Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування бездротового маршрутизатора ASUS TUF Gaming AX4200
-
terminahtor
Member
Пропоную обговорити Огляд та тестування бездротового маршрутизатора ASUS TUF Gaming AX4200
Хочу подивитись дизайнеру у вічі і харкнути між ними.
Хочу подивитись дизайнеру у вічі і харкнути між ними.
-
-orion-
Member
Дожились, 140 баксов это дешёвый роутер. Ну как для китайсуса то может и дёшево, но такое себе в целом. Вообще контора специализируется на выпуске сотен одинаковых линеек за оверпрайс.
Но есть и достоинство - это tuf gaming, а значит на нем как то можно игры запускать.
П.С. как то в нашу контору приехала какой то представитель с переводчиком, шеф позвал что бы я оценил их продукцию, который было достаточно у нас в пользовании. Так вот, ребята сильно удивились от того что почти все девайсы, и треть материнок туфтовых спустя год уже мертвы))
Но есть и достоинство - это tuf gaming, а значит на нем как то можно игры запускать.
П.С. как то в нашу контору приехала какой то представитель с переводчиком, шеф позвал что бы я оценил их продукцию, который было достаточно у нас в пользовании. Так вот, ребята сильно удивились от того что почти все девайсы, и треть материнок туфтовых спустя год уже мертвы))
Востаннє редагувалось 21.03.2023 17:15 користувачем -orion-, всього редагувалось 1 раз.
-
gehka3
Катярко
-orion-
Сам хотел повозмущаться "140 уёф недорогой роутер"
За охлаждение - та пластину превратить в ребристость хоть на парку тройку мм и получим профит неплохой, но - да, + 50 центов в производстве, по сравнению с куском листа
За охлаждение - та пластину превратить в ребристость хоть на парку тройку мм и получим профит неплохой, но - да, + 50 центов в производстве, по сравнению с куском листа
-
vovo
Member
не любите ламборгини? или дело в чудесном расположении антенн?terminahtor: ↑ 21.03.2023 17:02 Хочу подивитись дизайнеру у вічі і харкнути між ними.
-
artko
Member
2.5Gbit WAN и 1Gbit все лан порты? в чем сакральный смысл такого решения?
-
master
Member
Ніхто не писав "дешевий", читайте уважно-orion-: ↑ 21.03.2023 17:11 Дожились, 140 баксов это дешёвый роутер. Ну как для китайсуса то может и дёшево, но такое себе в целом. Вообще контора специализируется на выпуске сотен одинаковых линеек за оверпрайс.
Відправлено через 57 секунд:
Згоден, економія на радіаторі незрозуміла...gehka3: ↑ 21.03.2023 17:14 -orion-
-
Bender911
Member
terminahtor
Розумію що у людей зараз травмовани психіка через війну, але почінати обговорення роутеру такими випадами дивно.
Розумію що у людей зараз травмовани психіка через війну, але почінати обговорення роутеру такими випадами дивно.
-
master
Member
Дивне питання... для тих, в кого провайдер дає порт wan 2.5Gartko: ↑ 21.03.2023 17:17 2.5Gbit WAN и 1Gbit все лан порты? в чем сакральный смысл такого решения?
-
Bender911
Member
Добре бачити, що є з коробки Wireguard та класна швидкість по Wi-Fi.
-
gehka3
Катярко
master
Интересно отвал через год работы - норма для них будет?
Сверху чуть пыли, уголок без движения воздуха, тумбочка/шкаф/ящик, в который запихнут его пользователи
Благодарю за развёрнутый обзор, приятно почитать было
Сверху чуть пыли, уголок без движения воздуха, тумбочка/шкаф/ящик, в который запихнут его пользователи
-
aaleksandrenko
Member
Там чисто за дизайн ламби +100 доларів
-
-orion-
Member
master
Вообще сделать скидку баксов 100 и будет топчик
- спойлер
- Втім, вже зараз можливості ASUS TUF Gaming AX4200 цілком відповідають рекомендованій роздрібній вартості на рівні 140 доларів, тож пристрій може зацікавити покупців, які шукають недорогий, але потужній і функціональний бездротовий маршрутизатор на сучасній платформі.
Востаннє редагувалось 21.03.2023 17:27 користувачем -orion-, всього редагувалось 1 раз.
-
master
Member
не знаю, в мене 2,5 роки відпрацював asus rt-ax92u, який гарячий і всі обіцяли "відвал чипу" через тиждень. Але, ніт, жодних проблем, нічого не відвалилося, все чудово працювало і зараз, сподіваюся, працює в нового власника. Отже, я в відвали не вірю, а вірю в тротлінг.gehka3: ↑ 21.03.2023 17:22 master
Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
Ви написали "дешевий". Недорогий і "дешевий" - це різні слова. Щодо рівня цін - кожний сам собі вирішує. Для мене дорогий - це asus gt-ax11000 pro за 18000 грн.-orion-: ↑ 21.03.2023 17:26 masterПо моему тут так и написано, не дорогой. По факту роутер дорогой. Не дорогой стоит у 90%, и цена порядка 30-40$. Может мы из разных обществ?)
- спойлер
- Втім, вже зараз можливості ASUS TUF Gaming AX4200 цілком відповідають рекомендованій роздрібній вартості на рівні 140 доларів, тож пристрій може зацікавити покупців, які шукають недорогий, але потужній і функціональний бездротовий маршрутизатор на сучасній платформі.
