Странные вопросы и точные ответы

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
mumu
Member

Повідомлення

VPN сервісами хтось користується?
можна зробити так, щоб виключно торрент клієнт qbittorent працював через впн сервер?
Engineer_1988
Member

Повідомлення

mumu: 14.04.2023 15:52 VPN сервісами хтось користується?
можна зробити так, щоб виключно торрент клієнт qbittorent працював через впн сервер?
В поиске google достаточно инфы. Тут другой вопрос у Вас должен возникнуть, а именно скорость скачивания через vpn :laugh:, предполагаю она будет ниже и намного.
mumu
Member

Повідомлення

я вже страйк зі старлінка отримав, скасовування сервісу заробити якось не хочеться, тому й питаю, в кого який досвід/рекомендації
_nic
Member

Повідомлення

mumu: 14.04.2023 15:52 VPN сервісами хтось користується?
qbittorent наче має опцію привязки до мережового інтерфейсу, але можна завжди зробити як Я - використати тревел роутер з вбудованим ВПН клієнтом та опцією рубати весь трафікк поза впн
7mindfields
Member

Повідомлення

Може хто знає, як працює гарантія від Anker у нас, чи є офіційні сц, бо нормальні магазини дають гарантію 5 років на зарядні станції, а усілякі сіровози від 3 місяців до 2 років (декотрі вказують 5 років, але від виробника)?
murzik
Member

Повідомлення

А де тема пасхи :spy:
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Для тих хто в темі, питання:
Який тип кабелю використати для повної заміни проводки вантажного автомобіля ГАЗ 53?
Рідний ніякий, поки що дивлюсь на мідний автотракторний ПГВА 1,5 кв.м одножильний. Планую 2 кольори (чорний та червоний). Буде мабуть ще в гофрі.

На який ще тип кабелю звернути увагу?
mumu
Member

Повідомлення

В уазику колись ставив https://detali.zp.ua/catalog/91087-prov ... hevyj_30m/
на поворотники і для керування реле брав 0,75. Мені загалом провід сподобався.
В цьому ж магазі брав клеми всякі, реле і колодки з запобіжниками, бо в совкопромі пару скруток на всі випадки :gigi:, шо не ок
А прості мужики ставлять шввп і не паряться, виходить дешевше і на пару років хватить точно.
Engineer_1988
Member

Повідомлення

те що я і планую брати, ПГВА. Мало 0.75, буде 1.5мм.кв.
mumu: 16.04.2023 20:01 https://detali.zp.ua/catalog/91087-
А прості мужики ставлять шввп і не паряться, виходить дешевше і на пару років хватить точно.

Прості мужики просто не читають специфікацію даного кабелю і не розуміють, що він не для цього: ".... експлуатуються в житлових і адміністративних приміщеннях, а також для виготовлення подовжувальних шнурів на напругу до 380 В для систем 220/380 В»"..
В моєму випадку якісно треба.
murzik
Member

Повідомлення

Engineer_1988
я не в темі, але ж напевно треба гуглити "проводка для авто", "авто проводка", зайти на СТО запитати, на АВТО форуми сходити, нє?
Engineer_1988
Member

Повідомлення

murzik: 16.04.2023 21:12 я не в темі, але ж напевно треба гуглити "проводка для авто", "авто проводка", зайти на СТО запитати, на АВТО форуми сходити, нє?

це тобі не дерева косити на стрімянці :gigi: бензокосою, в Google я не забанений, як ти :D
7mindfields
Member

Повідомлення

Engineer_1988: 16.04.2023 21:21
murzik: 16.04.2023 21:12 я не в темі, але ж напевно треба гуглити "проводка для авто", "авто проводка", зайти на СТО запитати, на АВТО форуми сходити, нє?

це тобі не дерева косити на стрімянці :gigi: бензокосою, в Google я не забанений, як ти :D
:lol:
murzik
Member

Повідомлення

Engineer_1988
я це вже десь чув тут. ваша коронна фраза?)

Отправлено спустя 3 минуты 1 секунду:
краще скажіть, чому в телеграмі по правій кнопці мишу не має "шукати в ГУГЛ". у них що, тьорлки?
Engineer_1988
Member

Повідомлення

murzik: 16.04.2023 22:19 я це вже десь чув тут. ваша коронна фраза?)

