Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
OC Falcon
Member

Повідомлення

Varzek: 03.03.2023 00:22 DA V3 кажется чуть ли не идеальной для ладонного хвата, но кисть сегодня впервые перенапряжена. Надеюсь это пройдёт :)
Там не в горбе дело (который тоже в странном месте расположен, сдвинут назад). В DA V3 боковые поверхности /\-образные (особенно крутой угол справа), в итоге (при высокой чувствительности) приходится постоянно сильно сжимать мышу, чтобы поднимать/переставлять. У меня так рука ни от одной мыши не болела, сдал обратно сразу же.
Поэтому так важно щупать мышь вживую перед покупкой. Если опыта хватает - сразу видишь все, что не устраивает в плане формы/размера.
Melofon
Member

Повідомлення

OC Falcon

Согласен, подымать DA как-то не особо удобно ладонным хватом, для этого нужно чтобы безымянный палец заходил под мышку а не оттопыпивался наружу (у 403 именно так и у моей профильной тоже) тогда ты мышку можешь поднять буквально двумя пальцами - большим и безымянным а не напрягать для этого всю ладонь, и да когда перепробуешь много мышек то даже на глаз примерно можно увидеть какая для твоего хвата будет более удобна бо видно где какая впуклость/выпуклость тебе заходит, но всё же желательно пробовать перед покупкой.
Varzek
Member

Повідомлення

OC Falcon: 03.03.2023 03:44 Поэтому так важно щупать мышь вживую перед покупкой. Если опыта хватает - сразу видишь все, что не устраивает в плане формы/размера.
Я её пробовал неоднократно в магазине, но там такого дискомфорта не было. Я вообще поймал себя на мысли, что держал G402 больше когтевым хватом, чем ладонным. А с DA3 чисто ладонный хват. Может по этому пока устаёт кисть.
OC Falcon
Member

Повідомлення

Varzek
Я держу когтевым (или что-то вроде этого), DA вообще не подошла, потому что горб смещен назад, вообще руки не касается, и получается уже пальцевый хват. А с такими боковушками ее тяжело пальцами удерживать. Реально никогда кисть так не болела от одного дня использования. И потом еще пару дней проходила. Мне из всего что пробовал пока заходят только формы от SS (Rival, Prime). Еще G Pro X Superlight очень нравится, но жаба пока одерживает верх))
Varzek
Member

Повідомлення

OC Falcon
Мне предлагали Katana Superlight. Но я сказал маленькая и не взял :) А теперь думаю, что может быть вообще когтевой хват для меня самое то. Буду ещё тестировать.
ASTON
Member

Повідомлення

OC Falcon: 03.03.2023 07:54 Varzek
Мне из всего что пробовал пока заходят только формы от SS (Rival, Prime).
SS Rival взагалі річ суперова. В мене вже років 5 - жодних нарікань, чи бажання чогось нового. Ідеальна миш. Хоч і коштувала під 100 баксів тоді.
А зараз її за 50 можна взяти - це взагалі супер варіант за ці грощі.
OC Falcon
Member

Повідомлення

ASTON: 03.03.2023 10:33SS Rival взагалі річ суперова. В мене вже років 5 - жодних нарікань, чи бажання чогось нового. Ідеальна миш. Хоч і коштувала під 100 баксів тоді.
Видимо, редко пользуетесь. Я работаю дома + играю периодически (раньше вообще много), у меня так долго мыши не живут. И у Rival проблем хватало, причем во всех версиях. У меня была самая первая (просто Rival), потом Rival 300, потом Rival 300 white, и Rival 310.
Во всех без исключения были (каждый раз разные) проблемы с резинками. Во всех кроме самой первой возникали далблклики довольно быстро (1,5-2 года, как правило).
Prime пока радует в плане корпуса, но присутствует какая-то странная акселерация...
ASTON
Member

Повідомлення

OC Falcon
Майже щодня користуюсь. Перерва була тільки міс 8 після війни, коли комп дома на Північній Салтівці стояв, до вивозу.
А так 5 років щодня для ігр, годин по 3-4 (бувало й більше). Хіба що ніжки вже поцарапані, а так жодних питань ані до корпусу, ані до сенсора. Rival 600 у мене.
Diablique
Member

Повідомлення

Steel series one love!
OC Falcon
Member

Повідомлення

ASTON: 03.03.2023 10:56 OC Falcon
Майже щодня користуюсь. Перерва була тільки міс 8 після війни, коли комп дома на Північній Салтівці стояв, до вивозу.
А так 5 років щодня для ігр, годин по 3-4 (бувало й більше). Хіба що ніжки вже поцарапані, а так жодних питань ані до корпусу, ані до сенсора. Rival 600 у мене.
У меня иногда чуть ли ни до 24 часов в день доходит :gigi: Возможно, Rival 600 как топ чуть получше выполнена. Форма у нее шикарная, щупал.
ASTON
Member

