Для будь яких задач коли треба чекати завантаження файла розміром умовно від 100 мб. Раніше коли треба було щось швидко скачати барв ноут і йшов до розетки з патчкордом.
Окреме питання, що при MIMO 4х4 коли я ганяю трафік більше гігабіта між ноутом та сервером/насом то це фактично ніяк не впливає на тих хто грає в онлайн ігри.
Велика швидкість вона для комфорту, а не щось вкрай необхідне.
Ну чого. Колись коли вона ще належала Циске були геть не погані девайси. WRT54GL так взагалі легенда...
Отправлено спустя 13 минут :
torny: ↑
21.02.2023 15:39
наступний рівень складності WebFig - безліч налаштувань. Кожна окрема сторінка така ж проста, як і той квік сет.
Вмикаємо ФТП у потрібну сторону, вибираєм потрібну папку, задаєм логін та пароль, даємо доступ тільки на читання... все на одному скріншоті влізло у АХ73.
Чекаю скріншоти як ти цю елементарну дію виконаєш на мікротіці.
Отправлено спустя 25 минут 5 секунд:
Чого не можна? Вони тільки зараз родили роутери з підтримкою віфі 6. При чому на тому самому чипі, що старий ксяомі ах1800. У них досі нема підтримки 160 мГц, MIMO 4х4, 6 ГГц.
Де у них меш? писали що для роутерів на віфі6 вони навіть прибрали капсмен з інтерфесу. В консолі команди є, але я так і не зрозумів чи воно працює.
Вони роками рожали прошивку для підтримки Вейв 2 там де воно підтримувалось залізом.
ВіФі 6 роутер без 5 ггц? Це взагалі що таке?
І це ми кажем про технології де вони пасуть задніх.
Ну і я колись купив для дому їх флагман в плані віфі на початку продаж. Так само як просять за ах3, відвалив більше 100 баксів. Отримав купу багів в комплекті. Йшли роки, швидкість поступова росла при оновленнях і тих самих налаштуваннях, при чомусь увімкненому в юсб роутер перестав зависати і т.д.
Ну а далі кожен сам вирішує треба йому сирий продукт із відносно застарілою вафлею з ціновою політикою по верху ринку чи ні.
Щодо покриття то тут треба порівнювати окремі девайси. Наприклад у Європейської версії huawei ax3 дуже зажатий сигнал, зате цей самий роутер з тими самими антенами але для Китаю фігачить як дурний. Те саме з офіційним Ксяом ах1800 та його копією для Китаю AX6S.