так викинули щось там про мбт-б типу нагорода за натиск, якщо він буде за натиск то рангам таки дупа, а натиск то всрата фігня,а не повністю відбалансований та готовий до релізу режим.Patruletz: ↑ 20.01.2023 14:08картофан ранги вбив Натиском
Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
Hells Angels
Member
-
Sanьka
Member
на Новий рік з бустом я майже 230К за годний бій витягував на прозі)))Hells Angels: ↑ 20.01.2023 13:56тому маючи 100к срібла базових при ПА, плюсуєш до цього 30 за клан, 50 своїх, 15 за взвод..
-
Hells Angels
Member
Sanьka
останній рандомний бій на особистому аккаунті був в 20 році
Зараз інколи укріп-райони на 8 та 10 з кланом, щоб не кікнули 
останній рандомний бій на особистому аккаунті був в 20 році
-
Patruletz
Member
картопля не була картоплею, якщо б не обсиралась при виводі чогось нового на лайв сервер 
Шановні гравці!
З технічних причин ми призупинили роздачу експериментального обладнання. Про відновлення роздачі ми повідомимо окремо.
Шановні гравці!
З технічних причин ми призупинили роздачу експериментального обладнання. Про відновлення роздачі ми повідомимо окремо.
-
Bender911
Member
Patruletz
Доречі я вже отримав 3 типів по 2 шт. Я так розумію поки не прокачав його до 3-го рівню, то сенсу не так багато міняти.
Доречі я вже отримав 3 типів по 2 шт. Я так розумію поки не прокачав його до 3-го рівню, то сенсу не так багато міняти.
-
Patruletz
Member
Bender911
там сенс лише в деякому є, типу потрібна закалка, бонової немає втикаєш цю повністю прокачану і то щоб її прокачати потрібні ресурси котрі обмежуються ВГ. Так що таке собі.
Отправлено спустя 5 минут 37 секунд:
як би ца була більш настирною то давила на картоплю відносно того щоб бонове обладнання обновлялось в магазині, а не 4шт і все, але то вологі мрії.
там сенс лише в деякому є, типу потрібна закалка, бонової немає втикаєш цю повністю прокачану і то щоб її прокачати потрібні ресурси котрі обмежуються ВГ. Так що таке собі.
Отправлено спустя 5 минут 37 секунд:
як би ца була більш настирною то давила на картоплю відносно того щоб бонове обладнання обновлялось в магазині, а не 4шт і все, але то вологі мрії.
-
Hells Angels
Member
там є варіанти як поліпшити тачанки різними комбінаціями, там не погано бустить система покращення мобільності.Patruletz: ↑ 20.01.2023 23:27Так що таке собі.
сома взяв чи ні?
-
Patruletz
Member
взяв, не знаю для чого правдаHells Angels: ↑ 01.02.2023 00:09сома взяв чи ні?
- спойлер

-
Krovatka
Member
Сом гуд танк, ещё с первой продажи есть. А вот насчёт Лиона тоже думаю. Рога65 давно вкачана
-
Hells Angels
Member
х-й-з, якщо будеш толкати то бери, а так дуже дорогий піксель у якого призначення подоїти піпл після НГPatruletz: ↑ 01.02.2023 07:31Lion пробувати брати
нахріна вона тобі? вона ніде не затребуванаPatruletz: ↑ 01.02.2023 07:31мабуть простіше качнути прогу65
-
Patruletz
Member
ну я позливав все що не жалко, от 90к вільного і бониHells Angels: ↑ 01.02.2023 07:52х-й-з, якщо будеш толкати то бери
-
Hells Angels
Member
не знаю, він по дпм'у робить лео та прогу на любому обладнанні, а от якщо втулити ще стб-1 до них в компашку то вже ніPatruletz: ↑ 01.02.2023 08:15ну я позливав все що не жалко
зливай акційні пікселі та 8 преми, закривай сріблом бони.Patruletz: ↑ 01.02.2023 08:1590к вільного і бони
-
Patruletz
Member
Hells Angels
ну я максимум що можу зробити це десь 35-40кк, але то вся оборудка на прозапас, ремки та пайки
А якщо ще по графіку офнуть світло в 19 то рахуй що я пролетів з цим замутом 
ну я максимум що можу зробити це десь 35-40кк, але то вся оборудка на прозапас, ремки та пайки
-
Podolyanin
Member
ІМХО той лев того не вартий, тупо вимивання ресурсів. Можна брати тільки гравцям, в яких все вкачано і є лям вільного досвіду, а викинути купу срібла і бонів щоб зіграти 50-100 боїв і забути про нього - це тупість. Вангую через деякий час бараболя запустить щось типу чорного ринку щоб вимити в гравців все під нуль
, тому прибережіть ресурси.
-
Hells Angels
Member
Чорний ринок все, вони за Караван мали набагато більше профіта, той же ролл Кіровця чого тільки вартувавPodolyanin: ↑ 02.02.2023 16:28типу чорного ринку
-
Patruletz
Member
15кк срібла спустив на те щоб його зролити і так не вийшлоHells Angels: ↑ 02.02.2023 16:52ролл Кіровця
Отправлено спустя 1 час 41 минуту 7 секунд:
- спойлер

-
Hells Angels
Member
ну злити 21к бон то якось багато для акку котрий може заробляти лише на режимахPatruletz: ↑ 02.02.2023 19:1015кк срібла спустив на те щоб його зролити і так не вийшлоHells Angels: ↑ 02.02.2023 16:52ролл Кіровця
Отправлено спустя 1 час 41 минуту 7 секунд:
![]()
- спойлер
-
Patruletz
Member
Hells Angels
в западло було зливати оборудку та пайки, а на ГК каністри цих 21к мало буде 100%. Тому маємо те що маємо
в западло було зливати оборудку та пайки, а на ГК каністри цих 21к мало буде 100%. Тому маємо те що маємо
-
Podolyanin
Member
10 днів потомуPodolyanin: ↑ 02.02.2023 16:28 Вангую через деякий час бараболя запустить щось типу чорного ринку щоб вимити в гравців все під нуль, тому прибережіть ресурси.
-
Hells Angels
Member
Podolyanin: ↑ 13.02.2023 18:36Ну що залишились в когось ресурси на аукціон?
самий ходовий ресурс це вільний досвід і як видно картопля скинула акцію 1до35.. так що можливо щось цікаве буде за вільний, а за срібло якусь 10 скинуть по типу як була 183 за 23млн, але вже з націнкоюPodolyanin: ↑ 13.02.2023 18:36але сумніваюсь, що за кредити буде щось цікаве