Повідомлення

Може і так. До того були різні А4 - наче і добре, але не те. Пробував MadCatz - прикольно виглядає, але ну ні.
А тут зайшло.
Melofon
Member

Повідомлення

ASTON

У MadCatz формы на сильного любителя, даже с их регулировкой не каждому подойдёт.
Cirax
Member

Повідомлення

Varzek: 28.02.2023 11:02 j3s0n
Трохи корисної інформації для псевдопатріотів. Багато контенту немає аналогів від українських блогерів та користувачів.
Примерно так с 95%.
anyname
Member

Повідомлення

Bender911: 02.03.2023 19:29
Varzek: 02.03.2023 18:38
Я теж періодично дивлюсь огляди від зарубіжних блогерів. Але це все лірика. Поки не буде достатньо україномовного контента - як альтернативу будут використовувати рос варіанти. Бачив як навіть україномовні стримери якщо немає української локалізації (а це буває дуже часто) грають з рос локалізацією.
Тому що бухать пиво легше ніж ходити до спортзалу. Тай й сусіди бухають - можна брати за приклад:)
не кожен тайтл має можливість вибору англійської локалізації для ігри купленої в сегменті з дешевшими регіональними цінами . бла , бла , бла заради боротьби реекспортом ( чи як вони там це називають). доречі нещодавно в чийомусь магазині при виборі укр регіона , укр мови , вони мені цінник в російських рублях намалювали. також натикався на те що - зараз жоден російський блогер на ютубі не має монетизації ( санкції ж).
деякі девайси в Россії офіційно відсутні , наприклад оновлений 502 hero (бачів наші огляди , англо і інші цівілізованомовні.), хоча певно на сірому ринку придбати можливо.
Bender911
Member

Повідомлення

anyname
https://mc.today/uk/blogeri-z-rosiyi-pr ... ili-shemu/ - про монетизацію.

Щодо неможливості вибрати англійську - ну значить гра якийсь непотріб. Навіть білосурські World of Tanks, яки перевели українців на європейськи сервери та продали свій бізнес в росісі, чомусь давно давали користуватись англіською мовою. Якщо видавцю все одно, то і меня такий не потрібен. Ті хто показують в рублях, теж йдуть лісом. В мене не так багато часу, щоб грати у все що виходить, а декільки нормальних від адекватів завжди можна знайти.

Звісно є якісь окремі сегменти, де дійсно можна знайти толковий відос російською про вирішення якоїсь проблеми або ремонту техніти. Але коли люди дивлять усіляку парашу як стрімерів чі слухають русніву музику, то завжди будут розказувати, що не знайшов української альтернатив та он сусід буха, а чього мені не можна, "какая разніца какая страна".
Барбарис
Member

Повідомлення

anyname, не має від кацапів, бо їм реклама відключена і статистика. А через впн або від іноземців монетизація працює.
tolebamber
Member

Повідомлення

К чему тут срач этот, тут тема про гамерские мыши….
j3s0n
Member

Повідомлення

Varzek: 02.03.2023 16:59З одного боку ти правий. Але з іншого щоб витіснити рос контент потрібна альтернатива українською.
Тиждень тому мій товарищ втратив побратимів, прилітіла ракета, також втратили все що було, ми зібрали 250тищ на все, це дуже добре дає зрозуміти ціни яку ми платимо кожен день, а ти і далі давай повторюй "нема альтернативи, канал класний"

Дивіться і пам'ятайте, що ви спонсоруєте русню через їх блогерів, через товари які ви купуєте у магазинах (також багато руснявого), шо там у вас не всьо так адназначна?! То я дуже радий, шо ви не бачили війну, поки.
MobileLord
Member

Повідомлення

Кто юзал эргономичные мыши с наклоном типа mx master 3/3s, долго привыкали? Я что-то 3 дня не могу привыкнуть, так как всю жизнь обычной пользовался симметричной.
Varzek
Member

Повідомлення

j3s0n
Навіщо ти тут цей срач розводиш? Технічний форум, розділ про мишки. Треба було нічого тобі не відповідати, бо бачу в тебе багато часу та бажання на ці срачі. Ще й дозволяєш собі розповідати, хто там бачив війну, хто ні.

Всі адекватні люди допомагають, багато хто когось втратив чи є людина з пораненням/каліцтвом. Як це спростовує те, що не весь контент має альтернативу?

Я особисто впевнений, що тільки якісна інформаційна альтернатива здолає весь рос контент. Це не тільки ютубу стосується. Навіть цей форум повинен бути конкурентний рос оверам. До речі скоро підкину трохи вражень від використання Razer DeathAdder V3 Pro, можливо комусь допоможе при виборі мишки.
Відповісти