100грн+
sizif
Junior

Повідомлення

Есть какой-то подвох, когда покупатель хочет купить комплектующие за 300грн, говорит, что сбросит деньги мне на карту ,а я отправлю товар на такси по городу? На моё предложение олх доставка по городу или личная встреча - больше не перезванивал....
7mindfields
Member

Повідомлення

sizif: 24.05.2023 20:22 Есть какой-то подвох, когда покупатель хочет купить комплектующие за 300грн, говорит, что сбросит деньги мне на карту ,а я отправлю товар на такси по городу? На моё предложение олх доставка по городу или личная встреча - больше не перезванивал....
Нестаріюча класика :lol: замість коштів тобі прийде смс про псевдо транзакцію в кращому випадку (або таки він когось розведе на передплату, а дані і картку дасть твої)
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

7mindfields
99% що класика, ключове тут - більш не перезвонював. 300грн на таксі , так само ))

Надіятись, шо хтось повірить в смс і не зайде виписку глянути - старе, на лоха примітивного.

По місту, таки відправляв на таксі кілька раз, коли ковіди були, поголовно хворі лежали по домах.
Але, нюанси:
- звісно не на 300грн їхало на таксі )))
- попередньо нормально оговорили по тел.
- імя платника і у вайбері однакові, + скрін оплати.
WalkMan
Member

Повідомлення

sizif: 24.05.2023 20:22а я отправлю товар на такси по городу
Якщо це буде зелена Ніва, то це ОК :D
Nuclear World
Member

Повідомлення

По вопросам терминалов и девочек на зелёной ниве с номером 628-60, нужно спрашивать Филатова Сергея Николаевича, это главный по этим вопросам. :lol:
murzik
Member

Повідомлення

я - ЛОХ - покупець.
років 2 хочу поставити камеру на вхідні двері квартири. моніторю олх, і ось він - час настав :D

баба продає камеру, в оголошенні вказано конкретну модель, фото реальних нема.
пише
Добрий вечір. Все як описано в характеристиках
і дає посилання на сайт https://hikvision.co.ua/hikvision-ds-2cd2523g2
+
Продаю тому що закрили офіс коли почалась війна. Якщо під паролем то виясню який пароль. Фото вже завтра зможу . Ніяких подряпин немає. Все в ідеальному стані.
ну а я поквапився і замовив олх доставкою.

а при отриманні на коробці - інша модель вказана, 18 року, подумав, що коробка не рідна, модель на самій камері не подивився.

посперечався в вайбері з бабою-продавцем, вияснилося, що винен я, пише "в назві можлива помилка " :lol: , але камеру відправив назад, побачу, чи забере вона її, чи ні. в кращому випадку я втрачу 224 грн на длоставках, а в гіршому - отримую стару камеру за 2800 грн :(
от так довіряй людям, хоч я винен не менше

якщо не поверне кошти - скину сюди її оголошення, накидаєте відгуків ? :gigi:

Отправлено спустя 4 часа 35 минут 27 секунд:
не пішла на зустріч баба
а відруг може лише покупець залишити

які способи помсти підкажете? злити номер на нехороші ресурси, інші оголошення чи послуги? ну максимум вона втратить номер
7mindfields
Member

Повідомлення

murzik: 26.05.2023 14:39 я - ЛОХ - покупець.
років 2 хочу поставити камеру на вхідні двері квартири. моніторю олх, і ось він - час настав :D

баба продає камеру, в оголошенні вказано конкретну модель, фото реальних нема.
пише
Добрий вечір. Все як описано в характеристиках
і дає посилання на сайт https://hikvision.co.ua/hikvision-ds-2cd2523g2
+
Продаю тому що закрили офіс коли почалась війна. Якщо під паролем то виясню який пароль. Фото вже завтра зможу . Ніяких подряпин немає. Все в ідеальному стані.
ну а я поквапився і замовив олх доставкою.

а при отриманні на коробці - інша модель вказана, 18 року, подумав, що коробка не рідна, модель на самій камері не подивився.

посперечався в вайбері з бабою-продавцем, вияснилося, що винен я, пише "в назві можлива помилка " :lol: , але камеру відправив назад, побачу, чи забере вона її, чи ні. в кращому випадку я втрачу 224 грн на длоставках, а в гіршому - отримую стару камеру за 2800 грн :(
от так довіряй людям, хоч я винен не менше

якщо не поверне кошти - скину сюди її оголошення, накидаєте відгуків ? :gigi:

Отправлено спустя 4 часа 35 минут 27 секунд:
не пішла на зустріч баба
а відруг може лише покупець залишити

які способи помсти підкажете? злити номер на нехороші ресурси, інші оголошення чи послуги? ну максимум вона втратить номер
Ну як варіант вмикати голову перед замовленням :idea: фото не дочекався - модель при перевірці не подивився - треба піднасерити продавцю :lol:
taxi911
Member

Повідомлення

murzik
2МП - 2800 грн. :eek: чи я щось пропустив.
Nuclear World
Member

Повідомлення

Не пошла на встречу, по итогу не забрала посылку или что? (просто смысл был отправлять обратно без договорённости, или была договорённость, что она заберёт её).
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

murzik: 26.05.2023 14:39
баба продає камеру,....
:D
Ви самі ж відповідь дали, ключове слово підкреслив, >> треба розуміти що в такому випадку 80% головняк, непорозуміння і т.п.

звісно на лоху купа "продавак" є, спеців впарити неробоче, на гроші розвести і т.д., але тут вже зі старту гукає "проходь мимо" ))

* тут нічого особистого, написав з власних спостережень, чи то так повсюди, чи лиш мені так "везло" , при спробах щось купити, навіть дрібницю, одразу ставало зрозуміло що треба пройти мимо.. ;)
по свіжій памяті, вчора мав головняк, схожий >>
спойлер
00_baba.PNG
taxi911
Member

Повідомлення

Та не забере вона ту камеру бо баба в "тємє".
murzik
Member

Повідомлення

taxi911: 26.05.2023 15:31 murzik
2МП - 2800 грн. :eek: чи я щось пропустив.
подивіться камери hikvision ACUSENsE , там ціни 6-7 тисяч за 2-4 мп, вони того варті. і Мегапікселі не вирішують. але конкретно ця модель, що мені впарили, 2800 не вартує, вона взагалі не цікава для мене, як для особистого використання
винен сам, не догледів, продавець - лайно, відгук буде, скарги будуть, у неї на жоден товар фото реальних нема
ось продавець https://www.olx.ua/uk/list/user/6t3PQ/
номер баба буде міняти то є гарантія від мене :D
wow_w
Member

Повідомлення

МММ мурзік халяви хотів?
Яким макаром хтось буде продавати камеру спостереження та ще і за дешево?
Камера зазвичай висить поки працює, ну бувають варіанти коли тотальна заміна системи охорони, але в таких випадках перекидають старі камери на який простіший об'єкт де взагалі не має спостереження.
За 2800 можна купити навіть не саму просту 2мп камеру, але нову з магазину типу з гарантією
taxi911
Member

Повідомлення

murzik
Втюхала камеру без аналітики.

Ви намагайтесь їхати по бездоріжжю на мерсі С класу, бо аналітика це такі собі цяцьки і для калідора тим паче для квартири вони не такі й потрібні.

Отправлено спустя 2 минуты 5 секунд:
wow_w
За 2800 можна купити вже й комплект, так простий, але не буде шкода камери якщо її скрутять в коридорі.
Відповісти