Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
wow_w
Member

Повідомлення

Ramon: 14.05.2023 19:09 Сумно, що деяким власникам собак пофіг на виховання своїх тварин - мол "хай самі себе виховують" (прям як деякі батьки не виховують своїх дітей) - недавно довелось з ноги тулити двічі не дуже крупну псяку, але якби не я - то вона б вчепилась в штани/ногу. Причому бігти почала в парку, від десятка людей (де очевидно були і власники)...

Відправлено через 7 хвилин 22 секунди:
У мене таке питання - чотири роки тому придбав свій вєл (б.в), і донедавна ЖОДНОГО разу не пробивав колесо (хоча бувало за день наїжджав і 30км).

Але сталось непоправне - і проїхався на підспущеному, тепер пропускає в декількох місцях :(

Резина ця Schwalbe Country Cruiser. Дуже цікавий протектор - посередині наче лиса, але то не так)
Зображення

Хотів знайти нову аналогічну (щоб не думати про проколи) - а щось не знаходиться :(

Хтось юзав аналогічні?
https://velosklad.com.ua/pokryshka-schw ... AMQAvD_BwE

гугл находить схожу і так, вона під камеру
Ramon
Member

Повідомлення

wow_w
Так Land я бачив, а в мене саме Country Cruiser :)
wow_w
Member

Повідомлення

на сайті https://www.schwalbe.com/en/city-tour шість моделей крузерів, але саме Country Cruiser не має, значить його зняли з виробництва
Ramon
Member

Повідомлення

wow_w
:up: я так і подумав :) дякую

Відправлено через 1 годину 24 хвилини 45 секунд:
Отже, таки прокол в камері)

І побачив уже протертості по шині, так що думаю тут вже без заміни не обійтись)

Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення

Передній протектор то ще в хорошому стані :up:

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
У мене таке враження що вел 2003 року випуску, і як камера так і шини тут стоять комплектні, заводські :spy:

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Зображення
murzik
Member

Повідомлення

Розібрав свій ліхтар LuminTop, а там пошкоджений +
спойлер
Зображення
напевно тому він і став швидко розряджатися, бо коротило на радіатор

але, оскільки вже приїхав новий акум від виробника, буду міняти на новий, все таки старому вже 3 роки
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Швальбы вообще хорошие покрышки, с 16 года стоят марафоны перформанс +и даже виду не подают на износ. Очень нравится что они не колются противными колючками, забыл когда последний раз камеру клеил.
Ramon
Member

Повідомлення

Ramon: 15.05.2023 12:36 wow_w
:up: я так і подумав :) дякую

Відправлено через 1 годину 24 хвилини 45 секунд:
Отже, таки прокол в камері)

І побачив уже протертості по шині, так що думаю тут вже без заміни не обійтись)

Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення

Передній протектор то ще в хорошому стані :up:

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
У мене таке враження що вел 2003 року випуску, і як камера так і шини тут стоять комплектні, заводські :spy:

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Зображення
Привіт, товариство!)

Прийшов час міняти ланцюжок (цеп).
Стоїть Shimano.

Сусід займається ремонтом велосипедів, каже що можна брати KMC (в т.ч. і тому що в нього є в наявності)
7 швидкостей)

Загуглив бачу що це звісно не Шімано, але наче відгуки норм)

Що скажете?

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
AntonyKandaurov
От я оце вперше з 2020 року заклеїв) :) :up:
dead_rat
Member

Повідомлення

Ramon
Якщо в вас Шимано на 7 швидкостей, то можна ставити і іншого виробника на 7 швидкостей.

Лише 12-швидкісні не сумісні між різними виробниками.
molla
Member

Повідомлення

KMC - гарнi ланцюги
Ramon
Member

Повідомлення

dead_rat
molla
Дякую, поставив)

Правда тепер на найменших задніх зірочках періодично проскакує, так розумію що задня касета під заміну :(

Відправлено через 31 хвилину 44 секунди:
Задні три менші зірочки - ті що найбільш ходові
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.05.2023 16:22Якщо в вас Шимано на 7 швидкостей, то можна ставити і іншого виробника на 7 швидкостей.
так
Ramon
Member

Повідомлення

Hotspur
:up:

Скажіть, а задня касета з зірочками міняється тільки в зборі? Чи можна одну :gigi: Бо мені чесно кажучи з тих трьох проблемних важлива лише найменша
Alex+
Member

Повідомлення

Ramon: 19.05.2023 23:46Скажіть, а задня касета з зірочками міняється тільки в зборі?
Так. Доречі може бути і не касета, а тріскачка, хоча і те і інше міняється цілком. Шкода що у вас семерикова система, у мене від 8рика залишилось деяке нове залізяччя (ланцюги, касета), та і вєлік десь на горищі валяється вже років 5, Гарі Фішер, в деорі. Купував, думав їздить, але не довелося :(
Ramon
Member

Повідомлення

Alex+
Та саме по менших, найбільш користованих зірочках проскакує. Старий ланцюг був притертий і усе було норм)
Ну як все, через знос ланцюга зношувались передні зірочки)
DimafonX
Junior

Повідомлення

так само в мене було. Від'їздив два ланцюги на стоковій сковорідці (здаеться Санрайз) на 11 швидкостей. приїхав на заміну ланцюга бо вже 0.75 провалювався калібр. Майстер сказав що великий шанс що буде проскакувати. Кажу ставимо - подивимось як буде. Проїхав метрів 500 і повернувся на заміну касети, бо на маленьких зірочках проскакувало. Це вже знос був.
murzik
Member

Повідомлення

ех, коліну кепсько, давно такого не було :( до травматолога третій рік йду, затог три МРТ є :lol:
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 22.05.2023 21:27до травматолога третій рік йду, затог три МРТ є
дойди
murzik
Member

Повідомлення

всі лікарі люблять, як в принципі і в ремонті чи іт, коли щось явно виражено - зломане, відвалене, не працює. а коли скарга аля "отам щось болить але де не знаю", то до сраки, таблеток порошків випише і все.
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 22.05.2023 21:30то до сраки, таблеток порошків випише і все.
коли в мене боліло сказали мазатись і виписали 5 таблекот їсти. пройшло через місяця 1.5 :gigi:
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
всі лікування консервативні, поки воно не опухне. правда утт рекомендували уколи кислоти зробити, типу раз чи 2 в рік дуже добре допомогають. просто я знаю, що я прийду до лікаря і буде "бе-ме", важко пояснити. треба добити коліно, тоді буде норм :facepalm:

хоча, якщо військомат знову на медкомісію покличе, то піду до ортопеда-травматолога :gigi:
Відповісти