Допоможіть купити житло

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Volya
Member

Повідомлення

Якщо мова йде про той папірець, який підписується, то чесно кажучи не знаю, що сказати. І що може змінити цей папірець, якщо там прописано рік, а далі не подовжують?
nochnik89
Member

Повідомлення

договор аренды называется

Отправлено спустя 38 секунд:
Volya: 19.05.2023 15:33І що може змінити цей папірець, якщо там прописано рік, а далі не подовжують?
ну так и подписан на год . попросите 2 или более , ищите такого себе арендодателя
Volya
Member

Повідомлення

nochnik89
Він десь реєструється, ви офіційно сплачуєте податки? Ви прописуєте весь термін чи як і всі один рік?

Відправлено через 50 секунд:
nochnik89: 19.05.2023 15:35 договор аренды называется

Отправлено спустя 38 секунд:
Volya: 19.05.2023 15:33І що може змінити цей папірець, якщо там прописано рік, а далі не подовжують?
ну так и подписан на год . попросите 2 или более , ищите такого себе арендодателя
не підписують. Ціну змінюють коли захочуть, за які терміни ви кажете?
nochnik89
Member

Повідомлення

Volya
У меня от посуточно и по пол года люди живут. Податки - это вообще до лампочки, это проблемы уже арендодателя и к делу не относится.
Все через печати риелтора.

Отправлено спустя 6 минут 45 секунд:
Volya: 19.05.2023 15:36не підписують. Ціну змінюють коли захочуть, за які терміни ви кажете?
кто не подписывает договор - то я бы к таким и не макался даже. Найдите долгосрочного арендодателя, найдите риелтора - он возьмет немного за договор , подпишите вдвоем - арендодатель и арендатор.
Доход арендодателя - это вообще другое. Он вообще может как физ.лицо в конце года указывать как доход и такой доход к делу никак не относится. Вы же не для фирмы своей снимаете жилье или для бизнеса какого-то .
Вы все эти годы снимали аренду без договора чтоли ? ну так и понятны эти переезды. Так Киев - это вообще риелторский город еще похлеще Одессы :)
Volya
Member

Повідомлення

nochnik89
Да підписували ми папірці. Добре по іншому - куди мені з ним піти? В ньому прописаний рік, жоден на більший термін не підписує. То що вам може бути зрозуміло? А ріелтор через 5хв після підпису трубку не бере, вже немає про що говорити... Якщо ви інший, як людина, то мабуть справа в цьому, не більше
Graveworm
Member

Повідомлення

murzik: 19.05.2023 09:52вартість корму бачили? :gigi:
+ вакцинація, внепланові проблеми, іграшки, ліки тощо

Ніфіга собі
Мої їдять пшеничну кашу з мойвою :gigi:
Більш ніяких розходів
dead_rat
Member

Повідомлення

Graveworm: 19.05.2023 16:23
murzik: 19.05.2023 09:52вартість корму бачили? :gigi:
+ вакцинація, внепланові проблеми, іграшки, ліки тощо

Ніфіга собі
Мої їдять пшеничну кашу з мойвою :gigi:
Більш ніяких розходів
:up:
Якщо кіт не хоче їсти кашу з рибою, то буде їсти кашу без риби.
nochnik89
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.05.2023 16:30 Якщо кіт не хоче їсти кашу з рибою, то буде їсти кашу без риби.
:lol: :beer:
KimRomik
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.05.2023 16:30Якщо кіт не хоче їсти кашу з рибою, то буде їсти кашу без риби.
пожалій хоч кота :laugh:
бо організм котячих еволюційно звик, як правило, до м"ясної їжі, а також вони вважають, що вони... боги! типу не царське їх діло їсти тільки злакові... :lol:
murzik
Member

Повідомлення

Graveworm: 19.05.2023 16:23Ніфіга собі
Мої їдять пшеничну кашу з мойвою
Більш ніяких розходів

у мене навіть вуличні коти такого їсти не будуть. хоча місцевий дід кормить супчиками :D
спойлер
Зображення :lol:

Востаннє редагувалось 19.05.2023 16:39 користувачем murzik, всього редагувалось 1 раз.
dead_rat
Member

Повідомлення

KimRomik: 19.05.2023 16:35
dead_rat: 19.05.2023 16:30Якщо кіт не хоче їсти кашу з рибою, то буде їсти кашу без риби.
пожалій хоч кота :laugh:
бо організм котячих еволюційно звик, як правило, до м"ясної їжі, а також вони вважають, що вони... боги! типу не царське їх діло їсти тільки злакові... :lol:
Якщо він бог, то хай живе моїми молитвами B-)
А як попуститься - є каша, а якщо не випендрюватися, то навіть з рибою
Graveworm
Member

