Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
олег Л
Junior

7mindfields: 01.05.2023 12:33
Pavvert: 01.05.2023 12:13 Подскажите пожалуйста - это я своими вопросами напугал продавца, или что-то не так с видеокартой?
Висит объявление о продаже, я задал несколько вопросов - продавец моментально ответил, что видеокарта уже продана, хотя объявление всё ещё висит (да и в объявлении речь шла о том, что продаёт несколько штук).
https://i.imgur.com/bOTXoZx.png
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/videoka ... RGxrT.html
Але, судячи з того, що ти просиш відеокарту за 10к укрпоштою відправити, я б тобі взагалі не відповідав на його місці :insane:
Точняк :up:
Alex_Lviv
Junior

7mindfields: 01.05.2023 12:33 Але, судячи з того, що ти просиш відеокарту за 10к укрпоштою відправити, я б тобі взагалі не відповідав на його місці :insane:
глянув скрін - :think:
відписав би так само, як і продавець, щоб закрити переписку.

upd, по темі: а по 3-5 разів в день розлогінює... то так у всіх? ІР - статична
Krawez
Member

Pavvert: 01.05.2023 12:13 Подскажите пожалуйста - это я своими вопросами напугал продавца, или что-то не так с видеокартой?
Висит объявление о продаже, я задал несколько вопросов - продавец моментально ответил, что видеокарта уже продана, хотя объявление всё ещё висит (да и в объявлении речь шла о том, что продаёт несколько штук).
https://i.imgur.com/bOTXoZx.png
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/videoka ... RGxrT.html
Але, судячи з того, що ти просиш відеокарту за 10к укрпоштою відправити, я б тобі взагалі не відповідав на його місці :insane:
І шо тепер мені, де найближче відділення Нової Пошти за 20 км, сидіти без відеокарти? Тим паче, що відділення Укрпошти знаходиться в ста метрах.
Pavvert
Member

Alex_Lviv: 01.05.2023 12:48 відписав би так само, як і продавець, щоб закрити переписку.
Как правильно было спросить?
Alex_Lviv: 01.05.2023 12:48 upd, по темі: а по 3-5 разів в день розлогінює... то так у всіх? ІР - статична.
Да, постоянно разлогинивает
----
По доставке - по идее продавец может настраивать чем отправлять.
У этого все три есть. https://i.imgur.com/DhmpAES.png
Alex_Lviv
Junior

Pavvert: 01.05.2023 12:59
Alex_Lviv: 01.05.2023 12:48 відписав би так само, як і продавець, щоб закрити переписку.
Как правильно было спросить?
Alex_Lviv: 01.05.2023 12:48 upd, по темі: а по 3-5 разів в день розлогінює... то так у всіх? ІР - статична.
Да, постоянно разлогинивает
----
По доставке - по идее продавец может настраивать чем отправлять.
У этого все три есть. https://i.imgur.com/DhmpAES.png
- розлогінює, вже поняв - масово, у знайомих то саме

- по доставці, подібні речі - або по місцю , або НП - інших варіантів немає
"продавец может настраивать чем отправлять" - може звісно, а якщо у нього в профілі є на продажу б/у тапки, чи т.п. якийто хлам по 100грн, то ж і лишив всі 3 варіанти, або протупив виключити ;)
Pavvert
Member

Alex_Lviv: 01.05.2023 13:07 - по доставці, подібні речі - або по місцю , або НП - інших варіантів немає
Почему? Ведь OLX доставка всё страхует?
В чём проблема с Укрпочтой / мист (я не продавал ни разу на OLX)?
Alex_Lviv
Junior

Pavvert: 01.05.2023 13:12
Alex_Lviv: 01.05.2023 13:07 - по доставці, подібні речі - або по місцю , або НП - інших варіантів немає
В чём проблема с Укрпочтой? - :D
Вам вище камрад відписав:
судячи з того, що ти просиш відеокарту за 10к укрпоштою відправити, я б тобі взагалі не відповідав на його місці :insane:
відправити УП відяшку, так хіба що кидали/жуліки можуть. в надії що до оплати, покупцю не дадуть відкрити коробку на УП
нормальний , чесний продавець, на подібні запроси, просто не буде відповідати.

