Огляд ігрової механічної клавіатури ASUS ROG Falchion Ace

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
terminahtor
Member

Повідомлення

oversmoke: 27.02.2023 22:31со значком ROG не смотря на качество.
1. Повністю хибна думка.
2. Що не так з якістю у ASUS ROG?
oversmoke: 27.02.2023 22:31Так это же геймерская. Зачем им полноразмерная. Там главное, чтобы WASD были и подсветка и уже топ девайс.
Не переконливо.
Melofon
Member

Повідомлення

terminahtor: 27.02.2023 22:34Що не так з якістю у ASUS ROG?
То что там качество не лучше обычных китайских клав за два-три раза меньшие деньги. ;)
Большинству геймеров например нафиг не нужен нам-блок и хватает обычной TKL, мне лично 60-60% не заходит бо нужны F кнопки, но некоторым и они не нужны, я перешёл с полноразмерной на TKL и очень этим доволен т.к. для мышки стало намного больше места, а раньше мне нужно было Клаву сильно левее ставить чтобы было столько же что не так удобно было.
terminahtor
Member

Повідомлення

Melofon
Тут кожному своє, питань не має.
Ну скажу по іншому, я не розумію в чому проблема робити декілька варіантів тих же клав, не всіх, хоча б топових можна, нехай навіть у співвідношенні 80/20, ну типу 80% TKL, 20% повнорозмірних. Не думаю, що було б дуже затратно. Шаблони там не сильно відрізняються. Чи вже як мінімум, чому не ставити в топові клави скрізь PBT. Моя клава також не дешева, але стоїть ABS, це за 6к+ грн.
Melofon
Member

Повідомлення

terminahtor: 27.02.2023 23:03Чи вже як мінімум, чому не ставити в топові клави скрізь PBT. Моя клава також не дешева, але стоїть ABS, це за 6к+ грн
Потому что раньше большинство и не знали о качественных клавах ничего и покупали полу-шлак за оверпрайс вместо того чтоб за те же деньги купить реальное качество, геймерские брэнды этим пользовались во всю, сейчас геймерская аудитория стала поумнее и теперь масс-маркет брэндам приходится улучшать качество чтоб быть в тренде.
Zoniq
Member

Повідомлення

Зараз би купувати рососійський Dark Project...
SERGBILL
Member

Повідомлення

terminahtor: 27.02.2023 14:05 Ну знову кастрат. Це якась зрада. Чому не можна все те саме, тільки повнорозмірну?
і знову ігрова, хіба не можна випустити офісну, і не клавіатуру, а підставку для кави, оце зрада так зрада.
Відповісти