Зацініть Stirring Abyss, там є демо версіяOstin: ↑ 03.04.2023 13:24 Хтось грався у Marvel's Midnigh Sun? Відкидаємо питання про марвел і героїв. Мене цікавить лише як покрокова гра на заміну Phoenix Point, наприклад.
Останні статті і огляди
Новини
Кто во что играет?
-
Draqoon
Member
-
_FYA_EXel
Member
Marvel's , глянь лучше - gears tactics и wastelandOstin: ↑ 03.04.2023 13:24 Хтось грався у Marvel's Midnigh Sun? Відкидаємо питання про марвел і героїв. Мене цікавить лише як покрокова гра на заміну Phoenix Point, наприклад.
-
Ostin
Member
Wasteland награно вже чимало, другу частину декілька разів і третю 2 рази. Gear tactics якось пропустив. Напевно, через всі ці всесвіти незрозумілі. Так само і з марвелами._FYA_EXel: ↑ 03.04.2023 14:21gears tactics и wasteland
-
Zombie
Member
Прошёл ради сюжетки, геймплей мне не понравился — больше упор в карточную игру и рандом, чем в интересные тактические сражения.Ostin: ↑ 03.04.2023 13:24 Хтось грався у Marvel's Midnigh Sun? Відкидаємо питання про марвел і героїв. Мене цікавить лише як покрокова гра на заміну Phoenix Point, наприклад.
В своё время наиграл дофига часов как в два старых X-COM, так и в XCOM от Firaxis, если что.
К слову, если графика не сильно важна, то встречал много хвалебных отзывов о моде X-COM Files, можно попробовать.
-
_FYA_EXel
Member
Можешь глянуть еще The Red Solstice (но она не пошаговая).Ostin: ↑ 03.04.2023 14:27Wasteland награно вже чимало, другу частину декілька разів і третю 2 рази. Gear tactics якось пропустив. Напевно, через всі ці всесвіти незрозумілі. Так само і з марвелами._FYA_EXel: ↑ 03.04.2023 14:21gears tactics и wasteland
А вообще если не ограниченны сеттингом, то рекомендую мой топ 3 - Divinity Original Sin, Pathfinder, The Dungeon Of Naheulbeuk.
Еще летом выйдут Baldur's Gate 3, ну и вроде как не плохие последние дисайплы Disciples: Liberation.
-
Spiryt
Member
Это игра, скорее, про сюжет, чем про стратегиюOstin: ↑ 03.04.2023 13:24 Хтось грався у Marvel's Midnigh Sun? Відкидаємо питання про марвел і героїв. Мене цікавить лише як покрокова гра на заміну Phoenix Point, наприклад.
-
Ostin
Member
Всім дякую. Щодо марвела зрозумів. Геарс здається теж про сюжет більше.
Ще подивлюсь на інші.
Ще подивлюсь на інші.
-
Spiryt
Member
Gears уже, как раз, ближе к xcom + сюжет, так что должна зайтиOstin: ↑ 03.04.2023 16:24 Всім дякую. Щодо марвела зрозумів. Геарс здається теж про сюжет більше.
Ще подивлюсь на інші.
-
Zombie
Member
Подивися Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters, теж непогана тактика, мені сподобалось. Тільки DLC не бери.Ostin: ↑ 03.04.2023 16:24 Всім дякую. Щодо марвела зрозумів. Геарс здається теж про сюжет більше.
Ще подивлюсь на інші.
-
Shandor1982
Member
Порадьте якусь пару шутерів лінійних, щоб, поки хворієш, багато не думати. Біжиш собі такий піу-піу, та й все.
-
dimon2277
Member
на думку прийшли останні дві гри DoomShandor1982: ↑ 07.04.2023 13:46 Порадьте якусь пару шутерів лінійних, щоб, поки хворієш, багато не думати. Біжиш собі такий піу-піу, та й все.
ще б порадив rage 2, але там відкритий світ типу, а сама гра реально біжи піу піу та й все (єдине з чим там ок)
-
er[socrates]
Member
doom, wolfenstein, crysis серииShandor1982: ↑ 07.04.2023 13:46 Порадьте якусь пару шутерів лінійних, щоб, поки хворієш, багато не думати. Біжиш собі такий піу-піу, та й все.
-
Draqoon
Member
Dusk, ion fury, POSTAL Brain Damaged, Halo: The Master Chief Collection але там треба трошки думатиShandor1982: ↑ 07.04.2023 13:46 Порадьте якусь пару шутерів лінійних, щоб, поки хворієш, багато не думати. Біжиш собі такий піу-піу, та й все.
-
Prescott
Member
Взял The Last of Us™ Part I, подождал компиляцию и пока игра идёт без сбоев/вылетов, в этой игре очень явно ощущается затык платформы, ЦП узкое горлышко.
