Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
ApostolCV
Member
radical, видимо существовала ревизия с ISA слотом.)
-
radical
Member
Из-за PC/PCI коннектораApostolCV: ↑ 18.05.2023 07:53 radical, видимо существовала ревизия с ISA слотом.)
- спойлер
-
BINGO
Junior
Может у кого есть видеокарта такого формата или где можно найти?
- спойлер
-
mklm
Member
норм, взял бы в аренду мамку на пару дней если на ней stepless клокерradical: ↑ 18.05.2023 07:40 ApostolCV
Типа, единственный десктопный HT-Nothwood с 533 шиной?
Тоже, скажем, так, немного экзотическая система. Собранная с конкретной целью, т.к. имеет свою особую фишку. Подсказка: фишка не в проце или памяти, а в материнской плате.
- спойлер
- ecc.jpg
-
radical
Member
mklm
если под разгон, то есть мамки под 478 для этого более приспособленные, обращайтесь в личку.
если под разгон, то есть мамки под 478 для этого более приспособленные, обращайтесь в личку.
-
mklm
Member
у меня есть p4c800, мне нужно сдрам плашку проверить, на кусле/тусле выше 220 мгц не могу
-
spoglyadach
Member
Там сьогодні у Epic Store роздають Death Stranding
-
radical
Member
mklm
я чот сомневаюсь, что эта плата столько по шине сможет, у нее поддержка только FSB400 процев.
Надо будет поставить для проверки на не какой-нибудь FSB800 проц и погнать с норм памятью, у меня есть cl2 плашка, работающая 150 на двоечках.
я чот сомневаюсь, что эта плата столько по шине сможет, у нее поддержка только FSB400 процев.
Надо будет поставить для проверки на не какой-нибудь FSB800 проц и погнать с норм памятью, у меня есть cl2 плашка, работающая 150 на двоечках.
-
spoglyadach
Member
Вирішив я тут потицять мертву ASUS A7N8X-E яка колись дуже добре милась, але нічого не допомогло.
Старт без проца, батарейки та пам'яті - тиша, все те ж саме але з батарейкою - тиша. З пам'яттю - тиша, з процом та пам'яттю - тиша. Напруги на процесор та пам'ять формуються нормально, на проц йде 1.6 з копійками, а на пам'ять 2.6в. При цьому досить швидко та суттєво гріється південник 50-55, а також нагрівається чіп який відповідає за реалізацію SATA. Спікер не подає ознак життя взагалі...
Є якісь ідеї, що з нею ще можна зробити? Чи є якийсь сенс підкидати мікросхему BIOS з такої самої живої плати, якщо немає жодного звуку від плати. Живого примірника наразі під руками немає, що б мінімально температури перевірити, може це норма для цієї плати (хоча дуже сумнівно).
Старт без проца, батарейки та пам'яті - тиша, все те ж саме але з батарейкою - тиша. З пам'яттю - тиша, з процом та пам'яттю - тиша. Напруги на процесор та пам'ять формуються нормально, на проц йде 1.6 з копійками, а на пам'ять 2.6в. При цьому досить швидко та суттєво гріється південник 50-55, а також нагрівається чіп який відповідає за реалізацію SATA. Спікер не подає ознак життя взагалі...
Є якісь ідеї, що з нею ще можна зробити? Чи є якийсь сенс підкидати мікросхему BIOS з такої самої живої плати, якщо немає жодного звуку від плати. Живого примірника наразі під руками немає, що б мінімально температури перевірити, може це норма для цієї плати (хоча дуже сумнівно).
-
Vovk_Z
Member
У всіх цих НФорсів масово гинули південні мости, у свій час. Навіть з нерідним активним охолодженням. З тих пір я їх обходжу десятою дорогою. Навіть С754 не викликають довіри.
-
radical
Member
spoglyadach
POST-карти немає? Бо якщо там нулі, то біос перекидати марна праця.
-
spoglyadach
Member
Оця в мене єдина серед моїх енфорсів мертва, інші працюють як годинник (якщо батарейка не сівша ).Vovk_Z: ↑ 19.05.2023 18:12 У всіх цих НФорсів масово гинули південні мости, у свій час. Навіть з нерідним активним охолодженням. З тих пір я їх обходжу десятою дорогою. Навіть С754 не викликають довіри.
На північному теж радіатор знято, знімав що б змити термосоплі, він теж гріється але значно менше, десь до 40-44 не більше.
