Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Бумик
Member

Повідомлення

Shultz: 21.04.2023 20:52 як краще викласти фото, щось з гугл-фото не виходить ссилку вставити

Отправлено спустя 3 минуты 1 секунду:
https://photos.app.goo.gl/Z62UVc1YAhPVTRyD6
Не такая,как мне нужна.Вот такую купил бы.
спойлер
память 30 пин.jpg
offece-trader
Member

Повідомлення

Zakarul: 21.04.2023 22:31offece-trader
Даже некоторые 2 mx могут быть некоторым интересны. Большинство из них ниче не стоит, можно сдавать на металл ну или толпой кинуть на олх по 15грн. У меня такую топлу забрали за копеечные суммы 10 - 20грн за тушку.
Тогда хотя бы просто сделать фотку всей кучки разом и выгрузить тут. Народ сами напишет, если будет интерес. А сделать общее фото - 7 минут дел)
Да, про фото это я протупил, хотя буквально вчера делал фото звуковух для одного человека (его там ничего не заинтересовало, кроме даймонда), но раз вспомнил про фото кину его сюда, может кому что будет интересно. Карточки не тестированные и я без понятия рабочие или нет, надо тестировать:
спойлер
Зображення
acidburn
Member

Повідомлення

offece-trader: 21.04.2023 23:17 Да, про фото это я протупил, хотя буквально вчера делал фото звуковух для одного человека (его там ничего не заинтересовало, кроме даймонда), но раз вспомнил про фото кину его сюда, может кому что будет интересно. Карточки не тестированные и я без понятия рабочие или нет, надо тестировать:
спойлер
Зображення
Ну начебто так, нічого прям дуже цікавого тут немає. Напевно найцінніші два Ауреали - MX300 і Pine PT2628, не дуже дорогі але є любителі.
Якщо для Audiophile 192 комплектного кабелю немає то воно майже без толку, решта там попсові креативи.

Швидше за все робочі якщо всі компоненти на місці, ну іноді на креативах біос злітає. Що по цінах?
spoglyadach
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Скільки за ці дві?
offece-trader
Member

Повідомлення

acidburn: 21.04.2023 23:38
offece-trader: 21.04.2023 23:17Да, про фото это я протупил, хотя буквально вчера делал фото звуковух для одного человека (его там ничего не заинтересовало, кроме даймонда), но раз вспомнил про фото кину его сюда, может кому что будет интересно. Карточки не тестированные и я без понятия рабочие или нет, надо тестировать:
спойлер
Зображення
Ну начебто так, нічого прям дуже цікавого тут немає. Напевно найцінніші два Ауреали - MX300 і Pine PT2628, не дуже дорогі але є любителі.
Якщо для Audiophile 192 комплектного кабелю немає то воно майже без толку, решта там попсові креативи.

Швидше за все робочі якщо всі компоненти на місці, ну іноді на креативах біос злітає. Що по цінах?
Ну внешне вроде все на местах, завтра планирую протестировать. Вот только под чем лучше их пытаться заводить ? вин хп ? или 7 ? 10 я так понимаю в пролете будет 100%.
spoglyadach
Member

Повідомлення

:) я вам зараз таке покажу, таке покажу, це просто якийсь міністр крінжу
Налітай: https://www.olx.ua/d/obyavlenie/kompyut ... RI7Qg.html
acidburn
Member

Повідомлення

offece-trader: 22.04.2023 00:24 Ну внешне вроде все на местах, завтра планирую протестировать. Вот только под чем лучше их пытаться заводить ? вин хп ? или 7 ? 10 я так понимаю в пролете будет 100%.
XP звичайно, вони всі саме тієї епохи. І навіть в ХР під Ауреал немає нормальних драйверів, але базовий звук перевірити вистачить.
Ну і поставити Snappy Driver Installer, щоб ще час зекономити

В принципі мені були б цікаві обидві MX300 і PT-2628
offece-trader
Member

Повідомлення

acidburn: 22.04.2023 00:54
offece-trader: 22.04.2023 00:24 Ну внешне вроде все на местах, завтра планирую протестировать. Вот только под чем лучше их пытаться заводить ? вин хп ? или 7 ? 10 я так понимаю в пролете будет 100%.
XP звичайно, вони всі саме тієї епохи. І навіть в ХР під Ауреал немає нормальних драйверів, але базовий звук перевірити вистачить.
Ну і поставити Snappy Driver Installer, щоб ще час зекономити

В принципі мені були б цікаві обидві MX300 і PT-2628
Snappy Driver Installer - где скачать проверенную версию и какую лучше ?
acidburn
Member

Повідомлення

offece-trader
Так от же, з оф. сайту, версію Лайт 5МБ https://sdi-tool.org/download/

Там на ХР інтернет має бути звичайно, потім запустити і завантажити індекси, потім воно саме визначить для чого драйвера треба оновити
ApostolCV
Member

Повідомлення

offece-trader, как сказали выше , можно просто выложить на полу, сделать общее фото. А ниже приложить список карт. :idea:
b]spoglyadach[/b], у него там ще мегокомплект на 2011-3 за 7к. Упаси меня 486й от тяжелой травмы после фейспалма. :insane:
spoglyadach
Member