в мене всюди написано і виділено:
00UP.PNG

не пойму, Ви от справді хотіли відяшку укрпоштою? чи просто потролити? :insane:
7mindfields
Member

Krawez: 01.05.2023 12:57
І шо тепер мені, де найближче відділення Нової Пошти за 20 км, сидіти без відеокарти? Тим паче, що відділення Укрпошти знаходиться в ста метрах.
Та 99% продавців класти на те, зручно тобі чи ні, відеокарта потрібна тобі, тому так, прийдеться їхати, відправляти дорогий товар типу телефонів або відеокарт укрпоштою це найтупіша ідея з можливих, при всій повазі до перевізника :gigi:

Відправлено через 4 хвилини 11 секунд:
Alex_Lviv: 01.05.2023 12:48
7mindfields: 01.05.2023 12:33 Але, судячи з того, що ти просиш відеокарту за 10к укрпоштою відправити, я б тобі взагалі не відповідав на його місці :insane:
глянув скрін - :think:
відписав би так само, як і продавець, щоб закрити переписку.

upd, по темі: а по 3-5 разів в день розлогінює... то так у всіх? ІР - статична
Через мобільний клієнт аутентифікація постійно злітає кожного дня разів по 5 щонаймеш, в мобільному браузері ні :dontknow:
Krawez
Member

7mindfields
Ця дорога двухстороння!
Pavvert
Member

Alex_Lviv: 01.05.2023 13:41 не пойму, Ви от справді хотіли відяшку укрпоштою? чи просто потролити? :insane:
Мне правда нужна видеокарта. Хочется подешевле. Доставка новой почтой существенно дороже.
Мне неважно чем доставят
Мне стало непонятно почему я спугнул продавца. Если кроме доставки в моём сообщение больше ничего не напрягает - ок, буду иметь ввиду.

Я хотел мистом, но и укрпочтой не против - т.к. доставка вроде на 100 грн дешевле, чем НП.
Просто выглядит так, что я чего-то не понимаю или что-то пропустил.
Какие-то проблемы с укрпочтой?

Мне пару дорогих вещей (дороже видяшки - планшет, телефон) с aliexpress приходили укрпочтой.
Мне непонятно в чём проблема с видеокартой укрпочтой через olx доставку (в целом я все свои заказы делал через OLX доставку, но как правило да - новой почтой).
А ответы тут такие - как будто всё самоочевидно.
Ответьте нормально - что не так то с укрпочтой? Воруют? Не доезжает в целостности?
7mindfields
Member

Pavvert: 01.05.2023 13:12
Навіть не знаю :lol:

Відправлено через 5 хвилин 4 секунди:
Krawez: 01.05.2023 13:50 7mindfields
Ця дорога двухстороння!
Яка дорога? Типу що ви однаково зацікавлені (він в продажі, ти в покупці?).
Ну так, він всього лише ризикує тим, що якщо покупець передумає, то його відеокарта буде кататися туди і назад, неділі дві (легко, особливо якщо мова про якесь невеличке містечко/село) або її підмінять на укрпошті, а чим ризикує покупець? :lol:
iwojima
Member

Pavvert: 01.05.2023 13:51Ответьте нормально - что не так то с укрпочтой?
Та все нормально, але дорогу електроніку краще через Нову пошту. Трошки дорожче, але безпечніше. Так, це не страхує від форс мажорів у кожного перевізника.
Укрпошта - якщо щось не сильно крихке і не дороге, габаритне і металеве :gigi:
7mindfields
Member

Pavvert: 01.05.2023 13:51
Alex_Lviv: 01.05.2023 13:41 не пойму, Ви от справді хотіли відяшку укрпоштою? чи просто потролити? :insane:
Мне правда нужна видеокарта. Хочется подешевле. Доставка новой почтой существенно дороже.
Мне неважно чем доставят
Мне стало непонятно почему я спугнул продавца. Если кроме доставки в моём сообщение больше ничего не напрягает - ок, буду иметь ввиду.

Я хотел мистом, но и укрпочтой не против - т.к. доставка вроде на 100 грн дешевле, чем НП.
Просто выглядит так, что я чего-то не понимаю или что-то пропустил.
Какие-то проблемы с укрпочтой?

Мне пару дорогих вещей (дороже видяшки - планшет, телефон) с aliexpress приходили укрпочтой.
Мне непонятно в чём проблема с видеокартой укрпочтой через olx доставку (в целом я все свои заказы делал через OLX доставку, но как правило да - новой почтой).
Ответьте нормально - что не так то с укрпочтой? Воруют? Не доезжает в целостности?
Хотів зекономити 100грн при купівлі відеокарти за 10000грн :lol: :lol: :lol:
Це вже дуже товсто, навіть для олх :facepalm:

Відправлено через 2 хвилини 25 секунд:
iwojima: 01.05.2023 14:12
Pavvert: 01.05.2023 13:51Ответьте нормально - что не так то с укрпочтой?
Та все нормально, але дорогу електроніку краще через Нову пошту. Трошки дорожче, але безпечніше. Так, це не страхує від форс мажорів у кожного перевізника.
Та насправді нормально вони возять і крихке, те ж скло для планшету наприклад, але так, все що дорожче 1000грн відправляти через них на свій страх і ризик (я б не став)
iwojima
Member