-
-orion-
Member
Могу поздравить, на обзорах асуса поднялись?)master: ↑ 21.03.2023 17:29не знаю, в мене 2,5 роки відпрацював asus rt-ax92u, який гарячий і всі обіцяли "відвал чипу" через тиждень. Але, ніт, жодних проблем, нічого не відвалилося, все чудово працювало і зараз, сподіваюся, працює в нового власника. Отже, я в відвали не вірю, а вірю в тротлінг.gehka3: ↑ 21.03.2023 17:22 master
Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:Ви написали "дешевий". Недорогий і "дешевий" - це різні слова. Щодо рівня цін - кожний сам собі вирішує. Для мене дорогий - це asus gt-ax11000 pro за 18000 грн.-orion-: ↑ 21.03.2023 17:26 masterПо моему тут так и написано, не дорогой. По факту роутер дорогой. Не дорогой стоит у 90%, и цена порядка 30-40$. Может мы из разных обществ?)
- спойлер
-
OFFF
Member
Ожидал в обзоре андервольтинг и разгон SoC MT7986A. Надеюсь выйдет вторая часть обзора.
-
artko
Member
дуже цікаво, який провайдер у нас таке дає, та як це використовувати с лан портами на 1гбіт?master: ↑ 21.03.2023 17:20Дивне питання... для тих, в кого провайдер дає порт wan 2.5Gartko: ↑ 21.03.2023 17:17 2.5Gbit WAN и 1Gbit все лан порты? в чем сакральный смысл такого решения?
p.s. питання було в тому, чому не усі порти 2.5гбіт
-
master
Member
Ні, працюю за фахом і вам раджу не рахувати чужі гроші-orion-: ↑ 21.03.2023 17:32Могу поздравить, на обзорах асуса поднялись?)master: ↑ 21.03.2023 17:29
не знаю, в мене 2,5 роки відпрацював asus rt-ax92u, який гарячий і всі обіцяли "відвал чипу" через тиждень. Але, ніт, жодних проблем, нічого не відвалилося, все чудово працювало і зараз, сподіваюся, працює в нового власника. Отже, я в відвали не вірю, а вірю в тротлінг.
Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
Ви написали "дешевий". Недорогий і "дешевий" - це різні слова. Щодо рівня цін - кожний сам собі вирішує. Для мене дорогий - це asus gt-ax11000 pro за 18000 грн.
Відправлено через 32 секунди:
Треба подумати наступного разу.OFFF: ↑ 21.03.2023 17:32 Ожидал в обзоре андервольтинг и разгон SoC MT7986A. Надеюсь выйдет вторая часть обзора.
Відправлено через 4 хвилини 24 секунди:
Використати просто: підключити два клієнта 1G або одного 1G і одного wi-fi 6. А провайдери - справа часу. Кабелі cat5e тримають 2.5G, замінять провайдери ТКД і будуть тарифи швидші за 1000 Мбіт/сartko: ↑ 21.03.2023 17:34дуже цікаво, який провайдер у нас таке дає, та як це використовувати с лан портами на 1гбіт?
p.s. питання було в тому, чому не усі порти 2.5гбіт
-
artko
Member
что-то меня терзают смутные сомненья.... (с)master: ↑ 21.03.2023 17:40 Використати просто: підключити два клієнта 1G або одного 1G і одного wi-fi 6. А провайдери - справа часу. Кабелі cat5e тримають 2.5G, замінять провайдери ТКД і будуть тарифи швидші за 1000 Мбіт/с
що прям таки будуть швидше 1гбіт. кабель то таке, типовий гпон, який зараз використовують для кінцевих абонентів - на усіх дає 2,5гбіт лінк. будуть міняти хребет мережі прям так зараз? ну-ну...
тестив я тариф 1гбіт одного такого провайдеру. дуже рідко до 400мбіт підіймалася швидкість...
подивимось.
особисто мені більше 2,5гбіт у домашній мережі було б цікаво, чим на ван.
-
-orion-
Member
К стати тоже этот момент смутил. Зачем мне 2.5 Гб на вход, если я их получить на комп не смогу) Вообще реальный представитель китайского продукта, и 2.5 Гб есть, и 4 антенны, и оребрение на корпусе, и гоночный дизайн. Но когда начинаешь разбираться то все это оказывается чисто маркетингом, а по факту получаешь роутер за 140$ с реальной его ценой в 50$.artko: ↑ 21.03.2023 17:45что-то меня терзают смутные сомненья.... (с)master: ↑ 21.03.2023 17:40 Використати просто: підключити два клієнта 1G або одного 1G і одного wi-fi 6. А провайдери - справа часу. Кабелі cat5e тримають 2.5G, замінять провайдери ТКД і будуть тарифи швидші за 1000 Мбіт/с
що прям таки будуть швидше 1гбіт. кабель то таке, типовий гпон, який зараз використовують для кінцевих абонентів - на усіх дає 2,5гбіт лінк. будуть міняти хребет мережі прям так зараз? ну-ну...
тестив я тариф 1гбіт одного такого провайдеру. дуже рідко до 400мбіт підіймалася швидкість...
подивимось.
особисто мені більше 2,5гбіт у домашній мережі було б цікаво, чим на ван.
-
artko
Member
ну, положим все же может и чуть больше, чем 50. все же неплохая беспроводная часть и прочее. но баланс характеристик странный, что интересно - у многих вендоров такое со скоростью портов. уже подумываю, может взять минипк на х86 с четырьмя 2,5гбит портами и на нем сделать домашний роутер универсальный..-orion-: ↑ 21.03.2023 18:06 К стати тоже этот момент смутил. Зачем мне 2.5 Гб на вход, если я их получить на комп не смогу) Вообще реальный представитель китайского продукта, и 2.5 Гб есть, и 4 антенны, и оребрение на корпусе, и гоночный дизайн. Но когда начинаешь разбираться то все это оказывается чисто маркетингом, а по факту получаешь роутер за 140$ с реальной его ценой в 50$.
а такого типа роутерам отдать чисто функцию беспроводной точки доступа.