Останні статті і огляди
Новини
Львів !
-
viperest1
Member
Привіт!Дякую,що відгукнулися .Мені потрібно вчити все від самого-асамого початку .Ваших нервів і терпіння стане ?Всім вітання!
-
CooLeR*OK
Member
Ну...почитати пару мануалів, де основні поняття, це раз)
-
pharmaceut
Junior
послухай мене друже - все що ти можеш робити з залізом за допомогою софту тобто біосів там та додаткових програм навряд чи призведе до його смерті(я так ще нічого не спалив з 99року),тому прочитай купу інфи по тегам "розгон процесороввідеокарт розгін і7 і т.д" і не компостуй нікому тут ноги якщо вже спробуеш та будуть проблеми - пиши сюди.
-
viperest1
Member
Без питань все зрозумів-буду читати вчитися.Питання будуть 100%,але добре,що є група підтримки і в кого запитати
-
viperest1
Member
Друг "олень"начитався всілякої фігні в неті про розгін,діагноз- спалив Sempron 3400+
-
Davids
Member
я на розiгнаному атлонi x2 без кулера 20 хвилин бiгав сталкер)) потiм задимiвся i вирубився, але проц живий))
-
viperest1
Member
Він сам не знає що робив. каже що піпець процу.
-
axotnik
Member
Ні в кого немає на продаж кріплень для кулера 120ки під радіатор?
-
axotnik
Member
Зі Львова часом ніхто не має старих відяшок нвідіа ,що слай підтримують? бажано щоб 2 було
мені лише на 1 годинку-попробувати на m4a79t-deluxe sli включити патчем,а то вже добився,що в всьому софті пише що в мене рампага 2 і підтримує слай і хочу останній тест перед тим як брати другу 460ку)
Допоможіть хто може,з мене
мені лише на 1 годинку-попробувати на m4a79t-deluxe sli включити патчем,а то вже добився,що в всьому софті пише що в мене рампага 2 і підтримує слай і хочу останній тест перед тим як брати другу 460ку)
Допоможіть хто може,з мене
-
JeyLo
Junior
+1 Сихів
-
viperest1
Member
Ми разом,але чомусь не так вже нас і багато
-
Davids
Member