Последние статьи и обзоры
Новости
Покупка б/у видеокарты: стоит-ли и прочие вопросы
-
Kirakishou
Member
Andikho
Судячи по відео на ютубі, в середньому різниця 5-7 відсотків, в деяких іграх 9 відсотків. Ця інформація не відповідає дійсності?
Я і дивлюся на конкретні моделі. Паліт дуал новий або б/в асус дуал/таф (що одне і те саме по платі) і євга xc3, бачив тут на форумі чоловік продає по 16к.
Alex_Lord
Люди в коментарях відписалися, що пам’ять самсунг. Але взагалі карти виробництва 22 року, тому навіть х’юнікс має бути нормальним.
Судячи по відео на ютубі, в середньому різниця 5-7 відсотків, в деяких іграх 9 відсотків. Ця інформація не відповідає дійсності?
Я і дивлюся на конкретні моделі. Паліт дуал новий або б/в асус дуал/таф (що одне і те саме по платі) і євга xc3, бачив тут на форумі чоловік продає по 16к.
Alex_Lord
Люди в коментарях відписалися, що пам’ять самсунг. Але взагалі карти виробництва 22 року, тому навіть х’юнікс має бути нормальним.
-
yupi
Member
Продув компресором от пылиwaryag: ↑ 12.02.2023 09:16Сервисное обслуживание - не гарантия. Но лучше уточнить в магазине, что они под этим подразумевают.
-
Alex_Lord
Member
Уже дувчик есть свой дома за 1000 грн, могу сам гарантировать гарантию таким способомyupi: ↑ 12.02.2023 14:26Продув компресором от пылиwaryag: ↑ 12.02.2023 09:16Сервисное обслуживание - не гарантия. Но лучше уточнить в магазине, что они под этим подразумевают.
-
waryag
Member
Сервировать сервис!Alex_Lord: ↑ 12.02.2023 17:41 Уже дувчик есть свой дома за 1000 грн, могу сам гарантировать гарантию таким способом
-
Тim
Junior
Приветствую. Не подскажите, - есть проверенные продавцы б/у видюшек?
-
Buldozer.
Member
Даже не знаю... были гдет на барахолке такие...Тim: ↑ 19.02.2023 15:18 Приветствую. Не подскажите, - есть проверенные продавцы б/у видюшек?
-
Melofon
Member
Тim
Это он и на себя намекнул чтоб вы поняли
Это он и на себя намекнул чтоб вы поняли
-
dicer46
Member
А якщо серйозно то в барахолці є розділ відгуків. Там можна подивитися хто часто продає картиТim: ↑ 19.02.2023 15:18 Приветствую. Не подскажите, - есть проверенные продавцы б/у видюшек?
-
Тim
Junior
dicer46
Благодарю всех.
Благодарю всех.
-
Sashkotem
Member
Зібрався брати відеокарту б/у і от чого я не розумію для чого брати 3060 6600 2070 там супер чи не супер, якщо 1080ті дешевша і краща?
-
Artem_K
Member
Воно то да, але майже 6 років моделі й ймовірність виходу з ладу в неї вище. Наприклад, Vik-on в одному з відео казав, що останього часу в ремонті почали багато зёявлятися 1080 від Паліт. На його думку це пов'язано з тим, що система охолодження в цих моделях вигибає плату й в неї став вичерпуватися запас міцності.Sashkotem: ↑ 20.02.2023 19:52 Зібрався брати відеокарту б/у і от чого я не розумію для чого брати 3060 6600 2070 там супер чи не супер, якщо 1080ті дешевша і краща?
-
Sashkotem
Member
Artem_K
В мене 680 карта від асус працює досі без проблем, від паліт би карту напевно не брав, крім того "ті" із бекплейтом і без новомодної пам'яті для якої 100+ градусів єт норма.
В мене 680 карта від асус працює досі без проблем, від паліт би карту напевно не брав, крім того "ті" із бекплейтом і без новомодної пам'яті для якої 100+ градусів єт норма.
-
Podyrio
Member
Ну не знаю, у мене паліт 1080 з 2,5 слотовою системою охолодження вже 5 років працює и хоч би щоSashkotem: ↑ 21.02.2023 12:56В мене 680 карта від асус працює досі без проблем, від паліт би карту напевно не брав, крім того "ті" із бекплейтом і без новомодної пам'яті для якої 100+ градусів єт норма.
