Zakarul: ↑
27.04.2023 09:21
offece-trader
3.0 100+грн, остальное на выброс, а цены можно ставить разные. Никакие селероны 478 никто ВООБЩЕ не покупает. Так же как и младшие пеньки.
Підтверджую, сам купив цієї зими 3.0 та 3.2 по 100 та 120 гривень. Селерони можуть бути цікаві лише тому хто хоче зібрати всі проци під 478, але я таких людей не знаю. Стосовно ретроклокерів маю сумніви, ті хто цим займався половина вже давно не у цій темі. А хто займається, то вже давно є відібрані екземпляри на всю команду HWBOT. На 100 таких проців, якщо один ентузіаст такий є - вже буде добре, цих селеронів просто тисячі
Відправлено через 4 хвилини 17 секунд:
Zakarul: ↑
27.04.2023 10:00
Такой же подход исповедую. Не плачу большие суммы за обычные рядовые карты. Эксклюзив или настоящую редкость можно купить дорого. Остальное нафиг. Зачем платить за вуду 1000грн? Та нафиг она нужна. Можно и за 200, 300 купить. Только надо мониторить.
Мені вуду ніколи не були цікаві, бо я з ними справ не мав, ніякої ретро-сльози пустити не зможу. Їх колись було багато по 200-300 гривень на тому ж олх.
Окрім колекціонера в голові, треба ще трохи здоровий глузд мати, це ж теж переростає у залежність