Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор роутера
-
sanya555
Member
Mad Dog
Я писал уже про свой Сяоми 3g, три гаджета тащили из роутера видео 1080р по dlna, четвертым качал торент, загрузка была 14 метров. БП роутера 12в 1.5А, после загрузки роутер потребляет в районе 280-300ма, 3.7-3.9вт, когда проверял, роутер так и не дошел до 500 миллиампер.
Вот сразу после загрузки, а через пару минут становится еще меньше
Я писал уже про свой Сяоми 3g, три гаджета тащили из роутера видео 1080р по dlna, четвертым качал торент, загрузка была 14 метров. БП роутера 12в 1.5А, после загрузки роутер потребляет в районе 280-300ма, 3.7-3.9вт, когда проверял, роутер так и не дошел до 500 миллиампер.
Вот сразу после загрузки, а через пару минут становится еще меньше
-
Mad Dog
Member
sanya555
Ну у мене є старенький однодіапазонний Нетіс. Так там під навантаженням 0,2-0,3А але від 5в ))
Ну у мене є старенький однодіапазонний Нетіс. Так там під навантаженням 0,2-0,3А але від 5в ))
-
terminahtor
Member
Трохи оффтоп, а є якісь павербанки більш ніж на 12в? В мене роутер потребує 19в/2.4A
-
Hotspur
Member
Єterminahtor: ↑ 30.01.2023 22:42 Трохи оффтоп, а є якісь павербанки більш ніж на 12в? В мене роутер потребує 19в/2.4A
-
Scoffer
Member
terminahtor
Quick Charge 3.0+ і USB PD 3.0+ може видавати до 20 вольт з кроком 0.2В. Тобто хоч точно 19В можна на павербанках з підтримкою цих технологій. Інша справа що пасивно заставити павербанку видати саме 19В не вийде, треба якась електрона схема. Може є якісь китайські перехідники на алі.
Quick Charge 3.0+ і USB PD 3.0+ може видавати до 20 вольт з кроком 0.2В. Тобто хоч точно 19В можна на павербанках з підтримкою цих технологій. Інша справа що пасивно заставити павербанку видати саме 19В не вийде, треба якась електрона схема. Може є якісь китайські перехідники на алі.
-
Tesseract
Member
USB-тригери називаються. На OLX їх купа. Причому є уже у вигляді готових кабелів.Scoffer: ↑ 30.01.2023 23:15Може є якісь китайські перехідники на алі.
-
terminahtor
Member
Tesseract
Scoffer
Грац, подивлюсь.
Scoffer
Грац, подивлюсь.
-
Scoffer
Member
terminahtor
Я тільки на струм не звернув увагу. Тобі треба банку Quick Charge 4+ або USB PD 3.0+
Я тільки на струм не звернув увагу. Тобі треба банку Quick Charge 4+ або USB PD 3.0+
-
Mad Dog
Member
Візьми якийсь ватметер чи якусь розумну розетку і подивись скільки він реально жере... може там запас потужності на якісь USB девайси чи POE.terminahtor: ↑ 30.01.2023 22:42 Трохи оффтоп, а є якісь павербанки більш ніж на 12в? В мене роутер потребує 19в/2.4A
Бо якщо реально їсть наближено до максимума то тобі банки на 10000 мАг і на годину не вистачить.
Ну і це будуть банки з потужністю від 45Вт. Але треба характеристики, бо деякі банки, наприклад, можуть видавати 15В 3А, а більше 15 вольт і зовсім не видавати.
-
terminahtor
Member
Mad Dog
Тут скоріш цимус в 19в, ніж в 2.4А, я ДУЖЕ сильно сумніваюсь що він жере 45ват:) це скоріш пікові вимоги, я просто подивився що написано на БЖ. Дай бг, щоб там 10 ват споживання було. Поміряти, нажаль, немає чим.
Відправлено через 3 хвилини 48 секунд:
Тут скоріш цимус в 19в, ніж в 2.4А, я ДУЖЕ сильно сумніваюсь що він жере 45ват:) це скоріш пікові вимоги, я просто подивився що написано на БЖ. Дай бг, щоб там 10 ват споживання було. Поміряти, нажаль, немає чим.
Відправлено через 3 хвилини 48 секунд:
Паста з огляду на tomshardware, і це під навантаженням. Тому можу прикинути, що ват 4-5-6 десь в середньому.When the router was moving data back and forth, it used 10.3-watts of power, about 50-percent more than the Nighthawk XR1000.
-
afhpwnd
Member
https://allo.ua/ua/universalnye-mobilny ... white.htmlterminahtor: ↑ 30.01.2023 22:42 Трохи оффтоп, а є якісь павербанки більш ніж на 12в? В мене роутер потребує 19в/2.4A
https://www.myepico.com/manuals/multifu ... erbank.pdf
-
terminahtor
Member
afhpwnd
Дякую, це схоже те, що мені треба:)
Дякую, це схоже те, що мені треба:)
-
Mad Dog
Member
Xiaomi Mi 50w 20000mAh bhr5121gl 20V⎓2Aterminahtor: ↑ 31.01.2023 01:24 Mad Dog
Тут скоріш цимус в 19в, ніж в 2.4А, я ДУЖЕ сильно сумніваюсь що він жере 45ват:)
На хотлайні купа сайтів з цінником на нього до 2к грн.
