Hollow Home — українська RPG про виживання в Маріуполі

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kravan
Member

Повідомлення

Kassatka: 24.03.2023 11:05
Kravan: 24.03.2023 10:55 Согласен с теми форумчанами, которые считают что игра не ко времени.
Вообще сейчас принимается ЗУ о запрете использования событий войны в маркетинге и рекламе, думаю, сюда оно также должно относится.
Гра - це не маркетинг/реклама, а витвір мистецтва. Це як художній/історичний роман про війну написати. І це дійсно ще один спосіб звернути увагу світової спільноти на наші проблеми й ознайомити з нашими реаліями тих, кому ліньки зарубіжні новини читати. На мій погляд, дуже правильна ідея, тільки треба акуратно її реалізовувати, бо це вимагає великої відповідальності, щоб не налажати.
Мне просто кажеться, что тема состоянием на сейчас - очень чувствительна. А там посмотрим как реализуют, чисто чтобы своих поддержать - куплю, но точно не буду играть.
Paradox1306
Member

Повідомлення

ervin: 24.03.2023 11:17 А в Козаки... А в Танках з Тигру по Т-34 стрілять... Жах! То наша історія, але не наша війна.
Сподіваюсь колись я буду сидіти і дивитись як син, або навіть онуки, будуть мочити русню в грі "Герої проти свинособак" і радіти кожному відстріляному баняку окупанта.
Зараз же при згадці про Маріуполь в мене лише сльози, ненависть і донат на ЗСУ.
ну так не грайте в гру особисто, від того вона гіршою чи непотрібною не стає. тут навіть немає що обговорювати - такі проекти необхідні і зараз і потім
taras_cs
Member

Повідомлення

Українці не усвідомлюють, що в світі є люди, що не читають про страждання людей в містах під обстрілами.
Ці люди потім йдуть до парламенту в своїй країні та кажуть: "навіщо нам поставляти зброю Україні?"
Або вони йдуть на мітинг вимагати припинити постачання зброї нам.
У центрі Берліна в Німеччині відбулася акція протесту проти постачання зброї в Україну, передає Spiegel.

У заході, за підрахунками поліції, взяло участь близько 13 тисяч осіб, серед них - представники лівої партії, борці за мир, а також ультраправі та екстремісти.

Лівий політик Сара Вагенкнехт звернулася до уряду Німеччини зупинити постачання зброї для України та закликала до мирних переговорів зі Кремлем.
Заборонити їм можливість знати більше про Україну?

Зображення
LordTornado
Member

Повідомлення

ervin: 24.03.2023 11:17 Зараз же при згадці про Маріуполь в мене лише сльози, ненависть і донат на ЗСУ.
У одних донат на ЗСУ, а у других за эти деньги закупки яиц для армии по 17 грн за шт...
KimRomik
Member

Повідомлення

такие крупные комбайны по генерации бабла как Activision и EA делали игры, сюжет которых также разворачивается про войну в Ираке, и как думаете они потом пожертвовали хоть каких то денюжек каждому иракцу за страдания? думаю ответ очевиден
мир давно погряз в недобросовестный капитализм
Enombre de soberano
Member

Повідомлення

Inquisitor: 24.03.2023 11:12наприклад в людини і так депресивний настрій через усе це, то що, ще сідати ще навмисно грати у щось по мотивам того, що якб не іграшки, а реальна не вигадана трагедія?
Ну тут нескладно - просто не грайте у такі твори, ніхто вам їх у пельку не пхає.
Як на мене, ця гра - це типа хайп на зразок BLM або ковіду...
Подивимось.
ervin
Member

Повідомлення

Paradox1306: 24.03.2023 11:22
ervin: 24.03.2023 11:17 А в Козаки... А в Танках з Тигру по Т-34 стрілять... Жах! То наша історія, але не наша війна.
Сподіваюсь колись я буду сидіти і дивитись як син, або навіть онуки, будуть мочити русню в грі "Герої проти свинособак" і радіти кожному відстріляному баняку окупанта.
Зараз же при згадці про Маріуполь в мене лише сльози, ненависть і донат на ЗСУ.
ну так не грайте в гру особисто, від того вона гіршою чи непотрібною не стає. тут навіть немає що обговорювати - такі проекти необхідні і зараз і потім
А де я казав, щось погане про гру? Я написав, що не буду грати, бо для мене це тяжко емоційно. Можливо моя думка нікому і не потрібна. Я не знаю на кого націлена ця гра, якшо маркетинг розраховує на Українську аудиторію, то може слід двічі подумати про це. Вірю що творці гри мають на меті шось більше, аніж хайп на війні.
Paradox1306
Member

Повідомлення

ervin: 24.03.2023 11:31
Paradox1306: 24.03.2023 11:22
А де я казав, щось погане про гру? Я написав, що не буду грати, бо для мене це тяжко емоційно. Можливо моя думка нікому і не потрібна. Я не знаю на кого націлена ця гра, якшо маркетинг розраховує на Українську аудиторію, то може слід двічі подумати про це. Вірю що творці гри мають на меті шось більше, аніж хайп на війні.
в цій грі очевидно маркетингу нема, а бажання донести одну просту річ, що війна це погано. біганням з карабінчиком наперевіс і веселим відстрілом рашистів ніяк не донесеш що люба війна це погано
он вище лізе русня сюди і розповідає що вони хороші бо типу можуть аж цілих за 3 копійки потратити на гру, замість того що би взагалі в українському інфопросторі не відсвічувати, краще цьому обурюватись
Sanьka
Member

Повідомлення

Вважаю що подібні ігри треба створювати після війни, а не під час. Це не зовсім етично.
Хоча це тільки старт розробки (а коли вона вийде не зрозуміло) то хай працюють.

