Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 11.05.2023 18:45не легше скинути вагу їздуна?
це не так весело :gigi:
dead_rat
Member

Повідомлення

murzik: 11.05.2023 18:45 dead_rat
не легше скинути вагу їздуна? :lol:
Що може бути легше ніж зняти одну деталь і поставити іншу?
А от худнути важко, я зараз 75-76 кіло і не те щоб було багато жиру, можливо якщо сильно постаратися міг би до 74 дожати.
спойлер
Зображення

Відправлено через 43 секунди:
Hotspur: 11.05.2023 19:21
murzik: 11.05.2023 18:45не легше скинути вагу їздуна?
це не так весело :gigi:
:beer:
Hotspur
Member

Повідомлення

Я от новий насос на Алі купив :gigi: скину грам 110 десь :gigi:
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 11.05.2023 19:51 Я от новий насос на Алі купив :gigi: скину грам 110 десь :gigi:
Катаю без насосу, gp5000 поки не пробивалася
Зображення
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 11.05.2023 19:55Катаю без насосу
опасний ти тіп :gigi:
murzik
Member

Повідомлення

:mad: їхав на вело, алабай з подвір'я вибив металопрофіль і вибіг до мене на дорогу. водій прикрив, дякую. думаю там балончик допоміг би лише мені :lol:
а взагалі, дуже багато собак безпритульних, штук 10 на 21 км маршрут. і кожна хоче до*батися. ще й по місцю проживання якась шавка забігає періодично кота мого ганяє .. курва. чим їх травлять? який препарат щоб по тихому?

хочу з аліка замовити шокер-відлякувач. від дрібязку допомогає. від алабая - наврядчи, але це перший такий випадок за життя
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 11.05.2023 20:57їхав на вело, алабай з подвір'я вибив металопрофіль і вибіг до мене на дорогу. водій прикрив, дякую. думаю там балончик допоміг би лише мені
мда. так можна і не доїхати додому
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
там завжди тусуються мілкі собаки, на вело-мото навіть за авто бігають. за метрів 100 мала шавка до*балася, а потім це "одоробло" вилізло. я зупинився, закрився вело, дістав балон, погляди зустрілися. ну геть поруч, не знаю, 2-3 метри. через секунд 10 водій підїхав і шавка відійшла назад, між шавкою і мною - водій, потім хазяїн вийшов і забрав собаку. а у мене "маршрут перестроен" :lol:

колись тут писав що зустрічав алабая, який біг за авто власника. мене проігнорив.
3-14
Member

Повідомлення

Hotspur: 05.05.2023 16:48ок дякую. тоді шо там по покришкам ? Покришка Maxxis Receptor EXO Tubeless Ready 700x40C (40-622) Folding 120TPI покатить ?
https://www.bicyclerollingresistance.co ... el-reviews залітай і шукай по потрібним параметрам
murzik
Member

Повідомлення

хтось юзає відлякувач собак? 4 уе ультразвук ... чи дієва штука чи краще шокера
Hotspur
Member

Повідомлення

3-14: 11.05.2023 23:05https://www.bicyclerollingresistance.co ... el-reviews залітай і шукай по потрібним параметрам
немає їх там
maxn
Member

Повідомлення

murzik: 11.05.2023 20:57 який препарат щоб по тихому?
изониазид + антирвотное чтобы не выблевала.
Но по тихому не получится, сдыхает в конвульсиях
Ramon
Member

Повідомлення

Сумно, що деяким власникам собак пофіг на виховання своїх тварин - мол "хай самі себе виховують" (прям як деякі батьки не виховують своїх дітей) - недавно довелось з ноги тулити двічі не дуже крупну псяку, але якби не я - то вона б вчепилась в штани/ногу. Причому бігти почала в парку, від десятка людей (де очевидно були і власники)...

Відправлено через 7 хвилин 22 секунди:
У мене таке питання - чотири роки тому придбав свій вєл (б.в), і донедавна ЖОДНОГО разу не пробивав колесо (хоча бувало за день наїжджав і 30км).

Але сталось непоправне - і проїхався на підспущеному, тепер пропускає в декількох місцях :(

Резина ця Schwalbe Country Cruiser. Дуже цікавий протектор - посередині наче лиса, але то не так)
Зображення

Хотів знайти нову аналогічну (щоб не думати про проколи) - а щось не знаходиться :(

Хтось юзав аналогічні?
murzik
Member

Повідомлення

Ramon
НЕ велосипедисти не зрозуміють велосипедистів, коли навіть сама мала шавка дістає

щоу них за "боялчка"? так, є собааки, які кидаються на авто,на мото, скутери - там ладно, шум, може через це. а велосипеди то за що? тихі, безобідні :gigi:

сьогодні зграю на полі зустрів. су чка і 5 шавок
dead_rat
Member

Повідомлення

Ramon
Я не розумію в чому проблема. Покришку залишити стару, просто поміняти камеру.

Сьогодні поставив рекорд по клаймбу. Є острів, десь 6.8 км довжиною з «піком» посередині, підйом-спуск близько 2%, іноді 3%. Сьогодні вдалося дати 36.7 км/г на цьому сегменті B-)
Ramon
Member

Повідомлення

murzik
Думаю деяких собак трігерять колові рухи ногами у велосипедистів, тому вони й харяться)

dead_rat
:shuffle: рілі? Я щось подумав що вона безкамерна :lamer:

Відправлено через 16 хвилин 50 секунд:
Так виглядає протектор)

Зображення
dead_rat
Member

Повідомлення

Ramon
Навіть якщо безкамерна, можна поставити камеру і якщо боішся проколів, налити в камеру герметику.
Ramon
Member

Повідомлення

dead_rat
Дякую за підказки :up:

Та я не те що їх боюсь, я скажімо так, відвик від них за 4 роки володіння цим вєлом і відповідно відсутністю проколів в принципі :gigi:
murzik
Member

Повідомлення

Ramon
доречі, відбиватися ногами - погана ідея. може вхопити за ногу.
Ramon
Member

Повідомлення

murzik
Я бив акуратно, розраховував щоб цього не трапилось)
Відповісти