Останні статті і огляди
Новини
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
-
tablestikus
Member
Доїхала 4070 зі штатів, час оновити фото системника. Погано що 12пін роз'єм не дозволя зробити ідеальний перфекціонізм з кабель менеджментом.
-
Melofon
Member
tablestikus
Больше одного фото под спойлер!
Отправлено спустя 1 минуту 50 секунд:
Больше одного фото под спойлер!
Отправлено спустя 1 минуту 50 секунд:
Поему же, надо только нормальный переходник в оплётке купить или кабель, если что кабель (12VHPWR) для сисоников на олх и на пром.юа видел продавали.tablestikus: ↑ 06.05.2023 08:54Погано що 12пін роз'єм не дозволя зробити ідеальний перфекціонізм з кабель менеджментом.
-
tablestikus
Member
Я трохи подивився на них, поки що не вирішив який краще подобається.Melofon: ↑ 06.05.2023 09:33Поему же, надо только нормальный переходник в оплётке купить или кабель, если что кабель (12VHPWR) для сисоников на олх и на пром.юа видел продавали.tablestikus: ↑ 06.05.2023 08:54Погано що 12пін роз'єм не дозволя зробити ідеальний перфекціонізм з кабель менеджментом.
-
Melofon
Member
tablestikus
Ну если кабель от сисоника то там особого выбора и нет
Есть только чёрный и белый
https://limited.in.ua/ua/p1737256955-se ... cable.html
Ну если кабель от сисоника то там особого выбора и нет
Есть только чёрный и белый
https://limited.in.ua/ua/p1737256955-se ... cable.html
-
DuckRider
Member
Осталось карту перекинуть с основного пк и а12 на первую секцию купить
- спойлер
-
daesz
Member
Цікаво, чи хтось тут пробував ось такі "перехідники" і наскільки вони якісні?
https://www.aliexpress.com/item/1005001842212645.html
https://www.aliexpress.com/item/1005004685375726.html
https://www.aliexpress.com/item/1005001842212645.html
https://www.aliexpress.com/item/1005004685375726.html
-
terminahtor
Member
daesz
Я б не ризикував:)
Я б не ризикував:)
-
EvgeniyK86
Member
Я би перший вентилятор зверху вимкнув і подивився що зміниться з температурами. Здається він просто затягує холодне повітря від передніх вентиляторів і викидає назовні, не даючи повітрю пройти далі.tablestikus: ↑ 06.05.2023 08:54 Доїхала 4070 зі штатів, час оновити фото системника. Погано що 12пін роз'єм не дозволя зробити ідеальний перфекціонізм з кабель менеджментом.
-
Melofon
Member
daesz
Нормальные переходники, я похожим пользуюсь для мат. платы только без подсветки:
Нормальные переходники, я похожим пользуюсь для мат. платы только без подсветки:
- спойлер
С чего вдруг? там толстенные шины-проводники.
-
daesz
Member
По відгуках на самому алі, начебто, проблеми тільки з продавцями, самі перехідники норм. З іншої сторони - довіряти коментарям на алі не дуже охота, тому питаю тутMelofon: ↑ 07.05.2023 18:52 daesz
З відеомапою ще можна була як-небудь обійтись, а от 24пін майже до самого кінця в обплетенні + гумовий рукав на кінці, що дуже сильно заважає
edt. можна лінк, де ви купували ваше, якщо такий є?
-
aaleksandrenko
Member
Таким пів року користуюсь https://www.aliexpress.com/item/1005004300732276.htmldaesz: ↑ 07.05.2023 19:15По відгуках на самому алі, начебто, проблеми тільки з продавцями, самі перехідники норм. З іншої сторони - довіряти коментарям на алі не дуже охота, тому питаю тутMelofon: ↑ 07.05.2023 18:52 daesz
З відеомапою ще можна була як-небудь обійтись, а от 24пін майже до самого кінця в обплетенні + гумовий рукав на кінці, що дуже сильно заважає
Там же на юсб 2.0 та 3.0 брав заодно
нормально все
Востаннє редагувалось 07.05.2023 19:25 користувачем aaleksandrenko, всього редагувалось 1 раз.