-
inquest
Junior
Нарешті пройшов Control, неочікувано годнота. Все сподобалось - сюжет, атмосферність, бойовка, плюс приємний графоній і фізика
-
MaxZema
Member
Так! Теж нещодавно пройшов , припадала пилом 2 роки) Головне втягнутися!inquest: ↑ 09.04.2023 01:47 Нарешті пройшов Control, неочікувано годнота. Все сподобалось - сюжет, атмосферність, бойовка, плюс приємний графоній і фізика
-
Maxhope
Member
Та не только)Prescott: ↑ 08.04.2023 18:57ЦП узкое горлышко.
а все дело в аппаратной декомпрессии и стриминге на прямую с ссд , а Директ Сторедж на ПК как оказалось чуть ли не хуже делает и это совсем не то что на PS5 и Xbox Series, где отдельный блок на SoC который отвечает чисто за декомпрессию и стриминг данных, чего на ПК просто нет. Ну и нагрузки на ЦП от туда же , вместо отдельного блока , все ложится на бедный ЦП , от чего тот загибаетсяРазработчик рассказал, почему 8GB VRAM уже всё. В Nvidia говорят, что нам нужны 32GB видеокарты для уровня PlayStation 5
Отправлено спустя 16 минут :
god of war ragnarok играю , конечно масштаба навернули нереально, не ожидал такую огромную игру , 9 миров доступны , практически у каждого внушительная карта , необязательные линейки сайдов на десятки часов , свернул с сюжета и потерялся
Графон конечно не сильно отличается от первой части, но в целом дорого богато
-
vmsolver
Member
Там неправильно перевели, да и технически утверждать подобное - бред. Мозги надо включать, а не верить всему подряд.Maxhope: ↑ 09.04.2023 08:48Разработчик рассказал, почему 8GB VRAM уже всё. В Nvidia говорят, что нам нужны 32GB видеокарты для уровня PlayStation 5
-
Prescott
Member
Не скажи В целом платформы для 70+ фпс в 2К на высоких настройках хватает, в основном фпс в районе 80, если бы не просадки в тяжелых сценах из-за ЦП.Maxhope: ↑ 09.04.2023 08:48Та не только)
Отправлено спустя 30 минут 53 секунды:
PS
16 озу хватает, видеопамяти тоже, где и что у кого вылетает - понятия не имею. Без шуток игра работает более чем стабильно.
-
Васильович
Member
Пройшов ELEX (так, першу частину).
Це моя перша гра від Piranha Bytes, і так як не люблю суто фентезі сеттінг - в старіші ігри студії ніколи не грав (хоч і багато про них чув).
Загалом, гра дуже сподобалася, хоча назвати її "відмінною" чи "для всіх" точно не можу.
Награв близько сотні годин, склалися такі суб'єктивні враження:
1) Переваги гри:
- гра складна на початку (фактично, десь до 10-15 рівня необережна зустріч з будь-яким мобом може виявитися фатальною для вас)
- цікавий сеттінг (спочатку набір місцевих фракцій трохи нагадав "ковбоїв" проти Легіону в New Vegas, але пізніше я зрозумів, що сильно помилявся)
- цікаві квести і неочікувані зв'язки між ними в результаті (тут без спойлерів ніяк, тому повірте на слово )
- правильна вертикальність локацій (в цій "правильності" велика заслуга наявності джет-паку, але все ж)
- фоновий музичний супровід западає в душу
- подекуди потішні "пасхалки"
2) Недоліки гри:
- просто тони багів
- мало побічних квестів в останніх главах гри
- інтелект та поведінка компаньйонів часто просто -
- фінальний босс дуже слабкий
Для олдів недоліком може стати ще те, що фінальний твіст
Це моя перша гра від Piranha Bytes, і так як не люблю суто фентезі сеттінг - в старіші ігри студії ніколи не грав (хоч і багато про них чув).
Загалом, гра дуже сподобалася, хоча назвати її "відмінною" чи "для всіх" точно не можу.
Награв близько сотні годин, склалися такі суб'єктивні враження:
1) Переваги гри:
- гра складна на початку (фактично, десь до 10-15 рівня необережна зустріч з будь-яким мобом може виявитися фатальною для вас)
- цікавий сеттінг (спочатку набір місцевих фракцій трохи нагадав "ковбоїв" проти Легіону в New Vegas, але пізніше я зрозумів, що сильно помилявся)
- цікаві квести і неочікувані зв'язки між ними в результаті (тут без спойлерів ніяк, тому повірте на слово )
- правильна вертикальність локацій (в цій "правильності" велика заслуга наявності джет-паку, але все ж)
- фоновий музичний супровід западає в душу
- подекуди потішні "пасхалки"
2) Недоліки гри:
- просто тони багів
- мало побічних квестів в останніх главах гри
- інтелект та поведінка компаньйонів часто просто -
- фінальний босс дуже слабкий
Для олдів недоліком може стати ще те, що фінальний твіст
- спойлер
- надто сильно перекликається з деякими подіями Command & Conquer 3: Tiberium Wars