з оглядами буває не все так просто. Як приклад вище sanya555 пише що у нього під навантаженням Xiaomi Mi WiFi Router 3G споживає 4 Вт.terminahtor: ↑ 31.01.2023 01:24 Паста з огляду на tomshardware, і це під навантаженням.
Німецький огляд пише:
https://en.techreviewer.de/xiaomi-router-3g-test/The power consumption of the Xiaomi WiFi Router 3G is 8.2 watts in idle. With normal use, values of 10.8 watts are achieved. If a hard drive is also connected and accessed, consumption increases to 13 watts. It does not matter whether the USB 3.0 function is activated or deactivated.
-
sanya555
Member
Mad Dog
Подключил WD Blue на 320 гигов, запустил на смартфоне кино по самбе, потребление действительно больше, чем с воткнутой флешкой и нагрузкой, 0.415-0.430А, и буквально на секунду бывает выскакивает 0.510А, в ваттах показывает от 5.1 до 5.3 со скачком до 6.2вт. Фиг его знает как они там намеряли 8.2 вт в простое. Вечером попробую взять ваттметр у соседа, сравнить показания. Напряжение и ток тестер показывает точно, в нем есть калибровка, и я сравнивал мультиметром.
Подключил WD Blue на 320 гигов, запустил на смартфоне кино по самбе, потребление действительно больше, чем с воткнутой флешкой и нагрузкой, 0.415-0.430А, и буквально на секунду бывает выскакивает 0.510А, в ваттах показывает от 5.1 до 5.3 со скачком до 6.2вт. Фиг его знает как они там намеряли 8.2 вт в простое. Вечером попробую взять ваттметр у соседа, сравнить показания. Напряжение и ток тестер показывает точно, в нем есть калибровка, и я сравнивал мультиметром.
-
Васильович
Member
Все вірноRay2000gt: ↑ 28.01.2023 14:41 Васильович тобі на це порекомендує сервак на Oracle cloud. І правильно зробить. Безкоштовний пожиттєвий інстанс, дуже зручна штука.
Користуюсь вже пів року по його рекомендації, все супер.
Але, нажаль, троє людей мені за останні 2 місяці написали, що не змогли зареєструватися з картами українських банків
Один з цих людей за допомогою ChatGPT навіть створив лист про проблему для служби підтримки Oracle, лол)
Побачимо, що відпишуть.
Без аргументації - це тупо хейтерство, як і у згаданому мною випадку з Apple і нашими оверамиterminahtor: ↑ 28.01.2023 15:56 Васильович
Мені абсолютно плювати хто там шо думає, на мою думку шлакротік - гівно для мазохистів і крапка. Уваги заслуговують тільки деякі ентерпрайз рішення із лінійки CCR.
-
Mad Dog
Member
Я нащось теж собі цей огризок оформив. Юзав валютну інтернет карту Привата.Васильович: ↑ 31.01.2023 12:45 Але, нажаль, троє людей мені за останні 2 місяці написали, що не змогли зареєструватися з картами українських банків
А з аргументами починається якийсь маразм. Раз налаштування ФТП у Мікротика зроблені через срауку, то це винен сам протоко ФТП і треба юзати щось іншеВасильович: ↑ 31.01.2023 12:45 Без аргументації - це тупо хейтерство
-
Bender911
Member
Так тестувальники напевно міряли як і ви споживання від розетки 220в, а sanya555 писав, судячи по скрінам, про реальни споживання через USB від банки. Звісно підключати USB-девайси під час відключень до роутера не сама гарна ідея, якщо сам роутер від банки живиться. Тому більше вірю sanya555, якщо треба саме від банки живити.Mad Dog: ↑ 31.01.2023 11:02 з оглядами буває не все так просто. Як приклад вище sanya555 пише що у нього під навантаженням Xiaomi Mi WiFi Router 3G споживає 4 Вт.
Німецький огляд пише:https://en.techreviewer.de/xiaomi-router-3g-test/The power consumption of the Xiaomi WiFi Router 3G is 8.2 watts in idle. With normal use, values of 10.8 watts are achieved. If a hard drive is also connected and accessed, consumption increases to 13 watts. It does not matter whether the USB 3.0 function is activated or deactivated.
-
Васильович
Member
4 ARM CPU, 24 GB RAM, 200 GB storage - ага, "огризок"Mad Dog: ↑ 31.01.2023 13:07 Я нащось теж собі цей огризок оформив.
FTP винен сам по собі, бо він - "гівно мамонта" в поганому значенніMad Dog: ↑ 31.01.2023 13:07 А з аргументами починається якийсь маразм. Раз налаштування ФТП у Мікротика зроблені через срауку, то це винен сам протоко ФТП і треба юзати щось інше
А в Мікротіках багато речей зроблені або "неочевидно", або занадто ускладнено - хто ж спорить. Але це всеодно не заважає йому бути кращим вибором в конкретних ситуаціях
-
Scoffer
Member
Знову ви намагаєтесь з роутера сервак з мікросервісами зробити. Зізнавайтесь, ви і пиво з полуничним смаком п'єте?
-
Васильович
Member
Я - ніт, в мене окремий домашній сервачок єScoffer: ↑ 31.01.2023 13:34 Знову ви намагаєтесь з роутера сервак з мікросервісами зробити.
Дані в профілі)
Якщо вже щось і пити, то не пивоScoffer: ↑ 31.01.2023 13:34 Зізнавайтесь, ви і пиво з полуничним смаком п'єте?