Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Навіщо взагалі більшості знати про свічки з якогось допотопного ягуара? :spy:
sanya555
Member

Повідомлення

Mad Dog: 11.02.2023 10:33Ще років 20 і більшість взагалі не буде знати що то таке.
Этим свечам лет 25 :lol: Их привезли еще из Эмиратов, и они все время валялись на складе.

Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Scoffer
Просто свечи нестандартные, без юбки и шайбы я ни разу нигде не видел чтобы стояли. Нашел на складе целую коробку, не выкидывать же. Там не менее уже 50 штук продал.
Mad Dog
Member

Повідомлення

Scoffer: 11.02.2023 10:57 Навіщо взагалі більшості знати про свічки? :spy:
Поправив цитату.
heidfeld
Member

Повідомлення

балдежно смотрится, JDM :super:
спойлер
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Питання виникло.
Маю проблему: на автомобілі жабо потріскалось в місцях кріплень(криворукість при затягуванні гайок на СТО для заміни фільтра салонного та вік мабуть пластику(авто 05 року, вплив сонця тощо.).
Так нове жабо виглядає:
спойлер
Зображення Зображення
Ось зразки проблем подібних:
спойлер
Зображення Зображення
В моєму випадку всі частини є, просто багато тріщин( пару раз ще зніму і все відвалиться)
Якщо я вірно розумію, то можна тріщини залатати за допомогою того ж POXIPOL + склотканина та залити теж ним і відшліфувати?

На СТО не хочуть братись, бо старий пластик, і фен(станція станція)+ "полипропиленовые прутки" не допоможуть.
Звісно є 2 компонентний від 3M герметик, тим шпателем все вимазати можна, але вартість 40-50 дол :rolleyes: :rolleyes:

Чомусь з цінами показились, пару міс назад жабо коштувало 1000 грн, наразі 3000-3500 :spy:
Хто мав справу з подібним, дайте пораду( бюджетно треба але добре :laugh: )..
The_Rusik
Member

Повідомлення

Engineer_1988
Эпоксидка + марля = дешево и сердито.
sanya555
Member

Повідомлення

Engineer_1988
Стеклоткань, и эпоксидка, с марлей прочности не будет такой. Ткань если честно не знаю где взять так что бы немного, а эпоксидка даже в эпицентре есть, в сдвоенном шприце, в одном смола, во втором отвердитель.
спойлер
Зображення
Engineer_1988
Member

Повідомлення

sanya555: 09.03.2023 09:53 Engineer_1988
Стеклоткань, и эпоксидка, с марлей прочности не будет такой. Ткань если честно не знаю где взять так что бы немного, а эпоксидка даже в эпицентре есть, в сдвоенном шприце, в одном смола, во втором отвердитель.
спойлер
Зображення
Я теж вже такої думки, що все ж таки треба мабуть брати звич 2 комп. епоксидний клей(Харків наприклад) 1:10 і нехай стигне. 200 мл коштує 100 грн).
Вчора взяв на пробу за 165 грн 16гр Поксіпол - поклеїв інший пластик між собою - фігня, якщо немає основи склотканини, відвалюється і все...
The_Rusik
Member

Повідомлення

sanya555
Да, стеклоткань еще поискать нужно, там его нужно кусочек. Но если не найдется, то лучше марля чем ничего.
mumu
Member

Повідомлення

якщо там пластик поліпропіленовий, то тільки паяти. якщо абс - дихлоретаном. на великих деталях мають бути відповідні маркування.
на промі і авторинках продаються готові смужки різних видів пластика, можна пошукати донорські запчастини або їх частини, якщо є будівельний фен чи паяльна станція з феном, можна спаяти. або сітка металева типу для фільтрів і паяльнік потужний.
на місце з отвором впаяти широку шайбу.
zmax
Member

Повідомлення

Engineer_1988: 09.03.2023 16:09епоксидний клей(Харків наприклад) 1:10 і нехай стигне
це гівно, сам покупав для дрібного ремонту.
GetOutTheWay
Member

Повідомлення

Хто може порадити автопідборщиків в Києві?
hazard
Member

Повідомлення

GetOutTheWay: 15.03.2023 15:48 Хто може порадити автопідборщиків в Києві?
1 Auto если денег много. Они единственные дают гарантию на подбор.
SergN
Member

Повідомлення

hazard: 15.03.2023 16:41если денег много
що ж там за розцінки?
Hells Angels
Member

Повідомлення

hazard: 15.03.2023 16:41Они единственные дают гарантию на подбор.
главное иметь обученный и опытный персонал по подбору, который осмотрит все узлы и агрегаты и не прошляпит признаки того что к примеру турба уже подыхает .. так что на нормальную тачку и дают гарантию. :gigi:
j3s0n
Member

Повідомлення

hazard: 15.03.2023 16:411 Auto если денег много.
Завжди було 200-300 баксів, ну може бути 500 за ультра топ еліт клас, але я думаю коли питають на форумі оверів таке, то точно не елітну бентлі підбирати, а отже 200-300 баксів взагалі не гроші враховуючи, що ти збираєшся купувати щось за 10к$+
Якщо вже навіть на підборі економити, то може авто то взагалі не "твоя" тема, бо там ще заправляй її трати і таке інше
murzik
Member

Повідомлення

на проспекті перемоги біля повітрофлотського мосту на кожному епаті переключення світлофора 1-3 авто на червоне летять. там поставити б камеру - кайф, бабло безкінечне. а ще купа додіків по А лінії, але там щодня поліція дебілів зупиняє. :up:
zmax
Member

Повідомлення

j3s0n: 15.03.2023 20:47Завжди було 200-300 баксів, ну може бути 500 за ультра топ еліт клас, але я думаю коли питають на форумі оверів таке, то точно не елітну бентлі підбирати, а отже 200-300 баксів взагалі не гроші враховуючи, що ти збираєшся купувати щось за 10к$+
200-300 недорого, если ты словил удачу за хвост и первую же машину можно брать. но это в теории, а на практике можно и 5 и 10 машин перещупать и тогда "недорого" становится +10-15% к цене от той самой магической десятки. и ты уже начинаешь понимать что где то на форуме ляпнул глупость про "недорого".
hazard
Member

Повідомлення

Я думаю будет дешевле через кар вертикал за 300 грн пробег пробить, а на то что бита не бита-забить.Время не то сейчас.В любой момент может кацапский снаряд прилететь и все подборы до одного места.
Skoda
Junior

Повідомлення

GetOutTheWay: 15.03.2023 15:48 Хто може порадити автопідборщиків в Києві?
В чем проблема стать им самому? Разве что времени нет, а деньги есть...

В свое время с нуля начинал, купил прибор для определения лкп, алгоритм вопросов по телефону, алгоритм действий по осмотру.

Обязательно: диагностика ходовой (подъемник)+ компьютерная диагностика.

Это основное.
Но может уберечь от битка или фатала.

Отправлено спустя 1 минуту 28 секунд:
hazard: 15.03.2023 22:34 Я думаю будет дешевле через кар вертикал за 300 грн пробег пробить, а на то что бита не бита-забить.Время не то сейчас.В любой момент может кацапский снаряд прилететь и все подборы до одного места.
Если это пригонка- то данных по побегу (к примеру Немцы)- не будет.
Відповісти