-
Melofon
Member
daesz
Можете заказывать если надо для удобства, я себе тоже на мать поставил бо шнур сильно уж приходилось загибать бо отверстие сильно близко, да и эстетичней намного, более полугода стоит без проблем, я свой покупал тут на форуме.
Можете заказывать если надо для удобства, я себе тоже на мать поставил бо шнур сильно уж приходилось загибать бо отверстие сильно близко, да и эстетичней намного, более полугода стоит без проблем, я свой покупал тут на форуме.
-
daesz
Member
Так і зроблю. Пробував шукати на алі ще й 8пін-іпс12в перехідник, але такі, здається, не виробляють. Хоча на 8пін-іпс12в шлейф трошки м'якший; хотів суто з естетичних "роздумів"Melofon: ↑ 07.05.2023 19:22 daesz
Можете заказывать если надо для удобства, я себе тоже на мать поставил бо шнур сильно уж приходилось загибать бо отверстие сильно близко, да и эстетичней намного, более полугода стоит без проблем.
Дякaaleksandrenko: ↑ 07.05.2023 19:20 Таким пів року користуюсь https://www.aliexpress.com/item/1005004300732276.html
Там же на юсб 2.0 та 3.0 брав заодно
нормально все
-
terminahtor
Member
Ну в мене ще давно був досвід з такого роду перехідниками, тільки в мене був АТХ подовжувач, так я після того, як його вставив, потім не зміг витягнути, витягнув прямо з розʼємом від МП, залишись торчати самі контакти на МП, тому з тих пір скептично до них відношусь.Melofon: ↑ 07.05.2023 18:52 daesz
Нормальные переходники, я похожим пользуюсь для мат. платы только без подсветки:Отправлено спустя 57 секунд:
- спойлер
С чего вдруг? там толстенные шины-проводники.
-
aaleksandrenko
Member
Він туго виймається, правда. Я нижню/верхню частину якби розшатую тоді поступово знімається. А не тягну посередині. Знімав декілька разів вже.
-
terminahtor
Member
aaleksandrenko
Його заклинило, там та щіпка не нажималась, щоб витягнути, якщо ви зрозуміли про що, тобто був постій зацеп.
Його заклинило, там та щіпка не нажималась, щоб витягнути, якщо ви зрозуміли про що, тобто був постій зацеп.
-
daesz
Member
Думаю, продати його разом з МП (якщо питання стоїть при зміні МП) було б доцільніше накинувши 100-150 грн (~3-4$), й взяти під нову МП новий перехідникterminahtor: ↑ 07.05.2023 19:56 aaleksandrenko
-
Sashkotem
Member
DuckRider
нашо 12, якщо нормально а15 стає ?
нашо 12, якщо нормально а15 стає ?
-
DuckRider
Member
Це ж d14, а не 15, а15 там буде дивно выглядати, а а12 сам по собі досить гарний і потужний вентилятор
Ну і хотілось би, так скажемо, пощупати його, бо ф12 в мене є, п14 в ноктуа цій стоїть, п14с в мене зпереду, а ззаду а12
-
tablestikus
Member
Тоді буде трохи гірше по температурам, бо він затягує холодне від передніх і продува ним радіатор водянки.EvgeniyK86: ↑ 07.05.2023 18:12Я би перший вентилятор зверху вимкнув і подивився що зміниться з температурами. Здається він просто затягує холодне повітря від передніх вентиляторів і викидає назовні, не даючи повітрю пройти далі.tablestikus: ↑ 06.05.2023 08:54 Доїхала 4070 зі штатів, час оновити фото системника. Погано що 12пін роз'єм не дозволя зробити ідеальний перфекціонізм з кабель менеджментом.