Відправлено через 3 хвилини 55 секунд:
Ніт, якось не було особливої потреби, вони ж ще різні потрібні, не всі нормально працюють на різних платах. Але напевно треба буде придбати хоч якусь, що б сміливо відправляти плати на донорство.radical: ↑ 19.05.2023 18:12 spoglyadach
Мабуть якось зашию на якусь підходящу донорську мікруху БІОС хотсвапом, хоча я і налаштований досить скептично.
-
BINGO
Junior
У меня такой аппарат есть)
- спойлер
- Вкладення
-
-
acidburn
Member
BINGO
Дуже непогано, let's see paul allen's card.
В принципі отут нічого особо цікавого, окрім реально класних колонок Харман-Кардонь та непоганої клавіатури з екраном для того часу.
В іншому стандартна машина для ХР - П4 2.8 та Радеон 9600. Вага понад 4 кг з блоком 120 ват.
Дуже непогано, let's see paul allen's card.
В принципі отут нічого особо цікавого, окрім реально класних колонок Харман-Кардонь та непоганої клавіатури з екраном для того часу.
В іншому стандартна машина для ХР - П4 2.8 та Радеон 9600. Вага понад 4 кг з блоком 120 ват.
- спойлер
-
geka3250
Member
acidburn
Добротний ноут. І в ігри пограти, і зимою погрітись
Є схожий чемодан Inspiron 9100 з P4-3.2ghz та Radeon Mobility 9800
Добротний ноут. І в ігри пограти, і зимою погрітись
Є схожий чемодан Inspiron 9100 з P4-3.2ghz та Radeon Mobility 9800
- спойлер
-
Tfd
Member
Цікаво що при цьому з частотами AGP/PCI, Hub-Link. Ну а так, в принципі виходить що з P4T-E не обов'язково було відслюнявлювати свої кровні за i850E коли на i850 все непогано працює.ApostolCV: ↑ 18.05.2023 00:22 Просто оставлю это тут...
Так P4C800 йде під DDR, хіба ні? )mklm: ↑ 19.05.2023 11:32 у меня есть p4c800, мне нужно сдрам плашку проверить, на кусле/тусле выше 220 мгц не могу
-
spoglyadach
Member
Звісно, це ж топова плата на 875 чипсетіTfd: ↑ 20.05.2023 12:01 Так P4C800 йде під DDR, хіба ні? )
-
ApostolCV
Member
Tfd, по ідеї там частоти з'їздають. І після подібного АСУС уходить після перезагрузки у режим " я кірпіч" .
Потрібно викликати шамана з бубнами.
Але сам хаб по відчуттям був на той момент готовий працювати на цих частотах, а от гідний вихід 1066 рімів-ні.
Потрібно викликати шамана з бубнами.
Але сам хаб по відчуттям був на той момент готовий працювати на цих частотах, а от гідний вихід 1066 рімів-ні.
-
Бумик
Member
Полностью собрал комп на материнке сокет 7 с AGP слотом,проц AMD K6-2 300@400мгц ,память SD RAM PC 100( 256+128 Mb),видео GF2 MX400 64 Mb , звук Nightingate PRO 6,хард 30 Гиг,блок питания АТХ 300 Ватт(кстати,бронза 80 плюс,но пробовал на сокете 939 с 2-х ядерным Атлоном 4600 и видео Радеон 3870 GDDR4,блочек уже не тянет такой конфиг,посему решил поставить на конфиг сокет 7).
Теперь осталась у меня сборка мамка сокет 7 ,проц Пентиум ММХ 166 мгц,память 32 мб и видео PCI 1024 Кб.Буду продавать,если кому интересно,в Л.С.
Продам,за сколько покупал(не сильно дешево.брекет с ЮСБ разьемами,что на фото,не продается,как вариант бонусом могу оставить 8 проводков-переходников,чтоб можно было подключить такой же брекет или гнезда на лиц панели корпуса)
- спойлер
Теперь осталась у меня сборка мамка сокет 7 ,проц Пентиум ММХ 166 мгц,память 32 мб и видео PCI 1024 Кб.Буду продавать,если кому интересно,в Л.С.
Продам,за сколько покупал(не сильно дешево.брекет с ЮСБ разьемами,что на фото,не продается,как вариант бонусом могу оставить 8 проводков-переходников,чтоб можно было подключить такой же брекет или гнезда на лиц панели корпуса)
- спойлер
-
Васильович
Member
Бумик
Codegen корпус, ASUS DVD-RW - аж олдскули звело
Codegen корпус, ASUS DVD-RW - аж олдскули звело