Дивлячись на бюджет, та потреби... та звісно твоє теперішнє охолодження.jack007: ↑ 19.04.2023 18:11 Велике дякую за відповідь таку розгорнуту! Обов’язково прислухаюсь до неї. А ви б не могли б підказати який проц взяти на заміну, щоб гарно розкривав цю відеокарту? Не i9 звісно а щось легше. Дякую
Тут треба ще й для себе зрозуміти, що саме ти хочеш та можеш... та на скільки воно тобі треба.
Заради однієї гри, а особливо Сайбепанк, ну таке... чи варте воно того чи ні, вірішувати тобі.
- Можна піти найпростішим шляхом та вижимати максимум з того що є зараз, без апгрейдів, а просто не зловживати налаштуваннями на ультра.
- Можна б/в проц 10700 звичайний, без К купити та взагалі забути що таке процесор
- На 11те покоління я не бачу сенсу дивитися, бо вони ну дуже гарячі, краще по 10му стрибати.
- ОЗУшка, дуже потрібна зараз. Тому, якщо можеш десь купити такий самий кіт як в тебе, то буде класно! Щоб було 32 гб
- Крутий та вмісний ссд також це слушна ідея мати, а не сидіти на чомусь ну дуже бюджетному та з малою ємністю
Особливо, якщо твоя материнка повинна підтримувати нвме ссд диски
- Можна піти складнішим шляхом, та змінювати платформу... в цьому також можна обрати 2 шляхи... брати 12те покоління та залишатися на ддр4, або йти у ва баннк та переходити вже на 13те покоління і ддр5
Дуже важка тема, бо у кожного свої потреби та фінансові можливості, я ж не знаю, можливо ти нирку продав та взяв 4070
Тому, на зараз, мені здається, якщо є можливість докупи озушку, крутий ссд та побалуватись з тим що є... або б/в 10700 взяти та буде набагато краще ніж є зараз.
Якщо грощі є, можна розглядати 12е покоління з ддр4 та новою мамкою, а якщо грошей ну зовсім норм, то й можна 13е покоління брати з мамкою та ддр5
P.S._ для тебе можливо буде дивно, але звичайный проц і5 12600к продуктивніше ніж і9 11900к, тому про платформу також можеш подумати