-
Vermeer
Member
Sashkotem
ну попробуй найти такую, которая за 6 (почти 7) лет не участвовала в майнинге, которого было несколько волн и люди на хайпе продавали карты в несколько раз дороже номинала. а если и была то у адекватного человека который делал даунвольтинг/обдув/обслуживание, а не ужаривал карту. именно такие сейчас массово улетают с отвалом в ремонт
ну попробуй найти такую, которая за 6 (почти 7) лет не участвовала в майнинге, которого было несколько волн и люди на хайпе продавали карты в несколько раз дороже номинала. а если и была то у адекватного человека который делал даунвольтинг/обдув/обслуживание, а не ужаривал карту. именно такие сейчас массово улетают с отвалом в ремонт
-
Sashkotem
Member
Vermeer
Всі карти брали участь в майнінгу, крім запечатаних. Казочки про те шо купили карту за 60...120 тис щоб пограти в кіберпункт то таке. Гірше коли продають карту після домашнього майнінгу в закритому корпусі, з ферми хоч не така гріта буде.
А що на рахунок 3060ті проти 2080ті.
Всі карти брали участь в майнінгу, крім запечатаних. Казочки про те шо купили карту за 60...120 тис щоб пограти в кіберпункт то таке. Гірше коли продають карту після домашнього майнінгу в закритому корпусі, з ферми хоч не така гріта буде.
А що на рахунок 3060ті проти 2080ті.
-
Ruslanu4
Member
Alex_Lord: ↑ 12.02.2023 17:41
Уже дувчик есть свой дома за 1000 грн, могу сам гарантировать гарантию таким способом
А не поделитесь, что за дувчик у вас?)
-
Alex_Lord
Member
Воздуходувка RZTK BL 600E.Ruslanu4: ↑ 21.02.2023 16:58Alex_Lord: ↑ 12.02.2023 17:41
Уже дувчик есть свой дома за 1000 грн, могу сам гарантировать гарантию таким способом
А не поделитесь, что за дувчик у вас?)
Максимум дёшево и самое то продуть от пыли, пользуйтесь и зарабатывайте мильйоны
-
Vermeer
Member
Sashkotem
так вопрос о сроке работы в майнинге, а не о том что кто-то был/кто-то не был. gtx 1xxx и rtx 3xxx отработали в шахтах несопоставимо разный срок.
у 3060ti важно не нарваться на первую ревизию памяти hynix; 2080ti довольно горячая, так что стоит обратить внимание на качество охлада. плюс это 8gb gddr6 vs 11gb gddr6x, что как показывают новости может сыграть роль в новых AAA проектах
так вопрос о сроке работы в майнинге, а не о том что кто-то был/кто-то не был. gtx 1xxx и rtx 3xxx отработали в шахтах несопоставимо разный срок.
у 3060ti важно не нарваться на первую ревизию памяти hynix; 2080ti довольно горячая, так что стоит обратить внимание на качество охлада. плюс это 8gb gddr6 vs 11gb gddr6x, что как показывают новости может сыграть роль в новых AAA проектах
-
redialplease
Member
система:БП be quiet! Pure Power 11 350W + i5 6400 + h110 + 1hdd + 1ssd. Максимум 1 вертушка корпусная, 2 планки озу.
Бюджет до 6к края у человека.
Изначально вообще смотрел на полуживые 470 570рх за 1500-2000грн.
Потом уже на 1650.
В сам бюджет влазят вплоть до 1070ти. Но вопрос в блоке питания. Он так то имеет 1х8пин коннектор. Что говорит о том, что вывозить будет. Учитывая что обвеса на БП минимум. (периферии).
Что вообще по вашему норм к такому конфигу ? )
Бюджет до 6к края у человека.
Изначально вообще смотрел на полуживые 470 570рх за 1500-2000грн.
Потом уже на 1650.
В сам бюджет влазят вплоть до 1070ти. Но вопрос в блоке питания. Он так то имеет 1х8пин коннектор. Что говорит о том, что вывозить будет. Учитывая что обвеса на БП минимум. (периферии).
Что вообще по вашему норм к такому конфигу ? )
-
Melofon
Member
redialplease
1660, 1660s, 1660ti - всё 120 ватт, должно хватить бп.
1660, 1660s, 1660ti - всё 120 ватт, должно хватить бп.