7mindfields: 01.05.2023 14:20Та насправді нормально вони возять і крихке
Я знаю, в мене з Укрпоштою нормальні відносини.
Це я так, на контрасті зіграв)
Pavvert
Member

iwojima: 01.05.2023 14:12 Та все нормально, але дорогу електроніку краще через Нову пошту. Трошки дорожче, але безпечніше. Так, це не страхує від форс мажорів у кожного перевізника.
Ясно, спасибо. Если я правильно понял - суть в сроках доставки, и у новой почты меньше всего рисков. И укрпочтой при отказе получателя - получается продавец теряет 2 недели
7mindfields: 01.05.2023 14:20 Хотів зекономити 100грн при купівлі відеокарти за 10000грн :lol: :lol: :lol:
100 от 10000 это 1%
Большинство кешбек сервисов (например монобанк / letyshops) серьёзно рекламируют свой кешбек 1-1,5%, который после выплаты налогов падает до 0,8-1,2%.
И ещё монобанк не берёт комиссии там, где например приватбанк берёт 0,5%
И у монобанка много клиентов и никому с этого не смешно.
7mindfields: 01.05.2023 14:20все що дорожче 1000грн відправляти через них на свій страх і ризик (я б не став)
Посмотрел историю покупок на OLX - да, в основном укрпочтой одежда/книги.
Alex_Lviv
Junior

7mindfields: 01.05.2023 13:47 Через мобільний клієнт аутентифікація постійно злітає кожного дня разів по 5 щонаймеш, в мобільному браузері ні :dontknow:
от так само!
додатку не маю взагалі, з телефону з Опери - все норм, не злітає взагалі :up:
а от з ПК, що Опера що Хром - кожен раз при вході логінься..., і то ще й тупить, висне... :mad:
NFS-Racer
Member

Alex_Lviv
Може вже час встановити додаток? Це не страшно.

В Мозілі злітає приблизно раз на тиждень, не кожного дня точно. Але не важко в один клік вставити збережений пароль.
Alex_Lviv
Junior

Pavvert: 01.05.2023 13:51 Мне пару дорогих вещей (дороже видяшки - планшет, телефон) с aliexpress приходили укрпочтой.

"Мне непонятно в чём проблема с видеокартой укрпочтой" - Вам же 2 сторінки настрочили, якщо якесь барахло, що або в смітник винести, або віддати за 50гр - можна укрпоштою.

Ответьте нормально - что не так то с укрпочтой? - УП - це діагноз, а з 1го квітня, загострився + вже й невиліковний :gigi: , Гугл включіть, люди посилки масово шукають з початку місяця, то ж хто при своєму розумі відправить річ за 10тис через УП ?? :facepalm:

Отправлено спустя 2 минуты 56 секунд:
NFS-Racer: 01.05.2023 14:35 Alex_Lviv
Може вже час встановити додаток? Це не страшно.

В Мозілі злітає приблизно раз на тиждень, не кожного дня точно. Але не важко в один клік вставити збережений пароль.
1- забобони ))))

2- так паролі всюди збережені, в полях автозаповнення спрацьовує, жму увійти - чекай, або білий екран, або таки зайде за якийсь час..., ПК різні, провайдери теж.. з телефону, з браузера - все норм, злітає вкрай рідко, то нащо мені той додаток? ;)

Отправлено спустя 1 час 3 минуты 1 секунду:
вдогонку теми,
на дрібязок (100-200 грн), пропоную, олхдоставку через Міст, аби не платили 50% вартості за доставку (УП ... взагалі не обговорюється, людей не смішити ;) ) - але в 90% відповіді ось такі:
спойлер
00dostavka.PNG
-- ну а чим Міст не вгодив, то не знаю, раніше треш був, вірно , з тим Містом, а зараз на Київ, Дніпро, Одеса - 2дні номінально, в інші міста, може 3дні іхати, все норм доїзжає, без пригод.
OldSpice7789
Junior

Всем привет, купил MacBook у человека по хорошей цене, без предоплат, все было хорошо, на почте проверил, активировал, через несколько дней началось... Ноутбук оказывается был для пользования Компании и они его заблокировали удаленно требуя соответственно сумму денег. https://www.olx.ua/list/user/7u6Mq/
их аккаунт, избегайте покупок. 0508111772 типо Дмитрий. Мошенник!!! Их же карта 5355 2802 0731 3642 :down:
Enjoy
Member

Alex_Lviv
ну не так часто, как у Вас, но таки да, заколебали, в браузере на пк выкидывает частенько, в приложении реже.

pS Открыл только что в браузере и он просит авторизоваться, какой неожиданный сюрприз.

Отправлено спустя 7 минут :
OldSpice7789
жесть, сочувствую ...

Я только не пойму, то есть на макбуке может не быть аккаунта, но это всё ещё не гарантия, что он где то до сих пор привязан ?
Ответить