Допоможіть купити житло

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
yupi
Member

Повідомлення

Aleksandr1973: 19.05.2023 19:09никто такой риск на себя не повесит
Оно и понятно, что не возьмет. Для этого есть многоженство фин учреждений, начиная банками и заканчивая ломбардами
phpkiev
Member

Повідомлення

shatun: 18.05.2023 21:35 Зазвичай у селах повний земельний наділ - 12 соток. Якщо це десь біля великого міста - стільки буде коштувати сама земля. :gigi:
За 10к $ можна хіба що десь під Черкасами щось знайти і те з обрізаним наділом у 4-6 соток.
Абсолютно неправильное представление о нынешних ценах. В Белоцерковском районе полно предложений в ценах до 10К баксов. Понятно, что ожидать хату с ремонтов в стиле "хайтек" не приходится, но тем не менее. Мы смотрели пару недель назад относительно в приичном состоянии, со светом, с газом, водой, огородом большим - 7К просили. В соседнем селе аж 3 дома продавалось в эту стоимость. До Киева примерно час езды, маршрутки каждый час ходят.
murzik
Member

Повідомлення

phpkiev: 19.05.2023 19:25маршрутки каждый час ходят.
ви потягнете маршрутку? там гривень 50 в одну сторону. 100 грн на рило. а якщо вас 2-3-4 людини?
SergN
Member

Повідомлення

murzik: 19.05.2023 19:30ви потягнете маршрутку? там гривень 50 в одну сторону. 100 грн на рило. а якщо вас 2-3-4 людини?
Тю, ну ще одна тема на ресурсі з'явиться: "Допоможіть купити Теслу".
Adamantium
Ghost

Повідомлення

murzik
Покупаем жигу на газу и катаем :laugh:
terminahtor
Member

Повідомлення

Рахуйте мене ким хочете, гнилою цинічною скотиною, але я мав опосередковане відношення в такого роду мутках. Так, це саме мутка. Людина така вся ввічлива і обгрунтована рівно до тих пір поки не отримає гроші. Потім щось там пів копійки віддасть, потім буде годувати сніданками а потім зникне з радарів, або скаже що я нічого не знаю і пошол на***. Всі ці нотаріально завірені розписки - до сраки. Я не буду прямо казати що це розвод, але це він є і, так би мовити, промацування ґрунту. І всі ці прикривання дітьми і інвалідністю - один в один як цигани одноногі в метро ходять. Не вірю ні єдиному слову. Вдумайтесь, просити на форумі - дай мільйон. І народ ще щось обговорює.

Відправлено через 42 секунди:
По хорошому тему знести, бо ще хтось клюне.
Volya
Member

Повідомлення

Adamantium
2200 для впо це вже розкіш. Дякую за розгорнуте висловлювання
Aleksandr1973 звісно, вона була написана про всякий випадок, можливо щось пропустив. Але ні, все як і уявляв. Goldenvirus з кішками повеселив, тому вважаю не за зря написав. Висновок один надія тільки на іпотеку. Всім дякую
WSavage
Member

Повідомлення

Пардоньте звісно, але автор вказав що діти вчаться на магіструтурі, то може самий час дітям вже влаштовувати власне життя і відпадає потреба в таких площах, ще й в привʼязувані до дітей?
Volya
Member

Повідомлення

terminahtor
Кожен має свою думку, це ваше право. Але не треба по собі рівняти всіх. Декільком вже повторював, можу ще раз - де я просив гроші? Де я написав дайте мені мільйон? Мова йде про купівлю і оформлення на людина, а далі викуп. Але ж такі бачать тільки, що хочеться. Промацування грунту. :lol:

Відправлено через 2 хвилини 8 секунд:
WSavage
Одна так, друга в восьмому класі. Хто що винен? Да і свої родинні питання вирішимо самі. Чи теж розслідуванням є бажання зайнятися?
Востаннє редагувалось 19.05.2023 19:53 користувачем Volya, всього редагувалось 1 раз.
terminahtor
Member

Повідомлення

Volya
Да-да) у вас взагалі звʼязок з реальністю втрачений, відсутній критичний аналіз ситуації, якщо таке просите. А якщо ще й доросла людина, як ви зазначаєте, то мені вас шкода.

Відправлено через 41 секунду:
WSavage
Це розвод та гра на емоціях. Дивно що ще хворої бабусі з фоткою в вишиванці нема.
KimRomik
Member

Повідомлення

Volya: 19.05.2023 19:52Мова йде про купівлю і оформлення на людина, а далі викуп.
якби ця схема була б робочою, то давно всі б перейшли на неї, а банки збанкрутілись через непопулярність іпотек
але реальність виявляється іншою, тобто іпотеки і драконівські кредити простіше і краще, ніж шукати авантюриста, який готовий дати вам власні кровні з надією що ви повернете?
мабуть тому що людям простіше нормально заробляти і не страждати ах*неєю, аніж шукати складні та громіздкі способи...
це ви хотіли почути?
Востаннє редагувалось 19.05.2023 20:00 користувачем KimRomik, всього редагувалось 1 раз.
Volya
Member

Повідомлення

Да ну не треба. То зайве
terminahtor
Member

Повідомлення

Volya
Жінка й діти знають чим ви на форумах займаєтесь? Чи там одного поля ягоди?
Скільки вам років?
Востаннє редагувалось 19.05.2023 20:05 користувачем terminahtor, всього редагувалось 1 раз.
SilberV
Member

Повідомлення

Мне интересно с практической точки зрения, как это всё должно быть.
Ок, есть человек (меценат), который покупает квартиру. Что дальше? Заключается договор? Договор чего? Аренды, займа? Если займ - под какой процент планируется? Что происходит в случае форс-мажора, типа пожара, прилёта и т.д.? Кто несёт финансовую ответственность за остаток стоимости в этом случае? Какая ответственность заёмщика в случае досрочного разрыва договора?
terminahtor
Member

Повідомлення

SilberV
Це нікого не хвилює)
Grimmjow
Member

Повідомлення

У него по подписи на депозите за то что он сиги не курил полтора ляма грн, расходимся :D
dead_rat
Member

Повідомлення

terminahtor: 19.05.2023 20:06 SilberV
Це нікого не хвилює)
Ну не будь таким токсіком, ми тут такий план мутимо :lol:
Rangocv
Member

Повідомлення

:popcorn: все цікавіше й цікавіше
terminahtor
Member

Повідомлення

dead_rat
Мене дратують такі персонажі.
Volya
Member

Повідомлення

SilberV
Людина купує на себе квартиру за свої гроші чи вона є повноцінним власником цієї нерухомості. Далі угода купівлі продажу, чи викупу, згідно якої будуть сформовані виплати чи кожного місяця, чи квартально. Після повного розрахунку оформлення документів. Прильот так, все це можливо, власник оформлює через є відновлення. Іншого поки немає. Що саме кримінального? Зараз пінкертони підтягнуться і все розтлумачать :laugh:
Закрито