З.І. Добре що хоч внесли законопроект "Про обмеження використання військово-патріотичної тематики при реєстрації торговых марок та в рекламі..."
Маю надію ща приймуть і мої очі не будуть бачити того паратизування на темі війни як "сухарики ЗСУ" тощо.
taras_cs
Member

Повідомлення

Kravan: 24.03.2023 10:55 Согласен с теми форумчанами, которые считают что игра не ко времени.

Вообще сейчас принимается ЗУ о запрете использования событий войны в маркетинге и рекламе, думаю, сюда оно также должно относится.
Кандидат в президенти США:
"Подальше втручання США в події в Україні не відповідають національним інтересам США"

Зображення

Відправлено через 1 хвилину 25 секунд:
Гра потрібна

Відправлено через 11 хвилин 18 секунд:
KimRomik: 24.03.2023 11:28 такие крупные комбайны по генерации бабла как Activision и EA делали игры, сюжет которых также разворачивается про войну в Ираке, и как думаете они потом пожертвовали хоть каких то денюжек каждому иракцу за страдания? думаю ответ очевиден
мир давно погряз в недобросовестный капитализм
Ви особисто донатили за межі України?
Наскільки я пам'ятаю, "розвинутий соціалізм" донатив лише у диктаторські смітники та терористичні організації по всьому світу. А, ще у комуністичні партії в розвинутих країнах.
Що там ще лишилося, крім капіталізму та соціалізму?
Mike88
Member

Повідомлення

This War of Mine у вітчизняних сучасних реаліях?
Vatrushka
Member

Повідомлення

Не треба нити раніше часу, "гру" ви ще не бачили і нічого не знаєте. І взагалі, що за дебільна позиція що "ігри" це лише розвага і рофли? Вам що, по 70 років? Забули про Spec Ops: The Line?
Геральт
Member

Повідомлення

Paradox1306: 24.03.2023 11:00
ervin: 24.03.2023 10:49 Це, авжеж, ще один спосіб звернути увагу світу до трагічних подій в Україні. Але персонально я навіть не припускаю можливість грати в цю гру. Знаючи мабуть лише 1% від того шо там відбувалось я вже не зможу отримати задоволення від геймплею і розвитку сюжету.
а як всі грали в ігри про 2у світову цікаво?
Під час WWII? Та ніяк не грали, не до ігор було.
По темі: як джерело (контр)пропаганди може бути, як забавка - не на часі.
Fen1xz
Member

Повідомлення

Ну только если показать за границей зверства рашистов в Мариуполе - имеет место быть. Играть в такую игру украинцу сейчас - я бы не смог. Это как напиток "Буча-Комбуча" после тех ужасов что в Буче происходили желания купить такой продукт не то что не появляется, оно наоборот отталкивает. Поэтому я только "за" за запрет использования войны и любых её символов для коммерции. Хотя бы пока война идёт.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Ну если подойти с душой и ответственностью, то мир может увидеть новую качественную антивоенщину в духе This war of mine, а если же поторопиться и подойти безответственно, то получится всратый тайкун. Мне бы конечно не хотелось бы что бы такие игры как-то паразитировали на таком событии.
Hotspur
Member

Повідомлення

Spiryt: 24.03.2023 10:33Даже не знаю, как к такому относиться. Но мне кажеться, это лишний проэкт, на сегодня
це не погано. якщо не говорять - не знають
Martix
Member

Повідомлення

Ну я бы не хотел игру про "Выживание в Северодонецке". Особенно, когда она делается из-за политповестки, т.к. посыл тут только один. Всем кому нравится -примерьте на свой город.
Tyler
Member

Повідомлення

Візуальний стиль нагадав Disco Elysium
Kravan
Member

Повідомлення

Тысячи людей сейчас буквально играют в эту игру своими жизнями.

Но как уже не однократно писали форумчане, тутпалка о двух концах. Мне не нравится паразитирование на войне (я не говорю что игра обязательно будет паразитировать, это может быть шикарный продукт). Тем не менее, я всю жизнь живу в Украине и в лучшее мне верится слабо.

А то что игра на кого то там повлияет на Западе - не повлияет, кому было не все равно, тому и останется, а кому было п..ер, тот своего мнения не изменит и эту игру наврядли увидит.

Большинство жителей запада выходят на все эти митинги не потому, что поддерживают РФ а потому, что эта война жестоко нанесла удар по их личному кошельку. И эту мысль никакая игра не переломит.
Draqoon
Member

Повідомлення

мені здається це якесь на1балово в пошуках гранта :-/ хочу помилятися
Відповісти