Останні статті і огляди
Новини
«Жирные» предложения интернет магазинов
-
nik5805
Member
Иногда в интернет магазинах бывают низкие цены на некоторые товары.
Предлагаю в этой теме делиться ссылками на "жирные" предложения площадок (наши и забугорные), не имеющих отдельной темы (список ниже).
Так как цены в магазинах ежедневно могут меняться, дублируйте цену в сообщении. Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину
Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира
Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
ПРЕЖДЕ ЧЕМ РАЗМЕСТИТЬ ССЫЛКУ НА "интересное предложение" - проверьте по хотлайну актуальное положение дел, ибо перепост сюда спам-рассылок розетки и Ко - воздержитесь от подобного
Предлагаю в этой теме делиться ссылками на "жирные" предложения площадок (наши и забугорные), не имеющих отдельной темы (список ниже).
Так как цены в магазинах ежедневно могут меняться, дублируйте цену в сообщении. Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину
Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира
Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
ПРЕЖДЕ ЧЕМ РАЗМЕСТИТЬ ССЫЛКУ НА "интересное предложение" - проверьте по хотлайну актуальное положение дел, ибо перепост сюда спам-рассылок розетки и Ко - воздержитесь от подобного
Востаннє редагувалось 14.07.2017 08:08 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
-
maxn
Member
Cirax
https://www.newegg.com/p/1HU-024C-00056 ... MNPJUA2891
В этом есть.
Но отгрузка через месяц, и 210$
https://www.newegg.com/p/1HU-024C-00056 ... MNPJUA2891
В этом есть.
Но отгрузка через месяц, и 210$
-
Telcontar
Member
На hotline з'явилися 4080 за 46к та 4090 за 65к, це вони почали дешевшати чи якась разова акція?
-
AmigoPhoenix
Member
Telcontar
По ходу заводські рефаби
По ходу заводські рефаби
-
2chemp
Member
рефабы, в Телемарт еще на той неделе их было достаточно, присылали рекламуTelcontar: ↑ 15.05.2023 18:36 На hotline з'явилися 4080 за 46к та 4090 за 65к, це вони почали дешевшати чи якась разова акція?
-
TombRaider
Member
Для начала скинули бы скрин где по 46к , от 53к старт 4080Telcontar: ↑ 15.05.2023 18:36 На hotline з'явилися 4080 за 46к та 4090 за 65к, це вони почали дешевшати чи якась разова акція?
-
Ortyomko
Member
https://telemart.ua/products/msi-geforc ... certified/TombRaider: ↑ 15.05.2023 22:24Для начала скинули бы скрин где по 46к , от 53к старт 4080Telcontar: ↑ 15.05.2023 18:36 На hotline з'явилися 4080 за 46к та 4090 за 65к, це вони почали дешевшати чи якась разова акція?
-
maxn
Member
Factory Recertified
надо брать
надо брать
-
TombRaider
Member
И? Пусть скинет на хотлайне, он же там видел, а не в телемарте
-
Nuclear World
Member
+ 6 мес гарантии за 8999..., не дурно... Проще и дешевле норм карту 4080 с полноценной гарантией взять.
-
Ortyomko
Member
на пару сообщений выше об этом и говорилось
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
на самом деле не понимаю в чём проблема с заводскими рефарбами. Это же не Вася ребол сделал. Но то такое, тут просто ссылку попросили, я скинул в ответ, не как жирное предложение.Nuclear World: ↑ 15.05.2023 22:39 + 6 мес гарантии за 8999..., не дурно... Проще и дешевле норм карту 4080 с полноценной гарантией взять.
Отправлено спустя 57 секунд:
я только по 48к видел https://hotline.ua/ua/computer-videokar ... 0810b-10p/
-
aaleksandrenko
Member
Я не розумію в чому проблема давати на такі карти нормальну гарантію. Якщо не Вася зробив їїOrtyomko: ↑ 15.05.2023 22:43на пару сообщений выше об этом и говорилось
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:на самом деле не понимаю в чём проблема с заводскими рефарбами. Это же не Вася ребол сделал. Но то такое, тут просто ссылку попросили, я скинул в ответ, не как жирное предложение.Nuclear World: ↑ 15.05.2023 22:39 + 6 мес гарантии за 8999..., не дурно... Проще и дешевле норм карту 4080 с полноценной гарантией взять.
-
Telcontar
Member
TombRaider
На 4080 була така ціна для MSI Gaming X у Лакілінк та ще одній шаразі. Через кілька годин вже стала 50+
На 4080 була така ціна для MSI Gaming X у Лакілінк та ще одній шаразі. Через кілька годин вже стала 50+
-
Paradox1306
Member
4090 за 60к, магазин нз
-
ackstarvinta
Member
хто би не зробив той ремонт, хоч найбільший спеціаліст в молочному шляху, це всеодно була проблемна карта і фізично перенесли чіп в нову карту (в кращому випадку, в гіршому на старій елементній базі зробили ребол). 1 раз вмерла, не переживайте, вмре і другий, це питання часу. Навпаки класно продавати рефаби, бо вони дешевші, відповідно халявщики купують і по кінцю гарантійного терміну воно втикне і вони прийдуть за новою порцією "відбірної" відеокарти. Помоєму це win-win стратегія для всіхaaleksandrenko: ↑ 15.05.2023 22:45Я не розумію в чому проблема давати на такі карти нормальну гарантію. Якщо не Вася зробив їїOrtyomko: ↑ 15.05.2023 22:43
на пару сообщений выше об этом и говорилось
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
на самом деле не понимаю в чём проблема с заводскими рефарбами. Это же не Вася ребол сделал. Но то такое, тут просто ссылку попросили, я скинул в ответ, не как жирное предложение.
Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
це так само як відкрити бмв сервіс і паралельно їх продавати на вторинному ринку. Просто вічний бізнес, продав відерко і отримав прив'язаного клієнта до кінця житя)
-
Ortyomko
Member
У мене заводський рефарб 6900ХТ, вже рік - все працює, все ок, до цього ще щось було, 1,5 роки працювало. Нічого не гикнулось. Зламатись може і нова карта, різні бувають причини. І добре якщо куплена в Україні і є гарантія (хоча тож не завжди панацея), а якщо привозна, то проблеми ті самі, що і з рефарбом, тільки на нього хоч 3 місяці гарантії є, а на забугорну зовсім нічого немає.ackstarvinta: ↑ 16.05.2023 13:06
хто би не зробив той ремонт, хоч найбільший спеціаліст в молочному шляху, це всеодно була проблемна карта і фізично перенесли чіп в нову карту (в кращому випадку, в гіршому на старій елементній базі зробили ребол). 1 раз вмерла, не переживайте, вмре і другий, це питання часу. Навпаки класно продавати рефаби, бо вони дешевші, відповідно халявщики купують і по кінцю гарантійного терміну воно втикне і вони прийдуть за новою порцією "відбірної" відеокарти. Помоєму це win-win стратегія для всіх
Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:
а чом би й ні, купити БВ машину/відуху на 30-40% дешевше нової і не БВ на ОЛХ незрозуміло з якими проблемами, а від виробника, який її обслужив.ackstarvinta: ↑ 16.05.2023 13:06
це так само як відкрити бмв сервіс і паралельно їх продавати на вторинному ринку. Просто вічний бізнес, продав відерко і отримав прив'язаного клієнта до кінця житя)
-
ackstarvinta
Member
бо не в тій країні живемо) не буває чудес) є умовна машина в салоні 2023 року нова. На 30-40% дешевша це вже зовсім інший клас машини буде. Якщо подивитись по ринку, то це буде щось 5 річної давнини як мінімум. А то й старіше, з невідомою історією експлуатації. З відеокартами ситуація +- та сама. Чудес не буває.Ortyomko: ↑ 16.05.2023 15:12У мене заводський рефарб 6900ХТ, вже рік - все працює, все ок, до цього ще щось було, 1,5 роки працювало. Нічого не гикнулось. Зламатись може і нова карта, різні бувають причини. І добре якщо куплена в Україні і є гарантія (хоча тож не завжди панацея), а якщо привозна, то проблеми ті самі, що і з рефарбом, тільки на нього хоч 3 місяці гарантії є, а на забугорну зовсім нічого немає.ackstarvinta: ↑ 16.05.2023 13:06
хто би не зробив той ремонт, хоч найбільший спеціаліст в молочному шляху, це всеодно була проблемна карта і фізично перенесли чіп в нову карту (в кращому випадку, в гіршому на старій елементній базі зробили ребол). 1 раз вмерла, не переживайте, вмре і другий, це питання часу. Навпаки класно продавати рефаби, бо вони дешевші, відповідно халявщики купують і по кінцю гарантійного терміну воно втикне і вони прийдуть за новою порцією "відбірної" відеокарти. Помоєму це win-win стратегія для всіх
Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:а чом би й ні, купити БВ машину/відуху на 30-40% дешевше нової і не БВ на ОЛХ незрозуміло з якими проблемами, а від виробника, який її обслужив.ackstarvinta: ↑ 16.05.2023 13:06
Я сам любитель купити рефаби, але якщо це якась дрібниця. Там нехай робот-пилосмок. Чи мікрофон, чи там мишка може. Але відяшку щось страшнувато
-
Maddy1988
Member
Всім гарного суботнього вечора!
Побачив на хотлайн Intel Core і5 12600К новий, боксовий зі знижкою смачною, можливо, комусь ще актуально : https://www.eplus.kiev.ua/complektyushi ... 2600k.html
9к
Доречі, я в цьому магазині купую собі та друзям залізо вже років 20
Побачив на хотлайн Intel Core і5 12600К новий, боксовий зі знижкою смачною, можливо, комусь ще актуально : https://www.eplus.kiev.ua/complektyushi ... 2600k.html
9к
Доречі, я в цьому магазині купую собі та друзям залізо вже років 20
-
yupi
Member
я их по 9 продаю уже месяц
-
Alexiy
Member
Ни в чем, кроме гарантии 3 мес. Была бы полноценная гарантия хотя бы 2 года (лучше 3) - я бы взял.Ortyomko: ↑ 15.05.2023 22:44 на самом деле не понимаю в чём проблема с заводскими рефарбами.
-
j3s0n
Member
yupi
вони просто на амазоні по 220 баксів були, всі хто хотів вже купили.
З приводу рефарбів, я якось купив у телемарті таку відяху, потім 3 місяці у сервісному центрі каталось залізо, потім вибачення і повернення коштів.
Краще за нове доплатити.
вони просто на амазоні по 220 баксів були, всі хто хотів вже купили.
З приводу рефарбів, я якось купив у телемарті таку відяху, потім 3 місяці у сервісному центрі каталось залізо, потім вибачення і повернення коштів.
Краще за нове доплатити.