где можно посмотреть ваши предложения?offece-trader: ↑ 03.04.2023 19:19 Атлоны керамические сейчас красиво оформлю и отправлю в продажу.
Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
radical
Member
-
offece-trader
Member
Вот здесь:radical: ↑ 03.04.2023 19:26где можно посмотреть ваши предложения?offece-trader: ↑ 03.04.2023 19:19 Атлоны керамические сейчас красиво оформлю и отправлю в продажу.
Заголовок: Изучу спрос на разные древние компьютерные древности, может кому в коллекцию... Обновление 03/04/2023
offece-trader: ↑ 05.05.2020 12:24=== Сокет 462 ===
1. AMD Athlon 1000 - A1000AMT3C
Ножки ровные, кристалл без сколов. В сокет садится нормально. Нет материнки для проверки.
Фото в большом разрешении со всех сторон:============================
- спойлер
2. AMD Athlon 1333 - A1333AMS3C
Кристалл целый, есть проблемы со стороны ног. Несколько кривых (фото 3), из-за чего в сокет не садится. Несколько ног измазано чем то зелены (фото 4, подозреваю остатки термопасты). Нет материнки для проверки.
Фото в большом разрешении со всех сторон:
- спойлер
-
spoglyadach
Member
Друзі, може хтось має відяхи Abit на продаж?
Особливо цікавить Geforce 2 MX400 64Mb
Відправлено через 9 хвилин 51 секунду:
Думав що це колхоз КПТ-8 на пам'яті, а виявилось що це було так з заводу і паста досі не суха
Особливо цікавить Geforce 2 MX400 64Mb
Відправлено через 9 хвилин 51 секунду:
Думав що це колхоз КПТ-8 на пам'яті, а виявилось що це було так з заводу і паста досі не суха
- спойлер
-
ApostolCV
Member
spoglyadach,подібну ситуацію з термопастою між чіпамм пам'яті та радіатором мав на відеокарта від Leadtek (gf3ti200).
P.S. можливо найближчим часом приїде щось подібне від Абіт.
P.S. можливо найближчим часом приїде щось подібне від Абіт.
-
Death
Member
попался к6-200ALR никто не собирает? состояние идеальнейшее
-
Zakarul
Member
spoglyadach
жужль находит оч быстро.
15 секунд поиска.
https://skylots.org/6584676601/Videokar ... 0+64mb+AGP
еще есть и mx 200
жужль находит оч быстро.
15 секунд поиска.
https://skylots.org/6584676601/Videokar ... 0+64mb+AGP
еще есть и mx 200
-
spoglyadach
Member
Ля що тут мені трапилось... це просто якесь свято, шкода немає жодного сріблястого солтека. Тільки золоті
- спойлер
-
ApostolCV
Member
Біле виконання дуже гарно виглядає. Не зрозуміло чому така увага по кастомізації текстоліту була саме до серії MX4xx.
Я б з великим задоволенням отримав би якийсь білий 3-й жираф.
-
spoglyadach
Member
Це потрібно шукати бандеро-фашистську Triplex GESTAPO GeForce3 Ti 200ApostolCV: ↑ 07.04.2023 08:03 Біле виконання дуже гарно виглядає. Не зрозуміло чому така увага по кастомізації текстоліту була саме до серії MX4xx.
-
Death
Member
-
offece-trader
Member
Попалась материнка ASRock K7Upgrade-880 (без платы для апгрейда). Один надорванный кондер (на фото обведен), остальные нормальные, дутышей нет. Включать даже не пробовал. Интересна кому будет гривен за 200 или в утиль списывать ?
- спойлер
-
radical
Member
в принципе, интересна
просто как двуканальная виа под сокет 462
у меня, кстати, есть подобная, только на КТ600
-
offece-trader
Member
Неделю будет висеть для желающих подумать, потом в лом поедет, если желающих не будет. Кто надумает пишите.radical: ↑ 08.04.2023 19:40в принципе, интересна
Выложил в своей теме еще 386sx
-
Taipen
Member
хіба солтеків білих не було? чи маєш на увазі саме під тандербірди?spoglyadach: ↑ 07.04.2023 07:47 Ля що тут мені трапилось... це просто якесь свято, шкода немає жодного сріблястого солтека. Тільки золоті
- спойлер
-
spoglyadach
Member
Були, але мені вони потрапляли лише пару разів і обидва рази не вдалось придбати. Але одного дня і в мене буде сріблястий СолтекTaipen: ↑ 09.04.2023 01:30 хіба солтеків білих не було? чи маєш на увазі саме під тандербірди?
-
Death
Member
яж говорил триплех 4ти у меня есть можно обмен.
-
spoglyadach
Member
На що може бути цікавий обмін?Death: ↑ 09.04.2023 08:13 яж говорил триплех 4ти у меня есть можно обмен.
-
ApostolCV
Member
А хто спилососив боксову версію FX5500?)
-
spoglyadach
Member
Не я, чесно.ApostolCV: ↑ 09.04.2023 16:28 А хто спилососив боксову версію FX5500?)
А воно таке комусь потрібне? В чому цінність 5500
-
ApostolCV
Member
spoglyadach
цінністі як такової лише в тому , що була бокс версія , з коробкою, дисками , інструкцією.
цінністі як такової лише в тому , що була бокс версія , з коробкою, дисками , інструкцією.