ВіримоFeaker: ↑ 09.05.2023 20:19 Я купував ... Усе прийшло за два тижні. Товар новий, ніяких недоліків. Продавець адекватний, завжди відповідав,....Рекомендую.
Невже ти думаєшь тобі це допоможе)))??
ВіримоFeaker: ↑ 09.05.2023 20:19 Я купував ... Усе прийшло за два тижні. Товар новий, ніяких недоліків. Продавець адекватний, завжди відповідав,....Рекомендую.
Engineer_1988: ↑ 09.05.2023 20:27Віримо
ось це проблема, а сумнівні продавці ніколи не закінчатьсяwow_w: ↑ 09.05.2023 20:44Насправді купуєш ти якусь каку
на аліку буває що толкові магазини закриваються, хоча мають купу продажів та хороші відгуки.wow_w: ↑ 09.05.2023 20:44на аліку є теж цікаві магазини
Всякое бывает, но тут 100% скам. Хотя я на олх находил поставщиков которые грузили на 50-70к уе в месяц. Доверяй, но проверяй.
Відмінно (44 оцінки)
Код: Виділити все
Пропонуємо постійний прибуток на взаємовигідних умовах.
Займаємось постачанням електроніки,побутової техніки з Европи в Україну.
Пропонуємо відсоток від придбаних товарів.
Долю в бізнесі не продаємо.
Можливо заключити смарт договір.
Маємо сайт,маємо багато постійних клієнтів.
Працюємо дуже плідно. :lol:
Можемо обговорювати сумми інвестицій.
Терміни розміщення інвестицій від 1 місяця і більше.
Або довгостроково з виплатою відсотків кожного місяця.
Відсоток також обговорюється.
Писати хто зацікавлений.
4 олх доставки і 44 оцінки, оце я розуміюDark Knight: ↑ 19.11.2023 01:27Відмінно (44 оцінки)
меня терзают смутные сомнения (с)
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prop ... er_profile
ОписКод: Виділити все
Пропонуємо постійний прибуток на взаємовигідних умовах. Займаємось постачанням електроніки,побутової техніки з Европи в Україну. Пропонуємо відсоток від придбаних товарів. Долю в бізнесі не продаємо. Можливо заключити смарт договір. Маємо сайт,маємо багато постійних клієнтів. Працюємо дуже плідно. :lol: Можемо обговорювати сумми інвестицій. Терміни розміщення інвестицій від 1 місяця і більше. Або довгостроково з виплатою відсотків кожного місяця. Відсоток також обговорюється. Писати хто зацікавлений.
Доставок не растёт, зато отзывов уже 527mindfields: ↑ 19.11.2023 01:404 олх доставки і 44 оцінки