AMD готова запропонувати геймерам відеокарти з 16 ГБ пам'яті за ціною від 499 доларів

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Melofon
Member

Повідомлення

ronemun

Да Интел ещё дешевле может предложить карту с 16-ю гигами но и чип там слабее.
Nuclear World
Member

Повідомлення

Hum: 30.04.2023 10:46 Владельцев rtx 3070 ti нвидия особо жёстко прокатила. Мощнейший чип, а задействовать на полную нельзя из-за нехватки памяти.
А кто мешает освоить навыки пайки и перекатки памяти, купить паяльную станцию и горстку чипов с али и накатить себе 16гб ? Владельцам нвиди эти навыки маст хев должны быть. Куртка заботится, чтобы все владельцы нвидиа освоили такие необходимые навыки, а все почему то недовольны... Купил карту с минимальным объёмом врам по оверпрайсу? Не беда, освоил навыки пайки и отбил переплату. Нвидиа заботится о своих покупателях. :laugh:
koniyoto
Member

Повідомлення

От коли вони з'являться в Україні, тоді і будемо їх розглядати. А поки це треба замовляти з закородну, потім маючи головний біль з гарантією.
Lekrs
Member

Повідомлення

Melofon: 30.04.2023 10:52 Lekrs

При чем здесь врм до текстур? :lol:
При тому що налаштування текстур сильно впливає на кількість потрібної відеопамяті.
Як приклад налаштування текстур в RE4
TepH
Member

Повідомлення

Pre-Launch 'Jedi: Survivor' Eats 21GB of VRAM, Struggles on RTX 4090
...
These reports come from EckhartsLadder and GameStar on YouTube
Тобто відео від блогерів на ютубі записане на передрілізній версії гри більш достовірне ніж повномаштабний огляд від Techpowerup?
koniyoto
Member

Повідомлення

Lekrs: 30.04.2023 11:19
Melofon: 30.04.2023 10:52 Lekrs

При чем здесь врм до текстур? :lol:
При тому що налаштування текстур сильно впливає на кількість потрібної відеопамяті.
Тут нема з чим сперичатися, але все ж таки: "До чого тут VRM?"
yurius_r
Member

Повідомлення

Вже готова, а на 6400/6500 була неготова, тому там лише 4ГБ і порізана шина? Собі взяв у міжсезоння 6700 nonxt на 10GB - там хоча б непорізана pci-e, є всі 16 ліній і шина пам'яті хоч трошки ширша - 160біт, але все одно рішення дуже компромісне
Lekrs
Member

Повідомлення

koniyoto: 30.04.2023 11:22
Lekrs: 30.04.2023 11:19
Тут нема з чим сперичатися, але все ж таки: "До чого тут VRM?"
Це потрібно запитати у Melofon, можливо заглючило, можливо пропустив буковку :gigi:
Alex646
Member

Повідомлення

Хочу ще нагадати, що велика кількість відеопам'яті від АМД на перспективу не потрібна з причин того, что АМД дуже швидко кидає з драйверною підтримкою.
koniyoto
Member

Повідомлення

Alex646: 30.04.2023 11:37 Хочу ще нагадати, що велика кількість відеопам'яті від АМД на перспективу не потрібна з причин того, что АМД дуже швидко кидає з драйверною підтримкою.
Поясніть, будь ласка, а то мені, як власнику 5700 не дуже зрозуміло - де і коли мене "кинули"?
Евгений27
Member

Повідомлення

Alex646: 30.04.2023 11:37 Хочу ще нагадати, що велика кількість відеопам'яті від АМД на перспективу не потрібна з причин того, что АМД дуже швидко кидає з драйверною підтримкою.
:laugh: :lol: , как раз таки,нвидиа кидает после выхода нового поколения,амд ещё долго пилит дрова.
Геральт
Member

Повідомлення

Lekrs: 30.04.2023 10:50 Пофіксаєш, перемкнувши текстури з ультра на високі
Тобто в мене стане 32GB Vram якщо я текстури на високі перключу чи як?
koniyoto
Member

Повідомлення

Евгений27: 30.04.2023 11:39
:laugh: :lol: , как раз таки,нвидиа кидает после выхода нового поколения,амд ещё долго пилит дрова.
І ви, якщо можна, поясніть - у дружини стоїть 770. Які у неї проблеми з драйверами? Те, що продуктивності 770 на сьогодні замало то зрозуміло, але ж мова не про це.
Lekrs
Member

Повідомлення

Геральт: 30.04.2023 11:39
Lekrs: 30.04.2023 10:50 Пофіксаєш, перемкнувши текстури з ультра на високі
Тобто в мене стане 32GB Vram якщо я текстури на високі перключу чи як?
Тобто зможеш комфортно грати при своїй кількості vram, але з меншими налаштуваннями. Логічно жиш ;)
Gelonyrum
Member

Повідомлення

TepH: 30.04.2023 11:21
Pre-Launch 'Jedi: Survivor' Eats 21GB of VRAM, Struggles on RTX 4090
...
These reports come from EckhartsLadder and GameStar on YouTube
Тобто відео від блогерів на ютубі записане на передрілізній версії гри більш достовірне ніж повномаштабний огляд від Techpowerup?
Так пререлізна версія від релізної відрізняється чуть менше ніж ніяк, можна просто зайти на ютуб і включити БУДЬ-ЯКЕ відео де запускають гру на RTX 4090 на максимальних налаштуваннях (можна навіть без РТ) і подивитись скільки вона віджирає в реальності, а не тикати всюди своїм скріншотом з течпаверапу. Спеціально для вас з таймкодом:
спойлер
Hotspur
Member

Повідомлення

Радеон 6800 найдешевше що можна купляти зараз :beer:
anthropocide
Member

Повідомлення

В чём проблема снизить в настройках игры качество текстур если мало памяти? Сделали блин проблему из ничего :D
Всегда приходится снижать настройки если железо не тащит, или кто-то об этом до сих пор не знает? :lamer:
oversmoke
Member

Повідомлення

Hum: 30.04.2023 10:43 У видеокарт амд меньший фпс чем у нвидии в режиме с рт лучами но только при условии, что нет упора в объем памяти. Если памяти не хватает но все становится наоборот + отсутствующие фризы.
Есть где почитать об этой особенности в тестах?
Gelonyrum
Member

Повідомлення

anthropocide: 30.04.2023 12:02 В чём проблема снизить в настройках игры качество текстур если мало памяти? Сделали блин проблему из ничего :D
Всегда приходится снижать настройки если железо не тащит, или кто-то об этом до сих пор не знает? :lamer:
Як мінімум, текстури це те, що найбільше впливає на вигляд гри, той же The Lust of Ass навіть з текстурами середньої якості виглядає дуже навіть так собі, про мінімальні взагалі мовчу бо там лютий жах та мило. Якщо решту налаштувань можна спокійно переключити з ультра на низькі та не помітити відчутної різниці то з текстурами так не получиться, воно одразу кидається в очі.
Геральт
Member

Повідомлення

Lekrs: 30.04.2023 11:53 Тобто зможеш комфортно грати при своїй кількості vram, але з меншими налаштуваннями. Логічно жиш ;)
Якість текстур практично не впливає на швидкодію (при достатній кількості vram), проте вона істотно впливає на візуал.
Не у всіх іграх ця опція доступна в принципі.
VRAM не тільки для текстур потрібна.
Так що ні, комфортно грати не вийде. І повзунком vram не збільшити
Відповісти