Я бы взял Стим Дек. На Свиче игры специфические но хорошие.0trog0: ↑ 18.12.2022 09:39 Що зараз є із адекватного з портативних консолей? В зв'язку з ситуацією в країні не хочу возити за собою стаціонарний ПК, але життя вимагає зміни місця роботи. Ноутбук з можливістю геймінга доволі дорого, як я зрозумів, десь від 40 треба потратити.
Поки що думав про світч від нінтендо. Є ще варіанти? Якщо все ж нінтендо - то яка версія зараз сама норм?
Мобільний геймінг зі смартфона лісом. Цей девайс в мене не асоціюється з іграми. Та й ігри там таке собі.
Отправлено спустя 17 минут 47 секунд:
Я конечно извиняюсь что влез в спор, но это какой то новый уровень фанатизма. Я думаю, что тут нужна профессиональная помощь....Jura: ↑ 18.12.2022 14:08 Dremjke
Все теж саме і на соні з новими підписками ))) тільки в соні є ізюм якого немає в бокса у вигляді шикарних сюжетних ігр з адаптивним геймпадом!
Ви грали на пк в портіровані з соні: Детройт, Анчартед4, Год оф Вар?
Скажіть мені остані ігри на бокс які моють такий кіношний сюжет?
Тут писали що на соні дорого, та ніфіга: річна делюкс підписка = 2500грн де дуже багато годного(включая ексклюзиви) + роздачі в бібліотеку щомісячні! І купуючи б.у. диск як мінімум продаєш за що купив (а інколи ше й дороще)!
А в мому випадку товариш поділився своїм акуантом, я в день реаліза грав Год оф Вар: Рагнарьок.
Ну і повторюсь: дуалсенс це як кінотеатр 5.1 занурює звуком так і цей геймпад додає фішок!
Вот в мене є пк(взагалі пекарь з 2002року) але я хочу грати тільки через
дуалсенс!
Вот моя сама улюблена гра була Мафія: сіті оф ласт хейван (зарас ремейк Дефініті едішн). Я любив за потрясний сюжет (це як кінокласика Кресний Отец, Славниє Парні), і за останні роки мене удрючає що сюжетні ігри практично вимирають зарас мода на бездушний мультіплеєр + длс!
І ось соні мені повернула то відчуття коли гра є шикарним сюжетом як в кіно
Отправлено спустя 22 минуты 22 секунды:
Доречі товариш працює в всеукраїнській сеті по продажу іт техніки.
Говоре від тоді як соні випустила нові свої підписки делюкс (це як геймпас), бокси значно меньше стали купувать
Сам я играю на ПС4-5 + ПК, но такое вижу впервые.
1. Сударь, вам не доложили что вкусы у всех свои? Многим людям с высокой горы плевать на игры "как кино". Ну и да Сони по сути освоила один этот жанр. Хотя и вывела его в абсолют.
2. Будьте честны, хвалёный Дуалсенс и мало работает от заряда, и даааалеко не во всех играх он работает как следует
3. Фишки Дуалсенс во многих играх куда они внедрены, вполне себе работают на ПК.
4. Хороших геймплейных экзов В ДЕСЯТКИ раз больше на Свиче. И там не кино на 10 часов пробежать, там реально крутые тайтлы высокого качества, на сотни часов.
5. Гейм пас не просто на две головы лучше любых подписок от Сони, а наверное на 10.
6. Желаю вам успехов сыграть в Hi-Fi Rush, Starfield, новый Елден скроллс, Сталкер 2, и ещё охапку игр. Ах ну да, и все они за пару гривен из Аргентины.
7. Про стратегии я вообще молчу (хотя на ПС есть Цива, в которой у меня на ПС4 наверное часов 300 налета.).
8. Шо там по ценам не Плейстейшн? Вопрос риторический, мы знаем ответ.
В общем то, не нужно лить субстанции на платформы отличные от вашей потому, что так получается, что эти платформы могут оказаться и получше вашей (вне зависимости от платформ).
Для себя я выбрал ПК (основная) ПС5 (пару экзов пройти). Но если бы я выбирал ОДНО устройство на поколение (а не все могут проспать пару К баксов на игрушки) я бы взял Xbox Series X (4К телик) и Геймпас.