Повідомлення

ApostolCV: 22.04.2023 01:22 у него там ще мегокомплект на 2011-3 за 7к. Упаси меня 486й от тяжелой травмы после фейспалма. :insane:
Сподіваюсь на хуjanan якомусь або машиністє?
Бо якийсь Асус не по божєскі буде :)

Відправлено через 3 хвилини 57 секунд:
Якийсь прикол, купив 4 материнки на запчастини, що б хорошій людині материнку відновити.
Всі чотири запустились та пройшли стресс-тести, де тепер деталі брати :-/
Зрада якась...
radical
Member

Повідомлення

spoglyadach: 22.04.2023 05:46 Якийсь прикол, купив 4 материнки на запчастини, що б хорошій людині материнку відновити.
Щось цікаве?
spoglyadach
Member

Повідомлення

radical: 22.04.2023 11:14 Щось цікаве?
З цікавого для мене ASUS M2N-E з 4600+ та ECS P4IBASD під 478 з DDR та SDRAM, нахіба пхати SDRAM до 478 я не знаю, але отаке.
До цього була типу мертва плата ASUS під 462, яка теж планувалась на деталі, а потім спокійно собі запустилась :-/
Якщо маєте щось мертве, куплю на деталі, може теж оживе зненацька
radical
Member

Повідомлення

spoglyadach: 22.04.2023 11:41 ECS P4IBASD під 478 з DDR та SDRAM, нахіба пхати SDRAM до 478 я не знаю, але отаке.
Прикольно, там, схоже, треба переставляти всі оті 100500 джамперів, щоб поміняти тип пам'яті.
А можна глянути, на ній схожого роз'єма немає часом? Може бути підписаний як SIDEBAND. В мене на P6IPAT він є, а там південний міст такий самий.
спойлер
sideband.jpg

Взагалі, ECS один з моїх улюблених брендів, не зважаючи на те, що багато людей до нього відносяться, так би мовити, зневажливо.
Zakarul
Member

Повідомлення

radical

Особенно sis xabre от ECS хороши :)
У меня, кстати, все мамки под 462 сокет были от ECS. Вообще проблем не помню.
Васильович
Member

Повідомлення

Slewin77
Яка краса :up:
Zakarul: 21.04.2023 22:31Тогда хотя бы просто сделать фотку всей кучки разом и выгрузить тут. Народ сами напишет, если будет интерес. А сделать общее фото - 7 минут дел)
Підтримую.
ApostolCV
Member

Повідомлення

Стосовно ретро/тест/СБД
спойлер
не по темі реатро , але до теми ремонтування ретро. Узяв для тестування SMD UNIT 116A :shuffle:
nummus777
Junior

Повідомлення

spoglyadach: 22.04.2023 11:41
radical: 22.04.2023 11:14 Щось цікаве?
З цікавого для мене ASUS M2N-E з 4600+ та ECS P4IBASD під 478 з DDR та SDRAM, нахіба пхати SDRAM до 478 я не знаю, але отаке.
До цього була типу мертва плата ASUS під 462, яка теж планувалась на деталі, а потім спокійно собі запустилась :-/
Добрий день.
Відписав в приват.
Vovk_Z
Member

Повідомлення

spoglyadach: 22.04.2023 11:41 До цього була типу мертва плата ASUS під 462, яка теж планувалась на деталі, а потім спокійно собі запустилась :-/
У вас мабуть аура хороша, позитивна. :-) В мене, саме, є пара-трійка несправних плат, може передати вам їх? Не на ремонт, просто, потримати в руках. :)

Відправлено через 16 хвилин 54 секунди:
ApostolCV: 22.04.2023 13:48 Стосовно ретро/тест/СБД
спойлер
не по темі реатро , але до теми ремонтування ретро. Узяв для тестування SMD UNIT 116A :shuffle:
ESR - не міряє. Ємність - мірятиме, швидше усього, лише у випаяних конденсаторів, не в схемі. (бо якщо роблять функцію вимірювання "in circuit" - то це роблять, в першу чергу, для вимірювання ESR, а заодно можна і ємність).
Єдиний його плюс - це зручні щупи під СМД (але такі можна купити і до звичайного мультиметру).
:shuffle:

Відправлено через 15 хвилин 3 секунди:
О, знайшов у продажу в нас, в Україні, вимірювач ESR, "внутрисхемний", все як має бути:
Вимірник З/ESRa - L/C - F/P meter
Бумик
Member

Повідомлення

Установил все же Вин 95 на 486 систему(с многочисленными плясками и большой кучей бубнов).
Впечатления-медленно грузится и работает,Вин 98 вряд ли вообще потянет.Видеокарта 256 Кб,проц 66 мГц и 8Мб памяти.Кстати,жесткий на 630 мБ работает норм,но с ограничением по обьему до 504 Мб.Хотя при этом при каждой загрузке Винды ругается на бут сектор и корретирует его.
Игры не устанавливал-из-за отсутствия ISA звуковухи они работать не будут,вроде бы так.
Проблемно ли сейчас купить ISA звуковую?Я имею ввиду по сносной цене.Да и памяти бы увеличить хотя бы до 16-32 мБ (Simm 30 pin)
Відповісти