активация может идти год.KingpinUA: ↑ 09.03.2023 15:50 Господа майнеры, может у кого есть акк на minningclub.info ? Только там нашел у форумчанина нужный биос, но связатся с ним можно только зарегавшись, 3 дня уже прошло, а письмо активации не приходит.
Останні статті і огляди
Новини
Майнинг - заставь комп работать!
-
Timedemo
Member
-
TombRaider
Member
У меня есть там аккаунт, если что пишите в ЛСKingpinUA: ↑ 09.03.2023 15:50 Господа майнеры, может у кого есть акк на minningclub.info ? Только там нашел у форумчанина нужный биос, но связатся с ним можно только зарегавшись, 3 дня уже прошло, а письмо активации не приходит.

-
yupi
Member
-
Timedemo
Member
при чем тут пос? я в 2020м году тоже регался на этом сайте, мне активировали вход через год. в 2022м я удалил аккаунт.yupi: ↑ 09.03.2023 20:06Timedemo: ↑ 09.03.2023 18:32активация может идти год.![]()
![]()
Ага, после перехода на пос![]()
-
Saffa
Member
Там это,в новостях пишут,что биржи дропнули карты украинских банков чи НБУ дропнул транзакции у банков.
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
та це наші "слугі" НБУ дропнул, бо навіть IBox-и не працюють по всій країні. СБУ шукає "отмиватєлей денег и террористов, а також "оружия массового уничтожения"Saffa: ↑ 10.03.2023 10:54Там это,в новостях пишут,что биржи дропнули карты украинских банков чи НБУ дропнул транзакции у банков.

Отправлено спустя 22 минуты 15 секунд:
-
Saffa
Member
Главное в следствии- не выйти на самих себяLucas55: ↑ 10.03.2023 12:18та це наші "слугі" НБУ дропнул, бо навіть IBox-и не працюють по всій країні. СБУ шукає "отмиватєлей денег и террористов, а також "оружия массового уничтожения"Saffa: ↑ 10.03.2023 10:54Там это,в новостях пишут,что биржи дропнули карты украинских банков чи НБУ дропнул транзакции у банков.Ви ж не забули - це їхнє улюблене заняття
Зато там де яйца по 17 і гуманітарка вагонами - ніяких отмиватєлей і ніяких терористов, оружия массового уничтожения
![]()
Отправлено спустя 22 минуты 15 секунд:

-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
ну так главний міністр яєць же сказав - " Ето не ми. То було ІПСО" " Це все Божа роса "Saffa: ↑ 10.03.2023 13:11Главное в следствии- не выйти на самих себя

-
Yalg
Member
Кто разбирается, настолько это правда про стейблы?В США обанкротился крупнейший банк технологической Силиконовой долины
В Silicon Valley Bank держали деньги стартапы и крипто компании. Он был 16-м банком США. За сутки клиенты забрали из него $42 млрд, а у отделений были очереди. Крах Silicon Valley Bank вызвал проблемы у второго и третьего по популярности криптовалютных стейблкойнов - USDC и DAI. Оператор USDC компания Circle держала до $10 млрд активов в Silicon Valley Bank.
-
ervin
Member
Вітаю всіх!
Думаю, що це найкраща тема для мого питання.
Історія
Відеокарти ZOTAC 1660 Super з версією біос 90.16.4f.00.2f працюють нормально. Фурмарк проходять без проблем, але трохи гарячі.
Прошив біос 90.16.42.00.65 - карти на 10 градусів холодніші, але через 1.5 - 3 хвилини фурмарк зависає. В іграх виліт драйверу через 4-7 хвилин.
Повернув 90.16.4f.00.2f все норм. В чому може бути проблема?
Питання 2. Враховуючи історію чи потрібно комусь отой металолом, що залишився?
Історія
- спойлер
- Купив на Амазоні Повернуту майнінг машину на 8 відеокарт.
Приплило майже те шо очікував. МП в дуже поганому стані. Вирвані PCI-E слоти, пахне горілим, відеокарти були прикручені до корпуса але знаходилися поза слотів PCIe. Тумблер на БЖ не дає перевести в положенння I.
Самі відеокарти виглядають чистими і навіть і плівках.
Схоже було КЗ і попередній власник панічно рятував те шо можна врятувати.
На мою радість Карти працюють. Деякі мають трохи деформовану металеву I/O Shield. Не знаю як воно правильно по нашому.
Відеокарти ZOTAC 1660 Super з версією біос 90.16.4f.00.2f працюють нормально. Фурмарк проходять без проблем, але трохи гарячі.
Прошив біос 90.16.42.00.65 - карти на 10 градусів холодніші, але через 1.5 - 3 хвилини фурмарк зависає. В іграх виліт драйверу через 4-7 хвилин.
-
Saffa
Member
Продай на олх под видом рабочих на стабильном биосе.ervin: ↑ 11.03.2023 13:28 Вітаю всіх!
ІсторіяПитання.
- спойлер
Приплило майже те шо очікував. МП в дуже поганому стані. Вирвані PCI-E слоти, пахне горілим, відеокарти були прикручені до корпуса але знаходилися поза слотів PCIe. Тумблер на БЖ не дає перевести в положенння I.
На мою радість Карти працюють. Деякі мають трохи деформовану металеву I/O Shield. Не знаю як воно правильно по нашому.
-
Timedemo
Member
https://gyazo.com/a33e470b364f23075eaef5cd9328e2b3ervin: ↑ 11.03.2023 13:28 Вітаю всіх!
ІсторіяПитання.
- спойлер
в них різний буст. оставте той де гріється більше. якщо вона стабільна, і грієтся більше, то працює вона нормально, а на другому біосі, може бути провалюватись і відновлюватись бустова частота, от вона і грієтся менше, а при бусту може зависнути.
відкрийте гпу з в фоні, и подивітся на споживання, та на максимальну частоту на якій йде тест, і порівняйте, думаю будуть одразу помітні відмінності в споживанні і частоти.
-
tw-r
Advanced Member
Зараз є можливість виводити ефір на картку українського банку? Або інший спосіб вивести з гаманця ефір?
-
Timedemo
Member
На карту банка виводять гривню. і її зараза вивести неможна. тільки через ЮЗДТ з людьми, які цим займаютьсяtw-r: ↑ 14.03.2023 16:43 Зараз є можливість виводити ефір на картку українського банку? Або інший спосіб вивести з гаманця ефір?
-
tw-r
Advanced Member
дякую за конкретну відповідь!Timedemo: ↑ 14.03.2023 18:23На карту банка виводять гривню. і її зараза вивести неможна. тільки через ЮЗДТ з людьми, які цим займаютьсяtw-r: ↑ 14.03.2023 16:43 Зараз є можливість виводити ефір на картку українського банку? Або інший спосіб вивести з гаманця ефір?
-
b_andriy
Member
Timedemo р2р ?
-
Timedemo
Member
мабуть да. я користуюсь іншими способами.b_andriy: ↑ 14.03.2023 21:35 Timedemo р2р ?
-
TombRaider
Member
На бинансе и т.д вывод через P2P работает, у whitebit работал вывод напрямую, но сейчас я не знаюb_andriy: ↑ 14.03.2023 21:35 Timedemo р2р ?
-
Lucas55
Member
Хто шарить ? - при спробі входу в Binance, відвалюється повністю інтернет (почалося десь пру днів назад). Причому якщо вже залогінився - то все нормально працює, і інші сайти теж норм працюють. Як тіки вхід - зразу інет відвалюється

-
yupi
Member
Lucas55
Троян?
Троян?