Зуб тещі даю, таки моя.
Отправлено спустя 3 минуты 1 секунду:
murzik: 16.04.2023 22:19 краще скажіть, чому в телеграмі по правій кнопці мишу не має "шукати в ГУГЛ". у них що, тьорлки?
якщо ти про dekstop версию, то не скажу, поглянь на моди 4пда(паралельно хоть 20 шт ставишь і перевіряешь, код все одно лише в оригінал прийде) може в якійсь і є. В мобільній я не користуюсь оригіналом, хоча стоїть direct версія , та лише мод використовую (BGram).
Ось подивись https://t.me/AltTG/99999
Alex+
Member

Повідомлення

Engineer_1988
Почитав спеціфікацію пгва і так і не зрозумів, що у ньому унікального. Звичайний мідний дріт, хіба що якіхось маслостійких властивостей додали. Проте майже відсутні вимоги для класу ізоляції, дріт можна використовувати до 48в. Від того він повинен бути дешевшим.
Бачу в цьому зворотню сумісність зі звичайним шввп. Тобто дорогший шввп можна використовувати в авто, (якщо нема прямого контакту з агресивними рідинами), а дешевий пгва не можна використовувати для проводки в хаті. Тому якщо він у вас не буде купатися в мастилі_бензині, то можна не хвилюватись. На своему газоні так і робив, він не жалувався )))
Востаннє редагувалось 18.04.2023 14:55 користувачем Alex+, всього редагувалось 1 раз.
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Alex+: 18.04.2023 14:21 Engineer_1988
Почитав спеціфікацію пгва і так і не зрозумів, що у ньому унікального. Звичайний мідний дріт, навіть якіхось маслостійких властивостей не завезли. Проте майже відсутні вимоги для класу ізоляції, дріт можна використовувати до 48в. Від того він повинен бути дешевшим.
Бачу в цьому зворотню сумісність зі звичайним шввп. Тобто дорогший шввп можна використовувати в авто, але дешевий пгва не можна використовувати для проводки в хаті. На своему газоні так і робив, він не жалувався )))

Питання закрито вже, але відповім
Щодо унікальності питання до виробників. Є тип кабелю ПГВА - його і використаю за призначенням(стійкий до дії дизельного палива, масел, бензину, підвищена гнучкість).
ШВВП - токонесуча жила виконана з мідних дротів або мідних луджених оловом дротів(пучок дротів). Господар, який себе поважає, не буде робити для проводки в будинку такий кабель. Я встановлював ВВГ-П НГ 3х2,5, сварка лише.
ШВВП не можна використовувати в моєму варіанті, тому що довго не проживе. Вся проводка вантаж. авто йде по рамі(попадає бензин чи соляра, масла і .д.). Він навіть по температурі не підходить...
А робити можна все що завгодно, головне що потім буде з цим через пару років.
Alex+
Member

Повідомлення

Engineer_1988
Так, я виправив свою похибку, не встиг раніше. Знайшов гости ще радянські. Там дійсно прописана вимога до маслостійкості, хоча не конкретизується як її реалізувати - тобто знову без жорстких вимог, головне щоб працювало )))

Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
Engineer_1988: 18.04.2023 14:54Вся проводка вантаж. авто йде по рамі(попадає бензин чи соляра, масла і .д.
Так там декілька шарів ізоляції, що йому зробиться?
Volodimir
Member

Повідомлення

КГ-10 кидай и не парься. Он и маслотермостойкий, и диаметр достаточен, если мало - то КГ-16.
Alex+
Member

Повідомлення

Якщо вже робиться проводка з нуля та ще й з нотками ідеалізму, то краще вже купити той провід, що точно для цього предназначений, зробити розпайку як написано в гостях. Можна ще й не в гофрі, а в трубах прокласти (доречі на моєму так і було), а в горах тільки кінці. Навіть на нових газонах такої якісної проводки не було! :super:
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Volodimir: 18.04.2023 15:17 КГ-10 кидай и не парься. Он и маслотермостойкий, и диаметр достаточен, если мало - то КГ-16.

Если без шутки, Кг идёт как сварочный провод и использ как к примеру провода от аккума к генератору)
Відповісти