Повідомлення

dead_rat
Факт
Я коли сам з ними на хазяйстві був - то манав ту смердючу рибу варити
На перший день не їли
На другий день вже надгризено було
На третій миски вилизані :gigi:

Щоб ближче до теми було: ми в 2013 в передмісті Дніпра за 17к трикімнатну квадратів на 57 взяли. Як раз перед революцією та падінням цін на житло :-/ плюс з купою боргів, як виявилось, та й в ремонт з роловину цієї суми вкинули
Але все ж
Зараз таку ж в нашому будинку тищщ за 9-10 можна взяти

Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
KimRomik
Та пішли вони нафік
Років 10 вже так живуть, нічо, не подохли ще
Grimmjow
Member

Повідомлення

Автор походу жестко чето кидает за губу, или соляной… других объяснений не наити. :laugh:
Volya
Member

Повідомлення

Grimmjow: 19.05.2023 16:45 Автор походу жестко чето кидает за губу, или соляной… других объяснений не наити. :laugh:
Ти диви викупив... Молодець :super:
Васильович
Member

Повідомлення

Graveworm: 19.05.2023 16:23Мої їдять пшеничну кашу з мойвою
А мої самі полюють :gigi:
Ще й діляться потім - то половину (sic!) миші на поріг принесуть, то пташку якусь :horror:
Hells Angels
Member

Повідомлення

Graveworm: 19.05.2023 16:40Та пішли вони нафік
відкрий вікно, поклади кусок хліба, нехай голуба скуштують .. тільки потім пір'я позбирати потрібно :(
Grimmjow
Member

Повідомлення

Volya: 19.05.2023 16:59
Grimmjow: 19.05.2023 16:45 Автор походу жестко чето кидает за губу, или соляной… других объяснений не наити. :laugh:
Ти диви викупив... Молодець :super:
Просто история за житло слишком тупая. Думаю если б ты создал тред в стиле « сыну для учебы нужна ртх4090» желающих помочь нашлось бы по более, все таки это профильный форум.

А по теме: в всу сеичас высокие зп, пильгы, бесплатное обучение детей в вузах, ипотека, все то чего тебе так жизненно сеичас не хватает :D

Відправлено через 7 хвилин 29 секунд:
Кст, с вашими запросами под бюджет сеичас много жилья в донецкой области, там и критические важные обьекты с высокой зп, и люди требуются. Сам на таком работаю тк хочу житло и будующее детям :lol: но я походу просто тупой, не то что вы)
Volya
Member

Повідомлення

Grimmjow
В цьому розділі триндять про що завгодно. Де я запитав про високі ЗП, за безкоштовне навчання чи іпотеку? Трохи не туди, тому такі поради дійсно виглядають тупувато. На цьому майданчику такі ж порадники як і ти, даже тему про купівлю чи продаж відеокарти переводять до лайна. Гарного вечора :gigi:
Adamantium
Ghost

Повідомлення

Интересная тема, такая тут впервые, походу.
С одной стороны, аФтора можно понять, если все, что написано выше - верно. (но это в идеальных условиях)
С другой - не возможно, так как после 24.02.2022 вся жизнь в стране перевернулась с ног наголову, а потом еще на 360...

Если раньше люди там старались как-то где-то обжиться, детей в 1 школу, в идеале, водить, друзей/знакомых в определенном месте заводить и пытаться/стараться вести дела там, где выгодно/удобно.

То сейчас, как бы не то, что "немного не то время и не то место", а нехилая такая часть жителей нашей страны превратилась в тех самых беженцев, жертв войны, до которым дела нет не то, что гос-ву(подачки в виде 2200 не считаются в принципе... :mad: ), а уж тем более тем, у кого что-то было, а то и больше.

И это только если говорить о ВПО. А сколько людей потеряли работу (многие так-то повторно, это не просто шок, это pzdc...), бизнесы, активы, друзей/родственников (тут без комментариев...)...

Суммируя все вот это вот - в таком вопросе, вряд ли вообще найдется тот, кто даст такие деньги для таких целей в нашей стране на такое время под минимально выгодный процент, какие бы гарантии там ни были.

З.Ы. Сам жил в свое время с предками на сьемных 10+ лет, потом от "бабушек" квартира "получилась", на данный момент с женой на съемной 5-й год живем.
И вопрос даже не в детях, были бы они - то просто искали бы не 1-х 2-х, а может, даже, дом, хоть в черте города, хоть за чертой. Варианты есть всегда.
Все эти попытки "привязаться" где-то к чему-то ничем хорошим не заканчиваются, война как раз кстати это все показала...

В противном случае, если уж совсем никак и никуда, то довольствуйтесь тем, что есть, с неба в голубом вертолете волшебник просто так не прилетит...(с). А особенно сегодня.
Дальше только хуже (с) :(
Aleksandr1973
Member

Повідомлення

Смотрю за темой . Но увы никто такой риск на себя не повесит .
Закрито